Jersey Shore
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
o jebenti ronnie je taki k***c, da upam, da do dobene punce ne bom nikoli taki k***c!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
jaz sem gledala zdaj že vse do tistega srečanja po drugi sezoni
pa vem, ronnie je meni včasih ful fajn, neki od fantov najbolj primern za fanta, pol pa ko se napije pa tako dela, da se mi ful zameri... nevem za nobenga si ne morem mnenja ustvarit, ker so vsi skozi vsako epizodo nekak čist drugačni... nevem
the situation pa je v drugi sezoni taka sv*nja, ko proba vzet vse punce vinny-u... tut tisto, ki jo ma vinny kr rad. (in res zgleda super:D)
pa vem, ronnie je meni včasih ful fajn, neki od fantov najbolj primern za fanta, pol pa ko se napije pa tako dela, da se mi ful zameri... nevem za nobenga si ne morem mnenja ustvarit, ker so vsi skozi vsako epizodo nekak čist drugačni... nevem
the situation pa je v drugi sezoni taka sv*nja, ko proba vzet vse punce vinny-u... tut tisto, ki jo ma vinny kr rad. (in res zgleda super:D)
-
Dioniz - Cosmo moderator
ja po tretjem delu je men tud čist kul.. .glih so asico snookie aretirali me zanima kaj se bo nadaljevalo.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
CaliLove* napisal/-a:hvala bogu da sta sla ronnie in sam narazen, ker to je blo pa ze too much!
kaj to je blo zdaj v tretji sezoni?
p.s. kaj je že na mtv?
-
Dioniz - Cosmo moderator
sam pa ronnie sta totalno annoying... kolko delov je sploh v tretji sezoni do zdaj? jaz sem pri petem.
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
peppermint napisal/-a:CaliLove* napisal/-a:hvala bogu da sta sla ronnie in sam narazen, ker to je blo pa ze too much!
kaj to je blo zdaj v tretji sezoni?
p.s. kaj je že na mtv?
ja 2 tedna nazaj je blo to
ne vem, jaz gledam na mtv tuki v ameriki
drugac je pa okrog 20 epizod ze v 3. sezoni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov