Katere serije gledate?

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Koliko serij trenutno gledate?

nobene
31
11%
1-2
88
32%
3-4
82
30%
5-6
29
11%
7 ali več
42
15%
Skupaj glasov : 272

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Jun. 2011 12:49

Men je pa kar kul Love bites, sicer imam občutek, da bo skenslana, ampak bom pa zihr pogledala te dele, ki bodo.

Sem pa pogledala pilot Happily Divorced, pa je neki najbolj nadležnega ta Fran/varuška. Bom z veseljem spustila :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jun. 2011 13:02

^^aja, tole Happily Divorced sem opazila (in me ne mika), me pa ime spomni na velik bolj simpatično serijo Happy Endings.

(lol, ok no, sej ne da imam 2. del Love Bites že na kompu..pa dobr, zna bit, da not padem vseen, rabim moj fix serij :oops:)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 13:20

^^Še nisem uspela nobenga dela Love Bites pogledat ampak zdaj mi je pa že mal dol padlo po komentarju od purple ker ponavadi že itak nisem neki ful navdušena nad takimi serijami... ampak glede na to, da mam že tri dele dol cuknjene bom vseeno prečekirala, če je za kaj :D

Dans mam Game of Thrones maraton, mi je kar všeča morem povedat :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 19. Jun. 2011 13:39

Gledam Love Bites in mi je simpatična, čeprav je tretji del že bolj povprečen. Game of Thrones je čisto za zasvojit in je bo prehitro konec. Zdaj bo kmalu True Blood pa Eureka pa seveda čakam še kakšno novo, da ne bo preveč dolgčas čez poletje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 19. Jun. 2011 14:05

kikyca - nah, ne se pustit zmotit in pač sama preveri.
(jz sem mogoče že mal preveč ljubezensko obarvanih stvari pogledala/prebrala, hehe, pa imam počasi že dost :D)
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a *Eliza* » 27. Jun. 2011 20:36

js bi pa prosila za kakšen predlog glede serij..bi rada kakšno tako bolj "žensko" serijo v stilu desperate housewives al pa gossip girl... da je taka bolj limonadasta :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Jun. 2011 20:41

^^
Pretty Little Liars
One Tree Hill
90210
mogoče še The Vampire Diaries
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 27. Jun. 2011 21:06

Sem pogledala tistih par delov serije Love Bites, ki so že zunaj... za sprostitev bo za gledat, drgač pa nič pretresljivega :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 28. Jun. 2011 22:53

Greys Anatomy požiram od 1. sezone naprej. Uživancija. Zdaj sem pri 3. sezoni, ko pridem do 4., pa vključim še Private practice.

Saj ne da so mi zdravniki všeč, ampak sama zgodba me pritegne.

Ima kdo kak predlog za kaj podobnega?

OTH, GG, Pretty little liars, Hellcats, Greek sem že pogledala. :D
Bimbl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bimbl » 04. Jul. 2011 19:37

jaz pa sem gledala Gossip Girl in sem nehala, ker se je začelo lepo vreme in sem raje bila zunaj. Enako se je zgodilo z OTH, gledala pa sem serio the L word, ki me sicer najprej sploh ni pritegnila, niti nisem vedla o čem govori. ampak sem pogledala par epizod in me je tak potegnilo noter, da sem vseh 6 sezon pogledala v 2 tednih.. svetovna seria. ker mislim da je dostim homoseksualcem dala pogum in jim odprla stvari., Pa mogoče jih tut jaz zdaj bolj sprejemam, čeprav sem jih že pred tem. Sem pa gledala tudi serijo Kyle XY, ki me je čisto prevzela. ni neka navadna zgodba o zaljubljenčkih in ločitvah in prijateljstvu, ampak je zgodba ko 16 letni deček spoznava cel svet na novo in je tudi malo miselna saj se začneš dosti stvari v življenju tudi zavedat :)

Tule je the L word.
http://www.youtube.com/watch?v=dWcaOs8dgF0

In Kyle xy:
http://www.youtube.com/watch?v=KUdkWVaqsw8

Je že katera gledala katero od teh dveh? :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Jul. 2011 19:48

L word sem par krat mal pogledala ko sem ravno na tv naletela, me ni preveč pritegnila (nimam nič proti homoseksualcem, da ne bo pomote). Preprosto mi ni blo zanimivo preveč, sem pa gledala moško verzijo te serije nekaj časa (pač geji so bli in en par lezbik), ne spomnim se naslova.

Kyle xy sem pred leti gledala prvo sezono, mogoče mal druge tud ampak mi ni blo preveč zanimivo tak da pol tud več dalje nisem gledala.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Jul. 2011 19:57

^^ Queer as folk je ta verzija. The L Word nimajo za burek proti QAF :P

ninc- The Vampire Diaries, 90210, Life Unexpected (ki sicer že skenslana). Vse ista tv, kot pol tvojih že gledanih :D pa kakšne Desperate Housewives.

Sem pa gledala par delov The Nine Lives of Chloe King, pa mi je kar simpatična nova serija
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Jul. 2011 20:16

^^meni je pa The Nine Lives of Chloe King rahlo dolgočasna, mogoče zato tud ker mi igralka ni preveč simpatična (že v The Gates mi je šla rahlo na živce).
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 05. Jul. 2011 8:37

Jst zdj za sprostitev gledam Love Bites, The Nine Lives of Chloe King pa Single Ladies. Čakam pa zadnjo sezono Entourage. Moram še kakšno dobro serijo zvohat, ki nima že 4+ sezon :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 06. Jul. 2011 9:02

Jaz sem začela gledat še Pretty Little Liars, mater sem not padla :oops:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov