Katerih filmov in nanizank ne prenašate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
- vse španske nadaljevanke
- sedma nebesa
- star wars
- razni animeji kot so pokemon
- NMK
- pocukrane "resnične" zgodbe
filmi:
- razno razni znanstveni fantastiki
- Matrica vsi deli
- Austin Powers
- Chucky
- Harry Poter
- X-man
- Pirati s karibov
- Scooby-Do
- Terminator vsi deli
- sedma nebesa
- star wars
- razni animeji kot so pokemon
- NMK
- pocukrane "resnične" zgodbe
filmi:
- razno razni znanstveni fantastiki
- Matrica vsi deli
- Austin Powers
- Chucky
- Harry Poter
- X-man
- Pirati s karibov
- Scooby-Do
- Terminator vsi deli
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst trenutno res ne prenašam NMK pa Sedma nebesa, k mi je vse skup že prov ogabno.bljak
al pa kakšne filme k so bli že 1000x, zdj se glih spomnim tist film k igra Harrison Ford predsednika ZDA, ko ugrabijo letalo neki teroristi k hočejo da izpustijo nekega generala. ma ta film je bil res že 1000x, al pa begunec isto. no pa še velik je takih filmov
al pa kakšne filme k so bli že 1000x, zdj se glih spomnim tist film k igra Harrison Ford predsednika ZDA, ko ugrabijo letalo neki teroristi k hočejo da izpustijo nekega generala. ma ta film je bil res že 1000x, al pa begunec isto. no pa še velik je takih filmov
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Ally McBeal...ker imajo vsi ene glupe napake in se tko nenaravno obnašajo, da sam kozlaš lohk...debilno totalno.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: tam kjer je moj srčk
van dam pa segal sigurn zmagata..
...pa do sedaj najbolj bedna filma sta mi kocka pa teaching Mrs. Tingle
pa vse španske telenovele? ke pasa? 4 na dan pa še ponovitve...mislm če to ni mem..
...pa do sedaj najbolj bedna filma sta mi kocka pa teaching Mrs. Tingle
pa vse španske telenovele? ke pasa? 4 na dan pa še ponovitve...mislm če to ni mem..
Life is one big drama in which you play main character.
How you play it is up to YOU
How you play it is up to YOU
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
bad_girl napisal/-a:Ally McBeal...ker imajo vsi ene glupe napake in se tko nenaravno obnašajo, da sam kozlaš lohk...debilno totalno.
+ Star wars, Matrica; v glavnem tu mač znanstvene fantastike in spet takšni, ki presegajo meje normalnega in realnega (beri: Sedma nebesa).
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
NMK - katastrofalno prikazovanje nesposobnežev
Big Brother - omg
pa ta oddaja na NET-u neka Super Zvezda - sej nevem no al je to da se ljudje radi norca delajo drug iz drugih..al nekateri res mislijo, da ti sposobneži znajo peti...
ma ne želim biti preveč kritična samo če pa je neke stvari res tezko videt oz. slisat
Big Brother - omg
pa ta oddaja na NET-u neka Super Zvezda - sej nevem no al je to da se ljudje radi norca delajo drug iz drugih..al nekateri res mislijo, da ti sposobneži znajo peti...
ma ne želim biti preveč kritična samo če pa je neke stvari res tezko videt oz. slisat
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
Ja pazi kamera je BV, saj se nonstop ponavlja, pa še večina videov sploh ni smešna. Je pa ob nedeljah ob 23uri na tv3 sexy skrita kamera, ki je čisto nasprotje. PRIPOROČAM.
Meni npr. je bila še bedasta neka nadaljevanka izpred let, v kateri je igral Steve Urkel(to je njegovo filmsko ime), naslova se ne spomnim, prilagam pa sliko za osvežitev spomina.
Meni npr. je bila še bedasta neka nadaljevanka izpred let, v kateri je igral Steve Urkel(to je njegovo filmsko ime), naslova se ne spomnim, prilagam pa sliko za osvežitev spomina.
-
Lady sadness - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Vse na slovenski televiziji mi je en naveden "bljak"
Sej ne, da hočem bit nesramna, ampak men res čisto nič na naši televiziji ni všeč! Hvala bogu razumem nemško in gledam samo nemške programe, kjer se najde veliko pametnejših oddaj in programov za gledat.
Sej ne, da hočem bit nesramna, ampak men res čisto nič na naši televiziji ni všeč! Hvala bogu razumem nemško in gledam samo nemške programe, kjer se najde veliko pametnejših oddaj in programov za gledat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]