Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz pa niti ene nanizanke ali pa nadaljevanke ne gledam.
Včasih sem gledal, ko so bile na a kanalu vesele urice.
V bistvu drugih nanizank kot teh "pol" urnih sploh nisem nikoli gledal.
V bistvu ne maram, da gledam nadaljevanko in pol je konec, ko je najbolj napeto in pol čakaš drugi dan nestrpno kaj se bo zgodilo...in se to dogaja iz dneva v dan ta proces.
No pa na a kanalu so imeli tudi okoli 23h včasih te serije za smejati...zdaj jih pa ni več.
Tako da ne gledam sploh več teh serij....pa tv imam tudi bolj za okras kakor ne...v bistvu imam samo na compu tv..sem si nabavil tv kartico noter vtaknil kabelsko...nekako comp+tv...in imam dostikrat za podlago, ko sem na netu recimo tv zadaj prižgan...pa samo zvok poslušam medtem, ko kaj delam.
Zvečer si pa itak kakšen film pred spanjem gor butnem, ki ga z neta potegnem dol.
Včasih sem gledal, ko so bile na a kanalu vesele urice.
V bistvu drugih nanizank kot teh "pol" urnih sploh nisem nikoli gledal.
V bistvu ne maram, da gledam nadaljevanko in pol je konec, ko je najbolj napeto in pol čakaš drugi dan nestrpno kaj se bo zgodilo...in se to dogaja iz dneva v dan ta proces.
No pa na a kanalu so imeli tudi okoli 23h včasih te serije za smejati...zdaj jih pa ni več.
Tako da ne gledam sploh več teh serij....pa tv imam tudi bolj za okras kakor ne...v bistvu imam samo na compu tv..sem si nabavil tv kartico noter vtaknil kabelsko...nekako comp+tv...in imam dostikrat za podlago, ko sem na netu recimo tv zadaj prižgan...pa samo zvok poslušam medtem, ko kaj delam.
Zvečer si pa itak kakšen film pred spanjem gor butnem, ki ga z neta potegnem dol.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz ne gledam nobene serije po tv-ju redno... Sploh ne vem kaj vse je zdaj na sporedu...
Enkrat na teden prižgem tv, in gledam če je kej zanimivega (vem da sem z veseljem kdaj pogledala Razočarane gospodinje, sex v mestu, kak CSI, Lost,...če sem ravno naklučno naletela na to)
Enkrat na teden prižgem tv, in gledam če je kej zanimivega (vem da sem z veseljem kdaj pogledala Razočarane gospodinje, sex v mestu, kak CSI, Lost,...če sem ravno naklučno naletela na to)
-
girl55 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Privileged
Gossip girl
Desperate housewives
Prison break
Supernatural
Heroes
Fringe
Lipstick jungle
weeds
friends
CSI...
.......
Gossip girl
Desperate housewives
Prison break
Supernatural
Heroes
Fringe
Lipstick jungle
weeds
friends
CSI...
.......
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
saj vem, da je že staro, samo sem si šla v knjižnico sposodit zadnjo sezono Seksa v mestu. čeprav sem jo že gledala. in uživam
potem grem pa še po Razočarane gospodinje.
potem grem pa še po Razočarane gospodinje.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ne gledam veliko, obvezno pa Sharka ob nedeljah in Ugly Betty ob ponedeljkih. Spremljam tud Gossip Girl, Lipstick Jungle in na POP-u Razočarane gospodinje (upam, da bodo kmal spet ).
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-Gossip Girl
-How I Met Your Mother
-How I Met Your Mother
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz pa gledam:
-Dexter
-Desperate Housewives
-Supernatural
-Samantha Who?
-Ugly Betty
-Lost
-Heroes
-Kyle XY
-Bones
-Cold case
-Pushing Daisies
-Tudors
-Californication
-Fringe
-Terminator The Sarah Connor Chronicles
Vse redno spremljam. Ja, sem kr obsedena s serijami
-Dexter
-Desperate Housewives
-Supernatural
-Samantha Who?
-Ugly Betty
-Lost
-Heroes
-Kyle XY
-Bones
-Cold case
-Pushing Daisies
-Tudors
-Californication
-Fringe
-Terminator The Sarah Connor Chronicles
Vse redno spremljam. Ja, sem kr obsedena s serijami
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
softTouch napisal/-a:Sopranove na TV,če prej ne zaspim
občasno Beverly Hills
Seinfelda
Razočarane gospodinje
od teh gledam samo še Razočarane gospodinje
zdej bom pa spet gledala Želite milord, eno izmed mojih najljubših nanizank vseh časov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov