Katerih filmov in nanizank ne prenašate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
Spisek je kar dolg (boljše vprašanje bi bilo, kaj mi je všeč, ker je tega bistveno manj, je pa zato toliko boljše ):
- BB (no comment)
- smešni videoposnetki na Kanalu A od tiste ženske, ki mi gre ful na živce in od Radoja Muleja na TV 3 (ne morem ga videt, kaj šele poslušat)
- NMK (tipičen slovenski šmorn od katerega dobiš salmonelo edina svetla točka je samo Zrnec, ki bi moral odstopiti od te "nadaljevanke" in ustvariti nekaj svojega)
- telenovele
- prison break (česa bolj dolgočasnega še nisem videla, tip pa je average za moj okus in moram pikro pripomnit, da ga najstnice in ženske (?) po vsem svetu pojmujejo kot neko čudo narave, pa ni nič posebnega )
Of filmov pa ne morem gledati ZF-ja, akcijskih filmov ipd.
- BB (no comment)
- smešni videoposnetki na Kanalu A od tiste ženske, ki mi gre ful na živce in od Radoja Muleja na TV 3 (ne morem ga videt, kaj šele poslušat)
- NMK (tipičen slovenski šmorn od katerega dobiš salmonelo edina svetla točka je samo Zrnec, ki bi moral odstopiti od te "nadaljevanke" in ustvariti nekaj svojega)
- telenovele
- prison break (česa bolj dolgočasnega še nisem videla, tip pa je average za moj okus in moram pikro pripomnit, da ga najstnice in ženske (?) po vsem svetu pojmujejo kot neko čudo narave, pa ni nič posebnega )
Of filmov pa ne morem gledati ZF-ja, akcijskih filmov ipd.
Diamonds are a girl`s best friend.
-
arowei - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
- Kraj: smartno
neprenesm slovenskih filmov ali nadaljevank ker neglede na to kok se trudjo vedno izpadejo ceneni ( to je sam moje mnenje) drgac pa tut ne prenesm teh mehiskih nadaljevank k je use skupi en sam cuker sej ne da nemaram cukra sam prevec pa tut ni kool
..what secret door?...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
- španske nadaljevanke
- vse slovenske nanizanke/nadaljevanke
- une humoristične nanizankke ... grrr
- kašne preveč romantične filme da skorej sladkorno dobim
- LOTR
- akcijskih filmov z mišičastimi tipi (like arnold švarceneger) v glavni vlogi
- TLP *bruh - sploh lado*
- vse slovenske nanizanke/nadaljevanke
- une humoristične nanizankke ... grrr
- kašne preveč romantične filme da skorej sladkorno dobim
- LOTR
- akcijskih filmov z mišičastimi tipi (like arnold švarceneger) v glavni vlogi
- TLP *bruh - sploh lado*
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
TLP (ne morem pomagat, enostvno ne maram jih)
NMK
Mehiške nadaljevanke
Sedma nebesa (zaradi osladnosti itd.)
Pazi, kamera!
NMK
Mehiške nadaljevanke
Sedma nebesa (zaradi osladnosti itd.)
Pazi, kamera!
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
-pazi kamera mi gre tkooo na živcee
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nanizanke in nadaljevanke:
sopranovi,MGAJVER ,mladi in nemirni, Jag, Pod eno streho, NMK, vse razen ene mehiške, pod lupo pravice, skrivnostni otok, beg iz zapora, midve z mamo, umori na podeželju ,una gluha fbijevka, VIP (ko je še bil), zvezdna vrata in vse kar je zvezdnega ...
oddaje:
srečna linja (agrrrrrrrh ), pazi kamera, domači video (jooojojoj rado), super zvezda,...
Ma praktično sploh nč en maram razn CSija, urgence, dokumentarcev (sploh na diskoveriju, animal in natonal geograficu so zlo gledljivi)...
Pa ok 24 ur je tud kul, prevrjeno, trenja, pomagajmo si...
A da niti ne začnem razglalat o risankah...moji otroc bodo same dvdjke gledal, ker tole je pa obup...
ma sploh so slovenski kanali cel obup...
in filmi in vse skupej..najraj si ogledam če slučajno se zmotjo in predvajajo kakšen slovenski film al pa srpski, japonski...Ostalo je vse sux!
sopranovi,MGAJVER ,mladi in nemirni, Jag, Pod eno streho, NMK, vse razen ene mehiške, pod lupo pravice, skrivnostni otok, beg iz zapora, midve z mamo, umori na podeželju ,una gluha fbijevka, VIP (ko je še bil), zvezdna vrata in vse kar je zvezdnega ...
oddaje:
srečna linja (agrrrrrrrh ), pazi kamera, domači video (jooojojoj rado), super zvezda,...
Ma praktično sploh nč en maram razn CSija, urgence, dokumentarcev (sploh na diskoveriju, animal in natonal geograficu so zlo gledljivi)...
Pa ok 24 ur je tud kul, prevrjeno, trenja, pomagajmo si...
A da niti ne začnem razglalat o risankah...moji otroc bodo same dvdjke gledal, ker tole je pa obup...
ma sploh so slovenski kanali cel obup...
in filmi in vse skupej..najraj si ogledam če slučajno se zmotjo in predvajajo kakšen slovenski film al pa srpski, japonski...Ostalo je vse sux!
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
purple_rain napisal/-a:bejbika napisal/-a:žal je angleški humor bistveno boljši kot ameriški ...
Ne bi se mogla bolj strinjat.
se morm strinjat tlele.
ne maram španskih telenovel!!!pa ameriških ala santa barbara, mladi in nemirni in kar je takega bull shita!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
*purple* napisal/-a:nanizanke in nadaljevanke:
zvezdna vrata in vse kar je zvezdnega ...
Joj, bi te tepla!!!! Kako si drzneš kaj takega izjaviti o tej nanizanki? Pomoje je nisi gledala niti en del in jo mešaš s Star Wars itd.
Predlagam ti, da gledaš najprej film in potem nadaljuješ s 1. sezono. Pol pa naprej. Hooked rataš, še preden se zaveš.
p.s. to je btw najuspešnejša sfi nanizanka vseh časov. Nobene druge niso snemali 10 sezon.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ful malo gledam TV, če že gledam, je pa to tko, da se prej odločim, kaj mi je kul in pol tisto gledam.
Drugač pa:
*NMK in podobna sranja izpod taktirke Đurota ... ne vem, zakaj ne dajo keša v kkšno oddajo, kjer bi bil vsaj bolj intelektualen humor in ne bi bila ciljna publika otroci do 13 let
* goveje narodno zabavne oddaje, zraven štejem tud Vzemi ali pusti (je res, da je to izrazito 'ljudska' oddaja in verjetno je tudi gledanost precej visoka, meni ni všeč, sploh pa ne, da je na programu v špici gledanosti - petek in sobota zvečer)
*Ricki Lake in Jerry Springer ... ena je napisala, da lahko tuki ven dobimo dost realno sliko življenja v US, se mi pa ne zdi, da je čisto res. Folk je plačan, tud da si izmišljuje stvari in tudi pretirava, če je treba, poleg tega je pa to Amerika in folk bi v vsej tej gmoti ljudi, priseljencev, mešanja, umrl za svojih 5 minut na televiziji. Koncept sam ni tako sfaljen, gledanost je pa valda večja, če tam na stolih sedijo eni friki, ki se dajejo dol z 80-letnicami, kot pa če bi predstavljali bolj vsakdanje probleme.
Ostalo pa ne poznam tolk, niti ne analiziram, niti me ne zanima.
Drugač pa:
*NMK in podobna sranja izpod taktirke Đurota ... ne vem, zakaj ne dajo keša v kkšno oddajo, kjer bi bil vsaj bolj intelektualen humor in ne bi bila ciljna publika otroci do 13 let
* goveje narodno zabavne oddaje, zraven štejem tud Vzemi ali pusti (je res, da je to izrazito 'ljudska' oddaja in verjetno je tudi gledanost precej visoka, meni ni všeč, sploh pa ne, da je na programu v špici gledanosti - petek in sobota zvečer)
*Ricki Lake in Jerry Springer ... ena je napisala, da lahko tuki ven dobimo dost realno sliko življenja v US, se mi pa ne zdi, da je čisto res. Folk je plačan, tud da si izmišljuje stvari in tudi pretirava, če je treba, poleg tega je pa to Amerika in folk bi v vsej tej gmoti ljudi, priseljencev, mešanja, umrl za svojih 5 minut na televiziji. Koncept sam ni tako sfaljen, gledanost je pa valda večja, če tam na stolih sedijo eni friki, ki se dajejo dol z 80-letnicami, kot pa če bi predstavljali bolj vsakdanje probleme.
Ostalo pa ne poznam tolk, niti ne analiziram, niti me ne zanima.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov