Katere serije gledate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Jaz trenutno gledam/čakam na september..
s fantom gledava:
Prison break - čakam september
Desperate Houseviwes - čakam september
One Tree Hill - včeraj zaključila 4-o sezono
dexter - pogledala prvo sezono, pomoje zaključujem s to serijo
doma gledam še:
Lipstick Jungle -7del(ov)- čakam september
Gossip girl - konec prve sezone - september kje si :S
Kaj gledate.. meni je dexter postal malo nezanimiv, tako da ne vem če bova začela gledat drugo sezono. OTH bo kmalu konec (tistih 20 delov v enem tednu pogledava )
Tako da se po eni strani že prav veselim septembra še posebej zaradi gospodinj in gossip girl..
s fantom gledava:
Prison break - čakam september
Desperate Houseviwes - čakam september
One Tree Hill - včeraj zaključila 4-o sezono
dexter - pogledala prvo sezono, pomoje zaključujem s to serijo
doma gledam še:
Lipstick Jungle -7del(ov)- čakam september
Gossip girl - konec prve sezone - september kje si :S
Kaj gledate.. meni je dexter postal malo nezanimiv, tako da ne vem če bova začela gledat drugo sezono. OTH bo kmalu konec (tistih 20 delov v enem tednu pogledava )
Tako da se po eni strani že prav veselim septembra še posebej zaradi gospodinj in gossip girl..
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
od tega kar še zmer snemajo:
house
lost
csi ny
monk
law and order svu
scrubs
house
lost
csi ny
monk
law and order svu
scrubs
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- Gost
Joj, da bi moj gledal z mano One tree hill ali Gospodinje - ja seveda, verjetno takoj ugasnem, ker bi se neprestano delal norca, kako mi perejo možgane
Trenutno gledam le Nip Tuck na kanalu A in ANTM na tv 3, čakam pa še na One tree hill z interneta. Aja, gledam še Grey's anatomy, ko ujamem na kanalu A.
Trenutno gledam le Nip Tuck na kanalu A in ANTM na tv 3, čakam pa še na One tree hill z interneta. Aja, gledam še Grey's anatomy, ko ujamem na kanalu A.
Zadnjič spremenil Gost, dne 21. Jul. 2008 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Trenutno gledam:
24
sex and the city
x-files
čakam, da bojo naprej posneli:
lost
house md
nip tuck
24
sex and the city
x-files
čakam, da bojo naprej posneli:
lost
house md
nip tuck
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
MsN napisal/-a:Joj, da bi moj gledal z mano One tree hill ali Gospodinje - ja seveda, verjetno takoj ugasnem, ker bi se neprestano delal norca, kako mi perejo možgane
pr nama se je pa tko začel, da je blo laži pr nemu lovdat k ma t2 in pol sm ga naštimala da gleda.. OTH mu je kul, sam sm mu pa enkrat hotla podtaknt gossip girl to je pa reku da nimam šans
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Js obvezno gledam mojo naj serijo One Tree Hill, trenutno čakam na september in 6. sezono, ampak kadar imam čas ponovno gledam stare dele
Drugače pa gledam še Bones, House in Desperate Housewives, ampak to samo če slučajno naletim na TV, ne spremljam redno.
Drugače pa gledam še Bones, House in Desperate Housewives, ampak to samo če slučajno naletim na TV, ne spremljam redno.
Use your head and follow your heart.
- Gost
densy napisal/-a:MsN napisal/-a:Joj, da bi moj gledal z mano One tree hill ali Gospodinje - ja seveda, verjetno takoj ugasnem, ker bi se neprestano delal norca, kako mi perejo možgane
pr nama se je pa tko začel, da je blo laži pr nemu lovdat k ma t2 in pol sm ga naštimala da gleda.. OTH mu je kul, sam sm mu pa enkrat hotla podtaknt gossip girl to je pa reku da nimam šans
Ah, OTH lovda on, ampak ni šans, da bi gledala skupaj. Dobim na disku in adijo, nekaj ur miru Sicer pa ugotavljam, da nisem tip za mega gledanje nadaljevank - recimo, da bi v enem dnevu pogledala več delov, zato mi prav ustreza tisti tedenski ritem na tv, ko vsak večer pogledam malo.
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Gledam Psych, Monk, Stargate Atlantis, Burn Notice, Weeds, Dr. Who (na pavzi), Battlestar Galactica (na pavzi), Greek (pavza), pa verjetno še ene 10 drugih serij, ki so na pavzi. Heroes, Numb3rs, Lost, My Name is Earl,...
Glede na to, da doma skorajda ne visim za računalnikom izven teh serij, pa da ne gledam TVja razen če je kakšno evropsko ali pa svetovno fuzbal prvenstvo ... se kr hitr najde cajt, da se pogleda kakšno serijo pred spanjem
Še Conan O'Briena tud probam pogledat, če ga slučajno enkodirajo. Na www.eztv.it majo kr dost torrent robe za te serije.
Prison Breaka, Smallville in Desperate Housewives... NE GLEDAM
Glede na to, da doma skorajda ne visim za računalnikom izven teh serij, pa da ne gledam TVja razen če je kakšno evropsko ali pa svetovno fuzbal prvenstvo ... se kr hitr najde cajt, da se pogleda kakšno serijo pred spanjem
Še Conan O'Briena tud probam pogledat, če ga slučajno enkodirajo. Na www.eztv.it majo kr dost torrent robe za te serije.
Prison Breaka, Smallville in Desperate Housewives... NE GLEDAM
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov