Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je pa kar kul Love bites, sicer imam občutek, da bo skenslana, ampak bom pa zihr pogledala te dele, ki bodo.
Sem pa pogledala pilot Happily Divorced, pa je neki najbolj nadležnega ta Fran/varuška. Bom z veseljem spustila
Sem pa pogledala pilot Happily Divorced, pa je neki najbolj nadležnega ta Fran/varuška. Bom z veseljem spustila
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^aja, tole Happily Divorced sem opazila (in me ne mika), me pa ime spomni na velik bolj simpatično serijo Happy Endings.
(lol, ok no, sej ne da imam 2. del Love Bites že na kompu..pa dobr, zna bit, da not padem vseen, rabim moj fix serij )
(lol, ok no, sej ne da imam 2. del Love Bites že na kompu..pa dobr, zna bit, da not padem vseen, rabim moj fix serij )
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Še nisem uspela nobenga dela Love Bites pogledat ampak zdaj mi je pa že mal dol padlo po komentarju od purple ker ponavadi že itak nisem neki ful navdušena nad takimi serijami... ampak glede na to, da mam že tri dele dol cuknjene bom vseeno prečekirala, če je za kaj
Dans mam Game of Thrones maraton, mi je kar všeča morem povedat
Dans mam Game of Thrones maraton, mi je kar všeča morem povedat
Yada, yada, yada...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Gledam Love Bites in mi je simpatična, čeprav je tretji del že bolj povprečen. Game of Thrones je čisto za zasvojit in je bo prehitro konec. Zdaj bo kmalu True Blood pa Eureka pa seveda čakam še kakšno novo, da ne bo preveč dolgčas čez poletje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kikyca - nah, ne se pustit zmotit in pač sama preveri.
(jz sem mogoče že mal preveč ljubezensko obarvanih stvari pogledala/prebrala, hehe, pa imam počasi že dost )
(jz sem mogoče že mal preveč ljubezensko obarvanih stvari pogledala/prebrala, hehe, pa imam počasi že dost )
-
*mala* - Cosmopsiho
^^
Pretty Little Liars
One Tree Hill
90210
mogoče še The Vampire Diaries
Pretty Little Liars
One Tree Hill
90210
mogoče še The Vampire Diaries
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Greys Anatomy požiram od 1. sezone naprej. Uživancija. Zdaj sem pri 3. sezoni, ko pridem do 4., pa vključim še Private practice.
Saj ne da so mi zdravniki všeč, ampak sama zgodba me pritegne.
Ima kdo kak predlog za kaj podobnega?
OTH, GG, Pretty little liars, Hellcats, Greek sem že pogledala.
Saj ne da so mi zdravniki všeč, ampak sama zgodba me pritegne.
Ima kdo kak predlog za kaj podobnega?
OTH, GG, Pretty little liars, Hellcats, Greek sem že pogledala.
- Bimbl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2009
jaz pa sem gledala Gossip Girl in sem nehala, ker se je začelo lepo vreme in sem raje bila zunaj. Enako se je zgodilo z OTH, gledala pa sem serio the L word, ki me sicer najprej sploh ni pritegnila, niti nisem vedla o čem govori. ampak sem pogledala par epizod in me je tak potegnilo noter, da sem vseh 6 sezon pogledala v 2 tednih.. svetovna seria. ker mislim da je dostim homoseksualcem dala pogum in jim odprla stvari., Pa mogoče jih tut jaz zdaj bolj sprejemam, čeprav sem jih že pred tem. Sem pa gledala tudi serijo Kyle XY, ki me je čisto prevzela. ni neka navadna zgodba o zaljubljenčkih in ločitvah in prijateljstvu, ampak je zgodba ko 16 letni deček spoznava cel svet na novo in je tudi malo miselna saj se začneš dosti stvari v življenju tudi zavedat
Tule je the L word.
http://www.youtube.com/watch?v=dWcaOs8dgF0
In Kyle xy:
http://www.youtube.com/watch?v=KUdkWVaqsw8
Je že katera gledala katero od teh dveh?
Tule je the L word.
http://www.youtube.com/watch?v=dWcaOs8dgF0
In Kyle xy:
http://www.youtube.com/watch?v=KUdkWVaqsw8
Je že katera gledala katero od teh dveh?
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
L word sem par krat mal pogledala ko sem ravno na tv naletela, me ni preveč pritegnila (nimam nič proti homoseksualcem, da ne bo pomote). Preprosto mi ni blo zanimivo preveč, sem pa gledala moško verzijo te serije nekaj časa (pač geji so bli in en par lezbik), ne spomnim se naslova.
Kyle xy sem pred leti gledala prvo sezono, mogoče mal druge tud ampak mi ni blo preveč zanimivo tak da pol tud več dalje nisem gledala.
Kyle xy sem pred leti gledala prvo sezono, mogoče mal druge tud ampak mi ni blo preveč zanimivo tak da pol tud več dalje nisem gledala.
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Queer as folk je ta verzija. The L Word nimajo za burek proti QAF
ninc- The Vampire Diaries, 90210, Life Unexpected (ki sicer že skenslana). Vse ista tv, kot pol tvojih že gledanih pa kakšne Desperate Housewives.
Sem pa gledala par delov The Nine Lives of Chloe King, pa mi je kar simpatična nova serija
ninc- The Vampire Diaries, 90210, Life Unexpected (ki sicer že skenslana). Vse ista tv, kot pol tvojih že gledanih pa kakšne Desperate Housewives.
Sem pa gledala par delov The Nine Lives of Chloe King, pa mi je kar simpatična nova serija
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem začela gledat še Pretty Little Liars, mater sem not padla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov