Katerih filmov in nanizank ne prenašate?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 02. Sep. 2007 13:22

jst pa ne morm gledat Naše male klinike, mi je ta serija že prov ogabna k majo kdaj ful čudne fore. drgač pa skor vse te slovenske nanizanke ne morm gledat. nekak me to sploh ne pritegne
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 02. Sep. 2007 16:08

MIGRENA napisal/-a:Od ponedeljka do srede bojo spet Zvezdna vrata na sporedu :roll: ... v lajfu mi ne bo nikol jasno kako lahko kdo gleda tak crap.

podpis..od takrat ko je oni psihiater noter prišo..je vse kr nekaj.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 04. Sep. 2007 13:45

MIGRENA napisal/-a:Od ponedeljka do srede bojo spet Zvezdna vrata na sporedu :roll: ... v lajfu mi ne bo nikol jasno kako lahko kdo gleda tak crap.

se strinja s tabo! moj tip to gleda hallo :? gospodar prstanov,umori na podeželju :? sedma nebesa pa še se jih najde
*SunnyRose*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunnyRose* » 04. Sep. 2007 18:10

Zaenkrat se spomnim samo NMK-ja...
Na začetku so bli super, ampak z vedno istimi forami postajajo tudi vedno bolj dolgočasni. Škoda, ampak sej je razumljivo, da je bl težko narest 5 sezon noro smešne slov. nanizanke... :?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Sep. 2007 10:33

Se 100% strinjam. Kaj jim ni jasno, da so to dal na spored ob taki uri. Zarad mene naj to vrtijo sam naj dajo to sred dneva al pa tam po 1 uri zjutraj. Men je to itak neki najbolj butastga ever. Raj gledam risanke od tega :evil:
*tinkica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinkica* » 07. Sep. 2007 21:30

tle se pa js tut čist strinjam...tole mi ni blo pa nikol všeč(sej tut nism nikol gledala do konca.... sm vidla to samo ko sem malo prestavljala med programi in mi že takrat ni blo kul :tot: )
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 10. Mar. 2008 14:20

Ja zvezdna vrata so res kr neki.Pa uno nanizanka star wars.Tega tud nikol nism mogla gledat.Pa naša mala klinika,tega nikol.Sej zdj tud tedva as ti tud not padu ne gledam.Ker mi pač ni za gledat.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Mar. 2008 14:52

-vse španske/mehiške/venezuleske/... telenovele
-soapopere (njihov scenarij sledi načelu neverjetnih zgodb)
-Vzemi ali pusti (kdo sploh lahko gleda in posluša tako vreščanje?Škoda da se je Emeršič spustil na tak nizek nivo)
-JAG
-vse v zvezi s Stevenom Seagalom in Chuckom Norrisom
-NMK
-Pod eno streho
-Sedma nebesa
-Zvezdna vrata
-Srečna linija
-Odkrij napako in podobne ne-oddaje na TV Paprika,ki jih po možnosti vodijo peroksidne in od solarija zažgane kvazi misice ali odojkast Mark Žitnik
-Jerry Springer
-neskončna zaloga nizkoproračunskih kriminalk in resničnih zgodb,ki jo majo na Pop tv-ju in A kanalu
-Svet na kanalu A(a se samo meni zdi,a ma Lili skoz ene in iste cunje,ki jih vidim vsakič ko po nesreči preklopim na "pozdravljeni,to so novice")
-Danijeve zvezde
-včasih mi je ful šel na živce Stojan Auer s svojimi oddajami
-neposlušljive novinarke iz Preverjenega-dejte jih na en retorični tečaj!!

mogoče se še kej spomnim...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 13. Mar. 2008 9:40

Jaz sem pa mislila, da sem edina, ko ji Zvezdna vrata niso vsec. Poleg tega pa tud raznoraznih mehiskih nadaljevank niti priblizno ne morem gledati.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 13. Mar. 2008 9:47

softTouch napisal/-a:-vse španske/mehiške/venezuleske/... telenovele
-soapopere (njihov scenarij sledi načelu neverjetnih zgodb)
-Vzemi ali pusti (kdo sploh lahko gleda in posluša tako vreščanje?Škoda da se je Emeršič spustil na tak nizek nivo)
-JAG
-vse v zvezi s Stevenom Seagalom in Chuckom Norrisom
-NMK
-Pod eno streho
-Sedma nebesa
-Zvezdna vrata
-Srečna linija
-Odkrij napako in podobne ne-oddaje na TV Paprika,ki jih po možnosti vodijo peroksidne in od solarija zažgane kvazi misice ali odojkast Mark Žitnik
-Jerry Springer
-neskončna zaloga nizkoproračunskih kriminalk in resničnih zgodb,ki jo majo na Pop tv-ju in A kanalu
-Svet na kanalu A(a se samo meni zdi,a ma Lili skoz ene in iste cunje,ki jih vidim vsakič ko po nesreči preklopim na "pozdravljeni,to so novice")
-Danijeve zvezde
-včasih mi je ful šel na živce Stojan Auer s svojimi oddajami
-neposlušljive novinarke iz Preverjenega-dejte jih na en retorični tečaj!!

mogoče se še kej spomnim...

Točno to bi tut jz napisala! Itak pa sploh ne gledam TV-ja, sam 24ur, pa občasno kšn film..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Mar. 2008 9:53

Kar je pa največji bul šit na tv-ju je pa sigurno Srečna linija! :evil: K ženske poslušat ne morm,kaj šele da bi jo gledala.A res nimajo na a kanalu kej bl pametnga za dt na tv kukr pa plačat uno žensko da se dere kok minut je še do konca??!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Mar. 2008 10:05

aaaa srečna linija, jest kr gledam pa pizdim se zravn. kva so smotane te voditeljice pa ideja oddaje pa vseskupi.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 13. Mar. 2008 13:11

Omg, kdo se je sploh spomnu te Srečne linje??Js ne vem kako ženske ni sram tega vodit k kar neki govori.Res podn od podna, čudno da jo sploh še vrtijo k me zanima kdo jo sploh gleda.No js občasno k lih vidim da je po tv pa se ji smejem včasih al pa živčnega fasam zraven :D .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 13. Mar. 2008 15:35

^^Ooooo, tega tut js ne prenesem. Se spomnem, ku je enkrat kr dnar naokol metala, ku de neb bil nč vredn. V tistem trenutki bi kr šla do studia in jo zlasala. :evil: Kje take ženske najdejo?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 13. Mar. 2008 19:06

srečna linija-najbol butasta zadeva ka so si zmisli..sej nebi blo kaj narobe če bi oni sami meli pamet ko delajo vprašanja ne pa da je vpr-kolk KVADRATOV JE NA SLIKI.pol pa si mogo seštet vse PRAVOKOTNIKE tud!vsakmu razgledanmu človeku je jasno da kvadrat in prevokotnik nista isto!!in pol šteješ neka oni pa so v bistvu hteli čis neki druga...pa daj no.. :roll: pa une babe-jao kuj neki bluzijo v 3dni,js sloh nemorm poslušat nobene...

drugač pa ja:
-star wars pa take zadeve
-vzemi ali pusti-ja emeršič mi je totalna faca,sam v vlogi batine pa je res zgrešo..preveč se dere na glas..
-slovenske zadeve-nič pametnega ne morjo več spacat skup-NMK totalno bedna,sreča da je konc..pa ostale ko so zj na sporedu..
-jag-kva so naredli iz nanizanke,včasih mi je svetovna bla..
-teksaški mož postave :roll: , newyorški gasilci-če pa tu nimajo nekih čudnih brezveznih fint..pol nypd blue, in podobno no..
-ja uni frost pa kak hercule poirot,pa una ms.marple-dogocajtni angleži ej..
-svet-ok sama oddaja ni slaba,čeprav nevem kje je finta da morjo v 1mu dnevu met 200istih oddaj ion pol vse po 3x slišiš...no pa če je marko je še za glet,lili mi je pa fuul anti..
-sedma nebesa-bi zmagali če bi ž zdavnaj konc naredli,ne pa da kr neki vlečejo pa je taak nerealno da ti je slabo...kak so vsi pocukrani..je vrajt :roll:
-tabloid??? kr neki...
-ja pa jerry springer,oprah in osale podobne oddaje...ka men brigajo eni američani ko so tk neumni da mislijo da je zda cev svet :roll: nevem zaka to pri nas predvajajo..
-BIG BROTHER!!!jooj če je pa kaj bol butastega od tega.. :roll: pa ostali reality šovi..nemaram tega..pa na živce mi gre folk ko je tam in se izpostavla za brezveze pol se pa nosijo koda so holivudske zvezde..ostali ljudje pa gledajo pa se o njih pogovarjajo,pa jih šimfajo..koda sami nimajo živlenja( pa ne mislim zaj da so vsi taki,če kdo gleda, da me nebo kdo napado..pač tak se men zdi)
-TRENJA-nevem ka je poin izmenjavanja mnenj,če pa ma vsak na voljo 10sekund da neka pove..nič ne morjo do konca prit al pa bolš obrazložit..čist škoda keša za to..
-limonade-ok sm jih gledla,sam zaj so VSE PO ISTEM KOPITU..pa še mal preveč domišlije majo pa neke nadnaravne zadeve pa kr neki...

no sej to ni glih vse slabo,ljudje mamo pać različne okuse, sam js bi čis ok preživela brez tega vsega :D

od filmov pa mi grejo na živce akcije-tud vse iste-enmu familijo ubijejo pa se hoče maščevat,postreli pov mesta, večina tak nedovžnih civilistov, kaj v zrak spusti vmes, mal z avtejom divja,na koncu se pa tepe s sovražnikom pov ure skup,in ko je ž konc,se un še 1x od nekot pojavi pa ga odzadi vdari, pa se spt tepeta, pol ga pa on končno v glavo vstreli pa je mir :roll: no ni čist tk je pa podobno :)
druga pa še kr gre,če res ni kaj druga za delat :?

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov