James Bond
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Bina napisal/-a:Katera pa je Bond-girl? Jaz bom tut šla film gledat.
Eva Green
uh, js se ga tut že veselim. sicer ga mam v abonmaju,ampk šele aprila
ni šans, da bom do takrt čakala. bom šla (čim)prej gledat
tale Craig je pomoje kr pozitivno presenetu, kokr so ga na začetku skritiziral
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
p.s.: men je tud čist hud, Zvoncica
uffffffff, zdej sm čist not padla, ko sm mal za njegovimi slikami brskala po netu, sm si ga kar za ozadje dala, hehe
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 25. Nov. 2006 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tale Craig je meni čist seksi in čist primeren za Jamesa Bonda, Eva Green mi nikoli ni bila všeč, una latino čika zraven zgleda lušna, samo je ne poznam. Zraven bi mu rajši dala kakšno blondinko kot recimo Scarlett Johansson ali rdečelasko tipa Julianne Moore.
Film bom definitivno gledala!! Najboljši James Bond mi je nedvomno Golden Eye z Tino Turner, Brosnanom, Famke Janssen, Seanom Beanom ( ) pa še eno neznano rdečelasko
Film bom definitivno gledala!! Najboljši James Bond mi je nedvomno Golden Eye z Tino Turner, Brosnanom, Famke Janssen, Seanom Beanom ( ) pa še eno neznano rdečelasko
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Aaaaa meni dober film... čeprav ni neke osrednje zgodbe, se vse prepleta, zapleta, odpleta in ko že misliš da je konec, te še preseneti Pa spet me poker mikaa... sploh tam, ko so šli full house, višji full house, pol pa za cherry top straight flushhh
malo me je skrbelo ker ne maram dolgih filmov. Že pri 90minutnih najmanj 5x vmes pogledam na uro.. Včeraj v 144ih minutah nisem nii 1x
Drugač pa Craiga so dobro zrihtali... na začetku, ko pride z vode mi je bil sicer ful smešn, ker ono ful nabildana postavca, zapeljiv pogled in .... štrleča ušesa Je pa kot celota fullll dober
Eva Green pa mi je bla v določenih prizorih ful luštna, posebna.. Samo ponekod pa kot, da je šla 1 dan prej z ličili spat in so jo potem kr takšno dali na snemanje...
Ona latina pa je bla ful sexy
malo me je skrbelo ker ne maram dolgih filmov. Že pri 90minutnih najmanj 5x vmes pogledam na uro.. Včeraj v 144ih minutah nisem nii 1x
Drugač pa Craiga so dobro zrihtali... na začetku, ko pride z vode mi je bil sicer ful smešn, ker ono ful nabildana postavca, zapeljiv pogled in .... štrleča ušesa Je pa kot celota fullll dober
Eva Green pa mi je bla v določenih prizorih ful luštna, posebna.. Samo ponekod pa kot, da je šla 1 dan prej z ličili spat in so jo potem kr takšno dali na snemanje...
Ona latina pa je bla ful sexy
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
meni je bil tud ful dober film.
katera latina? a tale http://www.caterinamurino.com/Caterina.htm
men je bla ta fuuul luštna
katera latina? a tale http://www.caterinamurino.com/Caterina.htm
men je bla ta fuuul luštna
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
katjuska20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2005
- Kraj: Maribor
Mene je film čist navdušil, Craig pa še bolj .
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
*SweetGirl* napisal/-a:Drugač pa Craiga so dobro zrihtali... na začetku, ko pride z vode mi je bil sicer ful smešn, ker ono ful nabildana postavca, zapeljiv pogled in .... štrleča ušesa
... ja tiste uhe bi mu lahk mal prpopal nazaj ... ampak men je glih zato všeč, ker ni tko zlo prfekten, kt je bil npr. Pierce Brosnan... je pa velik bl seksi kt kerkol drug Bond (vsaj po mojem okusu)...
The secret of success is consistency of purpose.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst sem pogledala film in moram reč, da me je zlo pozitivno presenetil. Na trenutke zelo zabaven, napet, zanimiv in še zdaleč ne tako osladen kot prejšnji deli (sploh konec).
Pa tudi igralec je bil pravo pozitivno presenečenje, prej se mi je zdelo, da sploh ni primeren za to vlogo. Super je, vloga mu je pisana na kožo. Veliko bolj mi je všeč, kot kakšen osladen Brosnan. Pa njegovi dialogi so bli zlo zabavni.
Sploh tisto, ko igrajo poker al kaj že in mu dajo strup v pijačo in gre on do avta da si da nek protistrup, seveda bad guys vsi mislijo, da ga ne bo nazaj in pol ko pride, so čist začudeni, on pa reče: "Sorry, that last hand almost killed me."
Vse pohvale filmu, super je!
Pa tudi igralec je bil pravo pozitivno presenečenje, prej se mi je zdelo, da sploh ni primeren za to vlogo. Super je, vloga mu je pisana na kožo. Veliko bolj mi je všeč, kot kakšen osladen Brosnan. Pa njegovi dialogi so bli zlo zabavni.
Sploh tisto, ko igrajo poker al kaj že in mu dajo strup v pijačo in gre on do avta da si da nek protistrup, seveda bad guys vsi mislijo, da ga ne bo nazaj in pol ko pride, so čist začudeni, on pa reče: "Sorry, that last hand almost killed me."
Vse pohvale filmu, super je!
Let the good times roll.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
rinca napisal/-a:joj, jst sem čist zaljubljena v tanovga bonda
tip je totalno seksi, pa najbolj hude ustnice ima!!!
aja, pa film je tud zelo dober, najboljši od vseh bondov (ki mi jih je ratal pogledat)
jaaaaa jst tud ... tip je res SEXYYYY ... tak taprav dec, k jih dans ne delajo več... im in loooovee ...
film je pa seveda zakon... ful mi je bil všeč... bi šla kr prec kupt dvd če bi ga že mel
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov