Kak prizor...velikokrat vem da je kazalo med dogodki razmišljanje kakšnega lika, ponavadi je stal sam, sneman bolj kot ne od zgoraj, v praznem prostoru

Am, ta tip je velikokrat špilal košarko s kolegi.Pa skodrane, kratke, ginger lase je imel

tanamarena napisal/-a:Pozdravljeni,
iščem naslov filma, ki sem ga gledala pred nekaj leti, a nisem videla konca.
Gre pa nekako takole:
- mlada ženska, recimo ji Jane (čeprav se ne spomnim imena) se zaljubi v sina mafijca in z njim zanosi
- njenega fanta, ubije nekdo iz drugega mafijskega klana
- Jane nekje, stran od oči, rodi sina in se mu odpove. Pusti ga nekje v samostanu in mu da okoli vrata zlato verižico z obeskom 1/2 srca
- enako verižico nosi tudi ona z obeskom druge polovico srca
- potem se Jane poroči z bratom ubitega ljubljenega, minejo leta, Jane postane mama dvema sinovoma dvojčkoma
- njen sin, ki se mu je odpovedala, odraste in odide s samostana in prevzame ime od prijatelja, ki sta skupaj odraščala (mislim, da mu je ime Luke). "Zaposli" se pri drugem mafijskem klanu (ki je ubila njegovega očeta) kot morilec in umori vse moške s mafijskega klana njegove mame (ubije Janeniga moža oz. svojega strica, polbrata dvojčka in druge moške)
- Jane obupana naroči, pa naj stane kolikor hoče, naj ji pripeljejo morilca. Prizor je nekako takšen: Luke sedi na stolu zvezan in čez glavo ima črno vrečo. Jane mu dvigne vrečko z glave in opazi verižico. Vpraša ga, kje jo je dobil. On ji zabrusi, da jo nič ne briga.
In tukaj sem nehala gledat in tega film nikoli več nisem "ujela" na TV, pa rada gledam filme.
Ali kdo ve, kateri film bi to bil ?
Hvala!
Ker je pač kul komad in nimamo nič proti če se ga večkrat predvaja/sliši?Konkubina* napisal/-a:zakaj se mi zdi refren (tisti del, ko pojejo It's the end of the world as we know it) tak tak tak tak hudo znan.