Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Modern Family, Gossip girl (sem začela gledat nazaj), Awkward (samo ena sezona ampak mi je blo ful kul , New Girl (tudi samo ena sezona pa je tud uper). Priporočam Samantha Who če še katera ni gledala, sicer so samo dve sezoni ampak meni je bla taka izi brizi zanimiva
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Sam res, kaj se je zgodilo z Awkward? Naj bi prišla 2. sezona že marca ven, pa je očitno šlo vse po gobe
Drugače pa Himym in Big bang theory zdej kar pride sproti ven, začela sm pa Two and a half men pa Dexterja. No, Little Britain pa ne premaga nobena
Drugače pa Himym in Big bang theory zdej kar pride sproti ven, začela sm pa Two and a half men pa Dexterja. No, Little Britain pa ne premaga nobena
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
Na kerem programu to gledaš (če na TV)?
Drgač pa Razočarane gospodinje, One Tree Hill, O.C., Private Practise, Housa, Gossip Girl me dolgočasi, Šepetalko duhov včasih, Policijska družina
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
(28.)junija pride , takrat se "poletne serije" začnejo (vse ostalo, če si gledala za info. na IMDb, so bila samo ugibanja)saarijarvi napisal/-a:^ Sam res, kaj se je zgodilo z Awkward? Naj bi prišla 2. sezona že marca ven, pa je očitno šlo vse po gobe
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
dayđremer napisal/-a:rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
Na kerem programu to gledaš (če na TV)?
Na HBO vrtijo, ker je njihova produkcija. Mislim, da ob nedeljah predvajajo nov del, ampak nisem ziher.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot
Kaj bomo pa zdej ob pondelkih gledal, ko (tud) Gospodinj ni več
-
Poppy. - Debatorica
- Na forumu od: 30. 4. 2012
Prevec
Desperate Housewives, The Walking Dead, Pretty Little Liars, 90210, Glee, Ringer, American Horror Story, One Tree Hill, Revenge, The Vampire Diaries, Lost, Life Unexpected, Game Of Thrones, True Blood, Dexter, Grey's Anatomy.
Nekatere gledam sproti, nekatere za nazaj, enih par pa sem ze tudi nehala.
Desperate Housewives, The Walking Dead, Pretty Little Liars, 90210, Glee, Ringer, American Horror Story, One Tree Hill, Revenge, The Vampire Diaries, Lost, Life Unexpected, Game Of Thrones, True Blood, Dexter, Grey's Anatomy.
Nekatere gledam sproti, nekatere za nazaj, enih par pa sem ze tudi nehala.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
purple_rain napisal/-a:lol, skenslano po 10 delih.purple_rain napisal/-a:*GCB stereotipno o ameriškem (bogatem) jugu, dost zabavno.. pa glavni tip iz JAG-a je not, vau, hot
WOT? Meni se je zdelo, da že nekaj tednov to vrtijo (dnevno) na Fox-u, ampak očitno vrtijo ene in iste epizode. Škoda....
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
rokerca napisal/-a:Girls - sicer so šele trije deli zunaj, ampak je super zabavno in realistično prikazano življenje 4ih punc v zgodnjih 20ih (serija se primerja s sexom v mestu, ampak meni sploh ni podobna, ker ni takega nerealnega pretiravanja kot pri seks v mestu). So far so good, zato bom definitivno spremljala še naslednje epizode.
Se strinjam! Men je ta serija res fajn in komaj čakam nove dele .
Tako da za tisto ki je rekla kaj bo gledla ob ponedeljkih, je ta serija dober predlog.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov