Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
inaa napisal/-a:kaj pa pocitnice za odrasle? js ga se nism gledala se pa veselim in prcakujem kr fajno komedijo glede na to da vince v. igra k mi je pa fenomenaln komik
dober film. vreden ogleda. Je par for smešnih (meni), ampak te ko sma bla z fantom v kinu se jim skor nihče ni smejal - vsi brez humorja. drgač pa ja, vreden ogleda vsaj z moje strani.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
matejka** napisal/-a:inaa napisal/-a:kaj pa pocitnice za odrasle? js ga se nism gledala se pa veselim in prcakujem kr fajno komedijo glede na to da vince v. igra k mi je pa fenomenaln komik
dober film. vreden ogleda. Je par for smešnih (meni), ampak te ko sma bla z fantom v kinu se jim skor nihče ni smejal - vsi brez humorja. drgač pa ja, vreden ogleda vsaj z moje strani.
Ne da so vsi brez humorja ampak so pač takšne lame fore, da večini niso všeč. Meni je bilo žal ogleda v kinu.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
What happen in Vegas tut ni slab
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
City Island
odbita komedija o odbiti družini, kjer se po množici zapletov vse srečno konča.
priporočam.
odbita komedija o odbiti družini, kjer se po množici zapletov vse srečno konča.
priporočam.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^OK, zdej bo zgledal, da te zasledujem po tem podforumu , ampak, aaa, iii, wiii, hehe, končno še nekdo, ki gleda Pegg-a.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Včeraj sem si spet prioščila enega od Gilliamovih filmov.
Tako kot njegovi slavni Monthy Phytoni je tudi The Adventures of Baron Munchausen fantazijska pustolovščina z vložki odštekanih in mestoma že prav bolanih for.
Priporočam vsem ljubiteljem žanra in Gilliama!
Tako kot njegovi slavni Monthy Phytoni je tudi The Adventures of Baron Munchausen fantazijska pustolovščina z vložki odštekanih in mestoma že prav bolanih for.
Priporočam vsem ljubiteljem žanra in Gilliama!
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Komedija It's complicated (no, naši so "prevedli" Ljubezen, ločitev... ne vem točno) je res super. Že dolgo se nisem res ob kakem filmu tako nasmejala in poleg tega doživela, da se je smejala vsa dvorana v kinu.
Priporočam
Priporočam
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
floribunda napisal/-a:Včeraj sem si spet prioščila enega od Gilliamovih filmov.
Me like very much.
night on earth - jarmusch
Za mene ena najboljših komedij... scena, ko popa zadane kap, ko mu Benignin razlaga, kako je seksal buče, koze in bratovo ženo je epska.
Winona Ryder je tut ok, najboljši so pa nažgani Finski taksisti...
Zadnjič spremenil amark31, dne 01. Apr. 2010 22:41, skupaj popravljeno 3 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov