Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
Ma jaz pa ful gledam:
- Supernatural
- Mentalist
- Smallville
- Dexter
- Grounded for Life
- That 70's show
Pa še kakšna serija bi se našla
- Supernatural
- Mentalist
- Smallville
- Dexter
- Grounded for Life
- That 70's show
Pa še kakšna serija bi se našla
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zdele sm začela Queer as folk gledat in sama sebe preklinjam, da sm začela novo serijo gledat glih pred izpiti
Drugače pa... Brian - yummi! (kaj je na teh tipih stila Brian/Joey/Barney... k so navzven 'jerks', po*ukajo vse kar vidjo, pa so vseeno srce serije in bi jih vsak/a mel/a?)
Drugače pa... Brian - yummi! (kaj je na teh tipih stila Brian/Joey/Barney... k so navzven 'jerks', po*ukajo vse kar vidjo, pa so vseeno srce serije in bi jih vsak/a mel/a?)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
Možje v krošnjah na pop brio
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Yay! \o/buubbika napisal/-a:The It Crowd; kadar se spomnem/mam cajt.
Men bla tale ful všeč.
Bojda je pa tud ameriška verzija že zunej..hmmm.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tammy_De napisal/-a:Zdele sm začela Queer as folk gledat.
Rawr. Long time no see, bo treba tole enkrat mal obudit.
Glede vprašanja .. za Barneya ne vem, ker preferiram Teda, ampak Brian je pa pač tolk hot, da si ga je pač težko ne želet. (čeprou men je bil tut Justin kr simpatičen)
Drgač pa spremljam BBT, HIMYM, čakam na novo sezono Californiacation (damn, kolk traja to!), na tevejki občasno vržem uč na House-a in Allo allo, spravljam se pa počas začet še Mad men gledat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Tammy_De - Cosmofrik
Jst tut čakam na novo Californication
Drugače sem pa vse serije dala na pavzo (razen HIMYM pa BBT), da bojo predvajane do konca sezone, pa jih potem čez poletje eno za drugo gledat.
Tale QAF je pa zadetek na polno (šele do konca prvo sezono pogledala), oba - Brian & Justin sta za dol padt
Ne spomnem se kdaj so se mi nazadnje solze ulile zarad navadne serije (ne pri tej sceni, ampak zarad unga kar sledi pol):
Drugače sem pa vse serije dala na pavzo (razen HIMYM pa BBT), da bojo predvajane do konca sezone, pa jih potem čez poletje eno za drugo gledat.
Tale QAF je pa zadetek na polno (šele do konca prvo sezono pogledala), oba - Brian & Justin sta za dol padt
Ne spomnem se kdaj so se mi nazadnje solze ulile zarad navadne serije (ne pri tej sceni, ampak zarad unga kar sledi pol):
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Sem na hitr prebrala in mislila, da si ravni omenjeni 2 "dala na pavzo", no, pa vseeno, reakcija je ista: pa boš zdržala ne gledat? Jz ne bi..Tammy_De napisal/-a:Drugače sem pa vse serije dala na pavzo (razen HIMYM pa BBT), da bojo predvajane do konca sezone, pa jih potem čez poletje eno za drugo gledat.
-
Tammy_De - Cosmofrik
bom zdržala, zdele me tko al tko počas panika grab glede izpitov (treba se je počas začet učit)
-
jagoodka - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2008
prison break
&
Friendsi so ressss svetovni! parkrat sm jih že vse pogledala, zdaj pa me zanima katera je serija, ki bi jim bla podobna ??? ker bi še kaj drugega rada pogledala:)
kaj takega še, ko se zraven res nasmejiš ???:)
tnx za odgovor (:
&
Friendsi so ressss svetovni! parkrat sm jih že vse pogledala, zdaj pa me zanima katera je serija, ki bi jim bla podobna ??? ker bi še kaj drugega rada pogledala:)
kaj takega še, ko se zraven res nasmejiš ???:)
tnx za odgovor (:
Have a nice day!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov