Komedije
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Seksimisija
je kultna poljska komedija, ki glavna lika postavi v leto 2044, čas ko na zemlji ni nobenega moškega več. Moški so izumrli v vojni, ženske so postale definicija emancipacije in za razmnoževanje se poslužujejo partogeneze. V njihov dobro, vsaj navidezno, delujoč sistem pride pošiljka moških hormonov. Najbrž ni potrebno posebno poudarjat, da to v vseženskem svetu povzroči celo zmedo.
Najbolj češko narejen film, kar sem jih kdajkoli pogledala (čeprav je poljski), ampak ravno ta neprisiljena igra (včasih se res zdi, da se niti ne trudijo igrat) in skup-spacana scena (i really really LOLed) je tisto, kar je v filmu najbolj simpatično. Tudi stokrat prežvečena zgodba, o moško ženskih odnosih, je tu prikazana na nenavaden, svež in humoren način.
Definitivno film, za pogledat v družbi ob kakem jointu (ali pa tudi ne)!
je kultna poljska komedija, ki glavna lika postavi v leto 2044, čas ko na zemlji ni nobenega moškega več. Moški so izumrli v vojni, ženske so postale definicija emancipacije in za razmnoževanje se poslužujejo partogeneze. V njihov dobro, vsaj navidezno, delujoč sistem pride pošiljka moških hormonov. Najbrž ni potrebno posebno poudarjat, da to v vseženskem svetu povzroči celo zmedo.
Najbolj češko narejen film, kar sem jih kdajkoli pogledala (čeprav je poljski), ampak ravno ta neprisiljena igra (včasih se res zdi, da se niti ne trudijo igrat) in skup-spacana scena (i really really LOLed) je tisto, kar je v filmu najbolj simpatično. Tudi stokrat prežvečena zgodba, o moško ženskih odnosih, je tu prikazana na nenavaden, svež in humoren način.
Definitivno film, za pogledat v družbi ob kakem jointu (ali pa tudi ne)!
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Všečni komediji v zadnjem času:
Listy do M.
What's your number?
Oba filma sta me konkretno nasmejala
Priporočam
Listy do M.
What's your number?
Oba filma sta me konkretno nasmejala
Priporočam
- bonjovigirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2012
Butec na večerji, Odrasli, Butec in butec teh se najprej spomnm
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ne. Ker to je ilegalno početje (in forumska pravila ne dovoljujejo debat o tem)
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
The Proposal mi je bila v zadnjem času ena taka posrečena komedija, ob kateri sem se kar nekajkrat nasmejala.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
Ronal Barbaren , zakon, se po tleh valaš
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
The Change-Up - me je kar fajn nasmejal, čeprav sem bila sprva skeptična zaradi ideje o zamenjavi teles. Kar nekaj smešnih scen ko sem se režala na glas.
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
heejjj
mene zanima če ve katera naslow filma, kjer je nek tip, ko ma ful nekih žensk in hoče met same popolne, in na koncu dobi neko hipnozo in spozna neko žensko ki je ful debela ampak on jo vid suho itd..?
mene zanima če ve katera naslow filma, kjer je nek tip, ko ma ful nekih žensk in hoče met same popolne, in na koncu dobi neko hipnozo in spozna neko žensko ki je ful debela ampak on jo vid suho itd..?
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
Take chance. Make a change. And breakaway.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov