Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ravno zdaj, ko imam največ časa, ne gledam (vsaj redno ne) skoraj nobene nadaljevanke. Ok, pogledam kakšno humoristično na Kanalu A, če slučajno preklapljam in se nimam kam dat. Drugače pa me je zdaj pritegnil resničnostni šov Jack iz divjine (Outback Jack). Bomo videli, koliko delov bom spet izpustila oz. pozabila gledat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:Ravno zdaj, ko imam največ časa, ne gledam (vsaj redno ne) skoraj nobene nadaljevanke. Ok, pogledam kakšno humoristično na Kanalu A, če slučajno preklapljam in se nimam kam dat. Drugače pa me je zdaj pritegnil resničnostni šov Jack iz divjine (Outback Jack). Bomo videli, koliko delov bom spet izpustila oz. pozabila gledat.
Uf kje pa tega Jacka iz divjine predvajajo? Na tv3? Ker tole na vsakih pa mesecev ponavljajo...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja vem da ponavljajo, ampak imam zdaj čas gledat. Na tv 3 ja.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
One Tree Hill
Gossip Girl
Lost
True Blood
90210
Po novem še The Vampire Diaries
Naslednji teden se začne še The Beautiful Life (kar bom tud po vsej verjetnosti gledala)
Desperate Housewives sem že v velikem zaostanku in jih imam trenutno na pavzi
Drugače pa še House in Bones, če ravno ujamem na TV.
Vem ja, čist preveč jih je že
Gossip Girl
Lost
True Blood
90210
Po novem še The Vampire Diaries
Naslednji teden se začne še The Beautiful Life (kar bom tud po vsej verjetnosti gledala)
Desperate Housewives sem že v velikem zaostanku in jih imam trenutno na pavzi
Drugače pa še House in Bones, če ravno ujamem na TV.
Vem ja, čist preveč jih je že
Use your head and follow your heart.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
@joy23
Da te malo potolažim... sploh nea gledaš dosti serij.
To...
...je dosti serij
Samo ajde, to so zdaj vse na kupu. Od tega se mi namreč zdaj 2 končata (oz. ena se je že). 5 je takih, ki se začnejo 1x v začetku naslednjega leta. In pa 5 je novih serij, ki jih mam namen prečekirat, ni pa nujno, da jih bom na koncu tud gledala. Ok za dve je skoraj 100%, da ju bom gledala.
Hehe sem pa zato tud kompletno nehala gledat TV. Ob kakih nedeljah še malo pogledam, to pa je tud vse.
Da te malo potolažim... sploh nea gledaš dosti serij.
To...
...je dosti serij
Samo ajde, to so zdaj vse na kupu. Od tega se mi namreč zdaj 2 končata (oz. ena se je že). 5 je takih, ki se začnejo 1x v začetku naslednjega leta. In pa 5 je novih serij, ki jih mam namen prečekirat, ni pa nujno, da jih bom na koncu tud gledala. Ok za dve je skoraj 100%, da ju bom gledala.
Hehe sem pa zato tud kompletno nehala gledat TV. Ob kakih nedeljah še malo pogledam, to pa je tud vse.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Heheh aja.. Te pa še bo s tebe neki mali series junkie ja
Jaz sem začela z downloadom serij 4. aprila 2005. To se vem zato, ker so te na Pro7 prvič predvajali LOST in sem bla tak fascinirana, da sem mogla it takoj googlat kaj je to, kar sem pravkar gledala. In kak sem ugotovila, da lahko pogledam celo 1. sezono, še predn bodo nemci prišli do 5. dela, je blo fertik z običajnim gledanjem serij heheh.
Pol se pa je vsako leto vedno več serij znašlo na spisku. Pa še moja angleščina se je ZELO izboljšala.
In jap, sama sem si naredla urnik
Jaz sem začela z downloadom serij 4. aprila 2005. To se vem zato, ker so te na Pro7 prvič predvajali LOST in sem bla tak fascinirana, da sem mogla it takoj googlat kaj je to, kar sem pravkar gledala. In kak sem ugotovila, da lahko pogledam celo 1. sezono, še predn bodo nemci prišli do 5. dela, je blo fertik z običajnim gledanjem serij heheh.
Pol se pa je vsako leto vedno več serij znašlo na spisku. Pa še moja angleščina se je ZELO izboljšala.
In jap, sama sem si naredla urnik
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov