Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Moja prva ljubezen pa je bil OTH, ko sem 2. sezono zasledila na hrvaški TV in sem potem ugotovila da so 3 sezone že ven in sem itak mogla it vse dol potegnt Tako da sem kar nekej časa gledala samo to, za ostale so me pa počasi prepričale prijateljice ali pa ta forum Npr. letos sem čisto padla v Lost in sem 5 sezon pogledala v manj kot enem mescu (genijalna serija!)
Fajn si si naredila
Fajn si si naredila
Use your head and follow your heart.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
FreakChiq napisal/-a:@joy23
Da te malo potolažim... sploh nea gledaš dosti serij.
To...
...je dosti serij
Samo ajde, to so zdaj vse na kupu. Od tega se mi namreč zdaj 2 končata (oz. ena se je že). 5 je takih, ki se začnejo 1x v začetku naslednjega leta. In pa 5 je novih serij, ki jih mam namen prečekirat, ni pa nujno, da jih bom na koncu tud gledala. Ok za dve je skoraj 100%, da ju bom gledala.
Hehe sem pa zato tud kompletno nehala gledat TV. Ob kakih nedeljah še malo pogledam, to pa je tud vse.
o mati ti pa maš čas za gledat
js pa "živim" sam za torke in srede ko pride na net GG in 90210.. edino kar še gledam
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
[vanessa] napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:@joy23
To...
...je dosti serij
Samo ajde, to so zdaj vse na kupu. Od tega se mi namreč zdaj 2 končata (oz. ena se je že). 5 je takih, ki se začnejo 1x v začetku naslednjega leta. In pa 5 je novih serij, ki jih mam namen prečekirat, ni pa nujno, da jih bom na koncu tud gledala. Ok za dve je skoraj 100%, da ju bom gledala.
Hehe sem pa zato tud kompletno nehala gledat TV. Ob kakih nedeljah še malo pogledam, to pa je tud vse.
js pa "živim" sam za torke in srede ko pride na net GG in 90210.. edino kar še gledam
Sploh ni tako veliko! Pač je 24 nadaljevank, vsaka povprečno traja 40 min (od teh sta vsaj 2 ki trajata 20 min). In če pogledaš da je delov v sezoni povprečno okoli 24 (v nekaterih še manj- npr. TB). To je torej 24*40*24= 23040 minut na leto; in ker je 365 dni, je to 63 minut na dan. Kar je pa pod povprečjem
(se sam tolažim ker je tudi moj spisek precej dolg)
FreakChiq- a si si ta spored naredila s kakšnim program ali na kakšni strani?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
*mala* napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:@joy23
To...
...je dosti serij
Sploh ni tako veliko! Pač je 24 nadaljevank, vsaka povprečno traja 40 min (od teh sta vsaj 2 ki trajata 20 min). In če pogledaš da je delov v sezoni povprečno okoli 24 (v nekaterih še manj- npr. TB). To je torej 24*40*24= 23040 minut na leto; in ker je 365 dni, je to 63 minut na dan. Kar je pa pod povprečjem
(se sam tolažim ker je tudi moj spisek precej dolg)
FreakChiq- a si si ta spored naredila s kakšnim program ali na kakšni strani?
Heheh kaj pa tota matematika. Awesome
Sem mislila, da sem vlki series junkie, ampak 63 minut na dan ja nič ni! Pha! Še bi lahko gledla, če bi hotla in če bi blo še kaj pametnih serij hehe
Ne samo ajde se sem rekla, tak na kupu res zgleda dosti, ampak tak čez teden se pa vse porazdeli. Pač kako ponedeljkovo serijo pogledam v četrtek, ko pride ven za 1x samo ena serija, ki jo gledam.
Ta urnik ni za to, kaj morem kdaj gledat, ampak kaj morem kdaj downloadat.
@*mala*
V Photoshopu sem si naredla to
.: Living is easy with eyes closed :.
-
*mala* - Cosmopsiho
Js tudi veliko raje si naložim na računalnik. Doma porabim 40 minut da mi da dol en del nadaljevanke, ampak meni najljubše nadaljevanke si rada še kdaj pogledam, kak določen insert. Kvaliteta je veliko boljša. Js ne zamenjam torrentov za nič
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
ja sam kje to pobirate? k vsi govorijo od teh torrentov, sam če js grem na mininova.org mi ne dobi skori neč in tisto kar mi dobi mi pobira dobesedno ceu tedn
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Js isto!
Ali pa partis pa mojblink imata tudi večino še isti dan gor, včasih že zjutraj (vsaj kakšne OTH, GG, TBBT, HIMYM, 90210,...)
Ali pa partis pa mojblink imata tudi večino še isti dan gor, včasih že zjutraj (vsaj kakšne OTH, GG, TBBT, HIMYM, 90210,...)
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
Trenutno gledam Weeds, Sex in the city, Midve z mamo in pa Seinfielda ponavadi use to, kadar ujamem na tv, da bi pa skos gledala pa ne
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz gledam Gilmore girls (hvala Trapi ) in Tutto in famiglia
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov