Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- mimi_00
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 1. 2012
Js pa gledam How I Met Your Mother in mi je daleč najboljša serija do zdaj! Zraven gledam še gospodinje, ko mi je res dolgačas pogledam pa še Gossip Girl. Drugač je pa Californication kr kul, pa včasih s fantom gledava Trumpovega Apprentica Všeč mi je tut Psych, CSI, House-ampak to gledam samo, ko ujamem na TVju...
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
Js pa tko z daljšimi premori, nekatere bolj redno, druge mn ; gledam Freaks and Geeks ( zakaj so posnel samo eno sezono -.- ), Desperate housewives, Supernatural, Vampire diaries, Gossip girl, Pretty little liars, How i met your mother, Big Bang theory, pa gledala sem še OTH, O.C. , Dawson s creek, Heroes, Californication,...pa se sigurno najde še kej...kok se hitr nabere to ...upam da ne bojo ukinl Partisa in njemu podobne strani
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Trenutno gledam The vampire diaries, New girl in The secret circle. Sliši se veliko ampak New girl prihaja ven tak poredko škoda. Ko se pa se bodo te sezone končale pa se začne True blood tak da imam vedno na zalogi nekaj za gledat.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
mimi_00 napisal/-a:Ajča napisal/-a:Na novo gledam:
-Suits (imdb ocena:8,8) - sem pogledala 6 delov v enem dnevu, sam še 2 sta mi ostala
-Jane by design
o čem se pa gre pr teh dveh?
jane by design: gre se o eni punci, ki hkrati dela gimnazijo in dela v neki firmi z modo. In potem kako to usklajuje, fantje...
Če si gledala film Dewil wears prada, ej meni malo podobno.
Don't worry, be happy!!
-
Elinoir - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 2. 2012
moj seznam:
The Big Bang Theory
Bones
Desperate Housewives
(Dexter)
(Downton Abbey)
(Game of Thrones)
Gossip Girl
Grey's Anatomy
Hot in Cleveland
How I Met Your Mother
Merlin
New Girl
Once Upon a Time
Pan Am
Pretty Little Liars
Psych
Sherlock
The Vampire Diaries
velik časa, k bi ga bolj kvalitetno porabla za kašno telovadbo.. Razmišljam o nakupu sobnega kolesa! To bi šlo ..
The Big Bang Theory
Bones
Desperate Housewives
(Dexter)
(Downton Abbey)
(Game of Thrones)
Gossip Girl
Grey's Anatomy
Hot in Cleveland
How I Met Your Mother
Merlin
New Girl
Once Upon a Time
Pan Am
Pretty Little Liars
Psych
Sherlock
The Vampire Diaries
velik časa, k bi ga bolj kvalitetno porabla za kašno telovadbo.. Razmišljam o nakupu sobnega kolesa! To bi šlo ..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov