Katere serije gledate?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Koliko serij trenutno gledate?

nobene
31
11%
1-2
88
32%
3-4
82
30%
5-6
29
11%
7 ali več
42
15%
Skupaj glasov : 272

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Okt. 2011 11:53

Včeraj pogledalal pilota od American Horror Story in sem čist not padla; to je pa neki ful za mene. Shrljivka, grozljivka, psiho triler, drama vse v enem. Sicer je osnovno izhodišče zgodbe zelo klišejsko, ampak če bodo nadaljevali v takem tempu kot je pilot, bo tole top. Dobra igralska zasedba, odlična fotografija, režija in scenarij nardijo svoje.
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 14. Okt. 2011 12:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a GnilaLimona » 14. Okt. 2011 12:22

Tearjerker napisal/-a:Včeraj pogledalal pilota od American Horro Story in sem čist not padla; to je pa neki ful za mene. Shrljivka, grozljivka, psiho triler, drama vse v enem. Sicer je osnovno izhodišče zgodbe zelo klišejsko, ampak če bodo nadaljevali v takem tempu kot je pilot, bo tole top. Dobra igralska zasedba, odlična fotografija, režija in scenarij nardijo svoje.

oooo mislm da bo to tut nekej zame. moram pogledat! :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Okt. 2011 12:30

gledam: vampire diaries, , two and a half men, gossip girl in the big bang theory!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 14. Okt. 2011 12:39

Dexter :hearts:
CrTa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CrTa » 17. Okt. 2011 22:06

Evo še jst...

trenutno sm ravno končala z O.C. California in mi je bla res zakon serija, vsak lik igralca je bil zanimiv :) Zdej napadam Hart of Dixie, spremljam še The Vampire diaries,začela sm tut z 90210 pa mi je kr ok zaenkrat. Mogoče pride na vrsto tut Modern family. to je to :)
No signature :P
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 04. Nov. 2011 22:40

Tearjerker napisal/-a:Včeraj pogledalal pilota od American Horror Story in sem čist not padla; to je pa neki ful za mene. Shrljivka, grozljivka, psiho triler, drama vse v enem. Sicer je osnovno izhodišče zgodbe zelo klišejsko, ampak če bodo nadaljevali v takem tempu kot je pilot, bo tole top. Dobra igralska zasedba, odlična fotografija, režija in scenarij nardijo svoje.

Tale je super! Mene je cist not potegnila, v susu sem pogledala vseh prvih 5 epizod!
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 05. Nov. 2011 0:15

^^Kul, me veseli da se še kdo strinja :D Men je tud super, upam da bodo do konca sezone nadaljevali s takim tempom, pa da ne bodo zašli v kake klišejske sfere. Zaenkrat so res odlični.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 05. Nov. 2011 1:03

Ja, tudi jaz upam. Startali so fajn. Vsec mi je, ker ni tipicna haunted house zgodba, ampak te vedno znova uspe sokirat in po vsaki epizodi se sprasujes, kaj se pravzaprav dogaja. Vredno ogleda, ampak je pa res, da ni za vsakega oziroma ti mora bit ta zanr vsec. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Nov. 2011 22:34

Trabant Trek po novem. Gre v bistvu za nekakšen resničnostni šov/dokumentarec o 9h nadobudnežih, ki gredo na pot s tremi trabanti (imenovanimi Dante, Ziggy in Fez) na pot od Madžarske do Kambodže. Cilj je, da pot opravijo v pol leta in če jim uspe, dobi ena sirotišnica 10k$. Jaz se smejim zraven na polno, carska oddaja. :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 07. Nov. 2011 23:22

American Horror Storry ma pol že 5 delov zunaj? :D Ah jaz pa že cel teden gledam reklamo na enem kanalu na tv, da bom prvi del pogledala, ki je mislim, da zdaj čez 10 min... super, da sem v to temo pogledala ker drugče bi itak pozabla, da je to danes. Nisem pa bla ziher al je film al serija ker je bil promo na tv tak da nisem vedla razbrat... pa jaaa tud lena sem, komot bi lahko na netu pogledala :D Grem pa zdaj gledat, yey!

Terjerker... The Inbetweeners film je že za dobit in pogledat? Se mi zdi, da si ti enkrat o tem nekaj pisala.

Drugače sem pa začela gledat še Revenge in Heart of Dixie, pa Dextera gledam itak :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 08. Nov. 2011 14:36

The Inbetweeners je sicer štartal v UK mislim da konec avgusta, premiera v USA more bit al ta mesec al naslednji.... Na netu ga vsaj jaz še nisem zasledila - so pa fejki gor, tak da mal bo treba še počakat da pride ta pravi DVD rip, ker ga bo očitno treba še en čas čakat :(
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 08. Nov. 2011 20:05

Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 09. Nov. 2011 10:31

Šele danes sem (po nasvetu tu s foruma) začela gledat Pretty Little Liars in mi je že prvi del super :)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 09. Nov. 2011 18:20

Trenutno sta na sporedu Modern Family in Misfits.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Nov. 2011 13:15

..Evelyn.. napisal/-a:Začela gledat Dexterja, oh <3 :)

Jaz sem poleti v manj kot enem tednu pogledala vseh 5 sezon :D Vsak dan eno sezono - po 12 ur na dan (oz. večinoma ponoči) sem bila za računalnikom :oops: Se spomnim kako mi je brat govoril da sem dolgočasna - v tistem tednu sva bila ravno sama doma, on je imel vedno cel kup kolegov na obisku, jaz sem pa nonstop za računalnikom visela - čisto nedružabna :lol:

Zdaj pa itak komaj čakam, da pride ponedeljek in da si povlečem dol najnovejši del 6. sezone ... :P

5. sezona mi je bila že nekako dolgočasna in nisem od 6. niti kej preveč pričakovala - ampak so me pozitivno presenetili, ker mi je najboljša do sedaj :)

BTW, uradno je potrjeno snemanje 7. in 8. sezone! :)
Let's swim to the moon .....

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov