Iščem film/oddajo/serijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
me again.. kako je naslov tega filma, oz. nadaljevanke al karkol? https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7298_n.jpg
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:35, skupaj popravljeno 1 krat.
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
hvalaa..
haha ne, sam če mi kej kul deluje, si zlowdam
haha ne, sam če mi kej kul deluje, si zlowdam
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Jaz pa iščem eno resničnostno serijo, v kateri naj bi bili neki hudi ljubitelji mesa in hitre hrane. In pol njih kaže kak si kuhajo/pečejo..npr. slišala sem, da so z nekim mesom (hamburgerji mogoče) nafilal piščanca, ga dali v prašiča in še prašiča ovili z nekim mesom v glavnem, ful nagravžno zabavna reality serija če kdo pozna?
Hvala
Hvala
-
DangerRoss - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2011
ne vem, če je ravno prava tema: kak predlog za serijo? do zdaj sem gledala how i met your mother, two and a half men, friendse pa gossip girl napol. tko da kj v tem stilu
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
The big bang theory, Modern family, New girl, 2 Broke girls, Suburgatory, The middle
Pretty little liars, Revenge, Vampire diaries, 90210
Pretty little liars, Revenge, Vampire diaries, 90210
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Iščem eno mladinsko francosko serijo, gledala sem jo preeeed časom. Je nekje iz 2. polovice 90-ih, zgodba se pa vrti okoli srednješolcev ... Spomnim se še enega seksi tipa, imena nobenega, (razen mogoče Sophie?) ... Ljubezen, šola, nekdo na motorju ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov