Iščem film/oddajo/serijo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 187 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
I still got it
Uni šef od Marshalla in HIMYM. Pes je Tugboat.
Uni šef od Marshalla in HIMYM. Pes je Tugboat.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
TocnooOoo nikoli ne bi pomislila na himym.. tnx! Kamen z mozganov.
-
Malo izkrivljena uporaba teme, ampak ok
Iščem film/serijo whatever, preferiram nekaj bolj v izi, ampak da vas je navdušilo in bi mi priporočali za gledat. Mam filing da sem pogledala že VSE serije na tem svetu in zdaj iščem kaj izven mojega comfort zone-a.
Presenetite me
Sem pogledala Ex-machina, ki ga je nekje predlagala haley in mi je bil všeč, tako da vam zaupam
Iščem film/serijo whatever, preferiram nekaj bolj v izi, ampak da vas je navdušilo in bi mi priporočali za gledat. Mam filing da sem pogledala že VSE serije na tem svetu in zdaj iščem kaj izven mojega comfort zone-a.
Presenetite me
Sem pogledala Ex-machina, ki ga je nekje predlagala haley in mi je bil všeč, tako da vam zaupam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Sarissima napisal/-a:
Hayley ( mi je bila, ko sem se registrirala všeč pevka od Paramore in sem dobila od nje navdih za upor. ime)
Serij bolj ne gledam, pogledam kdaj za sprostitev kak star del Friends, pa Peaky blinders sem enkrat začela po fantovem predlogu..
Za filme js dobim kdaj kako idejo iz strani Taste of cinema, mi je še najboljša stran kar se predlogov, seznamov filmov tiče.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ce želiš nekaj v izi, predlagam da gledaš serijo This is us, ce je se nisi. Taka lustna, zelo zivljenjska drama. Ali pa Call the midwife <3 konc simpaticna serija, postavljena v stari London.
Drugace pa jaz prisegam na kriminalke.
My all time fav: The Killing.
Potem so pa odlicne tudi še The Fall, The Missing, Ripper Street...
Drugace pa jaz prisegam na kriminalke.
My all time fav: The Killing.
Potem so pa odlicne tudi še The Fall, The Missing, Ripper Street...
-
Se opravičujem, mislim da niti enkrat še nisem zadela pravega nicka na H
Frednov ne morem več gledat, mislim da sem pokurila na njih življenjsko zalogo ur. Tele serije, ki jih pa zdej vsi dečki ever gledajo - Peaky blinderje, Vikinge, Narcose itd pa mam že vse pogledano
Firestorm, bom počekirala, ty!
Frednov ne morem več gledat, mislim da sem pokurila na njih življenjsko zalogo ur. Tele serije, ki jih pa zdej vsi dečki ever gledajo - Peaky blinderje, Vikinge, Narcose itd pa mam že vse pogledano
Firestorm, bom počekirala, ty!
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bom mogoče še jaz kdaj uporabla kakšen od Firestorminih predlogov. Čene sem pa tudi js še študirala, kakšno serijo, ki je bolj na komedijo bi lahko še počekirala.
Glede teh dveh serij, je bil bol en mimogrede komentar, ne predlog, mi je jasno, da si to že verjetno pogledla. Ja čene za Peaky blinders je bla neka fora, da bi mi po neki logiki utegnilo bit še najbolj všeč od vseh serij, ki jih je on gledal, ker drugač nisem gledala skor nič od tistega kar je on gledal..
Glede teh dveh serij, je bil bol en mimogrede komentar, ne predlog, mi je jasno, da si to že verjetno pogledla. Ja čene za Peaky blinders je bla neka fora, da bi mi po neki logiki utegnilo bit še najbolj všeč od vseh serij, ki jih je on gledal, ker drugač nisem gledala skor nič od tistega kar je on gledal..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Firestorm
- Kofetarica
Uf pa se Broadchurch, ce se nista gledali sploh prva sezona je fenomenalna.
Poldark je tudi huda drama. +hud tip
Pa sarissima, ce so ti bili vikingi vsec, ti bo verjetno tudi The Last Kingdom.
Za kaksno dobro komedijo se pa tudi jaz priporocam.
Poldark je tudi huda drama. +hud tip
Pa sarissima, ce so ti bili vikingi vsec, ti bo verjetno tudi The Last Kingdom.
Za kaksno dobro komedijo se pa tudi jaz priporocam.
-
Waaaaah - This is us ima tako kjut pilot
(pač definitivno ne škodi tudi da prvih 5 sekund čez cel ekran kraljuje Milo Ventimiglia's delectable behind in a birthday suit )
Drugače mam the last kingdom že cca pol leta na računalniku in nekako mi ne gre niti kliknit pa prve epizode pogledat. Me kr odbija, go figure.
Drugače so meni od komedij najbolj pri srcu Parks and Rec (Leslie Knope ftw!), Scrubs in 30 Rock.
HaYley (yay me ), če so ti všeč "testorteron šprica na miljon" kosmati in ogromni deci - Vikingi (a sem js edina, ki se mi zdi da majo prav cheerleader effect, majkemi da so na kupu bolj hudi kot posamično, mislim da ima še moj crush na rollota )
Če maš rada urban in negovan testosteron svetujem Orphan black (meni je Cal za namazat na kruh! pa ni tak gozdar, kar enim ženskam ne paše)
Če ne maraš brade je pa meni go-to Tommy Shelby, ki je bad boy tudi brez brade . Pa čeljust tako ostra da bi lahko salamo na njemu rezala !
Ženski cast mi je pa najboljši v Luciferju Ne vem, vse so mi DAYYYYYUM.
(pač definitivno ne škodi tudi da prvih 5 sekund čez cel ekran kraljuje Milo Ventimiglia's delectable behind in a birthday suit )
Drugače mam the last kingdom že cca pol leta na računalniku in nekako mi ne gre niti kliknit pa prve epizode pogledat. Me kr odbija, go figure.
Drugače so meni od komedij najbolj pri srcu Parks and Rec (Leslie Knope ftw!), Scrubs in 30 Rock.
HaYley (yay me ), če so ti všeč "testorteron šprica na miljon" kosmati in ogromni deci - Vikingi (a sem js edina, ki se mi zdi da majo prav cheerleader effect, majkemi da so na kupu bolj hudi kot posamično, mislim da ima še moj crush na rollota )
Če maš rada urban in negovan testosteron svetujem Orphan black (meni je Cal za namazat na kruh! pa ni tak gozdar, kar enim ženskam ne paše)
Če ne maraš brade je pa meni go-to Tommy Shelby, ki je bad boy tudi brez brade . Pa čeljust tako ostra da bi lahko salamo na njemu rezala !
Ženski cast mi je pa najboljši v Luciferju Ne vem, vse so mi DAYYYYYUM.
- Firestorm
- Kofetarica
Hayley, upam, da si v redu, razhodi so težki.
Drugač pa, meni je nabor tipov zadovoljiv tudi v The Gifted (tudi zelo dobra serija, sploh če so ti kul zadeve kot mutanti in storyline od X-men) in še posebej v True Blood. alexander skarsgård <3
Sarissima, meni je bil tudi pilot všeč, ena od redkih serij, ki me je zagrabila že od prvega dela.
Druagče pa The last kingdom tudi mene ni preveč vlekel, pa je potem sestra vztrajala in sem vesela da je, ker sem potem vse pogledala po zelo hitrem postopku
Se pa strinjam glede vikingov, ko jih vidiš v grupi so vsi ful hudi, vsak posebej pa malo manj. Ampak Ragnar in Rollo (in Bjorn, z izjemo zadnje sezone), so mi pa še vedno zelo hudi, tudi brez cheerleader effect
Drugač pa, meni je nabor tipov zadovoljiv tudi v The Gifted (tudi zelo dobra serija, sploh če so ti kul zadeve kot mutanti in storyline od X-men) in še posebej v True Blood. alexander skarsgård <3
Sarissima, meni je bil tudi pilot všeč, ena od redkih serij, ki me je zagrabila že od prvega dela.
Druagče pa The last kingdom tudi mene ni preveč vlekel, pa je potem sestra vztrajala in sem vesela da je, ker sem potem vse pogledala po zelo hitrem postopku
Se pa strinjam glede vikingov, ko jih vidiš v grupi so vsi ful hudi, vsak posebej pa malo manj. Ampak Ragnar in Rollo (in Bjorn, z izjemo zadnje sezone), so mi pa še vedno zelo hudi, tudi brez cheerleader effect
Prvi neprebran prispevek • 187 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov