Katere serije gledate?
Zelo priporočam serijo The Killing, http://www.imdb.com/title/tt1637727/ posneta sicer po danski predlogi. Original serije nisem gledala, je pa ta odlična. Sploh za ljubitelje kriminalnih serij, malo bolj temačnih in ne u stilu CSI, ampak bolj detektivskih. Zaenkrat sta dve sezoni (ne vem, če bo še kakšna) - v teh dveh zvemo kdo je bil morilec, tako da je zaključena celota 

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Poleg kupa serij, ki jih že tu omenjate, sem se čisto zaljubila v tale dva dečka: Departures. Sicer je teh popotniških serij cel kup, ampak ta izstopa, ker niti ni toliko o destinacijah, ampak bolj potovanju samem. Pa fotografija je čudovita.
Pa Scott
Bi ga kr v nahrbtnik pobasala pa zraven na pot vzela 
Pa Scott

Dioniz napisal/-a:Breaking Bad - mother of all dramas!! To je serija, ki je končno naredla to kar sem si mislo, da je nemogoče. Na vrhu moje osebne lestvice je po priljubljenosti prehitela Lost. In glede na mojo ljubezen do Losta, to res pove ogromno. Nekaj takega kot je BB še televizija definitivno ni imela in dvomim, da bo še mela. Konec 11. dela v četrti sezoni je pa verjetno eden najbolj veličastnih trenutkov v zgodovini TV serij. In ne pretiravam! Napetost skozi serijio je izjemna in bi jo lahko rezal s škarjami, ko gledaš, razvijanje likov je na vrhunski ravni in zagotovo še nikjer ni bilo tako dobrega kot je tukaj, igra vseh vpletenih je pa vredna vseh nagrad in nominacij, ki so jih prejeli. Nekateri ji zamerijo počasnost ampak v četrti sezoni dobiš odgovor zakaj je vse tako počasno. Vsak zakaj ma svoj zato in vse se razvije v eno vlko celoto, ki jo bo zadnja 5. sezona zaključla in res si ne morem zamislit kak mislijo to končat. Komaj čakam!
Da zaključim: če še ne gledate, zelo priporočam! 10/10
Si me prepričal, ker sem tudi jaz oboževala Lost. Me pa zanima, kdaj postane malo bolj zanimivo? Ker sem danes pogledala prvi del in sem mislila na polovici že odnehat.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
Homeland, American Horror story, Game of thrones, Suits-
Breaking Bad je ok, ni me pa tak pritegnilo kot zgornje npr. (je pa super serija seveda, sem na začetku 4. sezone)
Od novih mi je pa všeč Nashville (čisti guilty pleasure
)

Breaking Bad je ok, ni me pa tak pritegnilo kot zgornje npr. (je pa super serija seveda, sem na začetku 4. sezone)
Od novih mi je pa všeč Nashville (čisti guilty pleasure

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* napisal/-a:sem na začetku 4. sezone
Najboljše se šele začenja. In to ne mislim, da bo malenkost boljše ampak za mene je serija v 4. sezoni dvojno pridobila na zgodbi in zapletu in sta 4. in 5. sezona dvakrat boljši od ostalih sezon pa že ostale so zelo dobre.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
^^ Škoda ker jo ukinili že, mi je bila precej simpatična.
Ok, to je dobr vedt
Mi je tud zdej zelo dobra sicer.
Dioniz napisal/-a:*mala* napisal/-a:sem na začetku 4. sezone
Najboljše se šele začenja. In to ne mislim, da bo malenkost boljše ampak za mene je serija v 4. sezoni dvojno pridobila na zgodbi in zapletu in sta 4. in 5. sezona dvakrat boljši od ostalih sezon pa že ostale so zelo dobre.
Ok, to je dobr vedt

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Jaz sem pa kenslala cel kup nanizank, ki sem jih spremljaja, ker me enostavno ne pritegnejo več. Preveč mi je razvlečeno, moj House MD je pa itak končal kariero (pa tud zadnje tri sezone so ble merely bearable, čeprav 8. je bla še kr nekot fajna).
Tak da trenutno redno spremljam samo American Horror Story (čakam 3 sezono), Revenge, Modern Family, Game of Thrones (čakamo, čakamo) in najbolj na frišno - The Following
ki me je čist prevzela (pa sta šele dva dela zuni.... pa ne sam zato ker sem totally into Kevin Bacon
, priznam pa da je bil to 80% razlog da sm sploh pilota pogledala).
Tak da trenutno redno spremljam samo American Horror Story (čakam 3 sezono), Revenge, Modern Family, Game of Thrones (čakamo, čakamo) in najbolj na frišno - The Following