How I met your mother
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A še kdo spremlja? Treba malce obnovit temo
Barney's Playbook
My penis grants wishes
Only if you rub it hard enough

Barney's Playbook
My penis grants wishes

Only if you rub it hard enough

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jajaja, gledamo.
Sam..ne vem, zadnje čase se mi zdi neki tko "mlačna" serija, mislim, premal se dogaja okoli Teda (kar je nekak kao za pričakovat glede na naslov), ampak men so že tko, kot sama druščina, čist dbest!
Recimo prejšni del mi je bil čist hud, "Jenkins", ko Lily ni verjela Marshallu, da ga je una res kušnla..sam pol, ko je pa zvedla ..

Sam..ne vem, zadnje čase se mi zdi neki tko "mlačna" serija, mislim, premal se dogaja okoli Teda (kar je nekak kao za pričakovat glede na naslov), ampak men so že tko, kot sama druščina, čist dbest!
Recimo prejšni del mi je bil čist hud, "Jenkins", ko Lily ni verjela Marshallu, da ga je una res kušnla..sam pol, ko je pa zvedla ..

-
*mala* - Cosmopsiho
Mene pa ne mot, da se ne dogaja toliko okol Teda, čeprov me blazno nervira, ker še ne vemo katera je "mother". Upam da bo prej kot v 8. sezoni znano.
Barney je zakon!
Neil Patrick Harris je gej?
Zdele brala spoilerje, pa bo njegov fant v enem od prihodnjih delov. Tega pa nisem vedla.
Barney je zakon!
Neil Patrick Harris je gej?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Uf, stara novica..ena kolegica mi je čist zamerla, ko sem ji to povedala (mislila, da je vedla)
Glih zadnjič sem enmu razlagala - a bo potem sploh še "fora" serije, ko/če zvemo kdo je the mama?
(btw, a tle tudi neki postov manjka? Se mi zdi, da je blo več napisanega; plus tamle okoli Tammy_De in jullie_ očitno neki manjka)

Glih zadnjič sem enmu razlagala - a bo potem sploh še "fora" serije, ko/če zvemo kdo je the mama?
(btw, a tle tudi neki postov manjka? Se mi zdi, da je blo več napisanega; plus tamle okoli Tammy_De in jullie_ očitno neki manjka)
-
*mala* - Cosmopsiho
Vidm, da sem čist out, da ne vem tega
Jp, definitivno manjka kar nekaj objav, ker vse nepovezano (pa še kao naj bi blo že 20 objav- sedaj 21; jih je pa 17 oz. sedaj 18).
Sej pol bo res izgubilo čar, ampak ker skoz neki namigujejo, da vsakič mislim da je to to
Mora potem bit res nekaj posebnega, ko bo končno prikazano, ko pa X sezon čakali na ta trenutek.

Jp, definitivno manjka kar nekaj objav, ker vse nepovezano (pa še kao naj bi blo že 20 objav- sedaj 21; jih je pa 17 oz. sedaj 18).
Sej pol bo res izgubilo čar, ampak ker skoz neki namigujejo, da vsakič mislim da je to to

-
purple_rain - Cosmopsiho
Vidl smo njen gleženj.
V tistem delu, ko Ted dejta eno bejbo, k je čist zafrustrirana, ker vsi palijo na njeno cimro (katera naj bi bla the mother). Pa v tistem stanovanju je potem tud "the rumen dežnik".

V tistem delu, ko Ted dejta eno bejbo, k je čist zafrustrirana, ker vsi palijo na njeno cimro (katera naj bi bla the mother). Pa v tistem stanovanju je potem tud "the rumen dežnik".
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
men pa ta serija ni všeč. Sicer sem jo pogledal 4 sezone pa sem mel pol vlki premor, pa sem jo hoto dalje gledat pa mi je bla prav glupa. Raje še enkrat vse Friendse pogledam kot pa to.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Meni so pa avtorji malo zasrali to serijo. Se se še najdejo prizori, katerim se od srca nasmejim, samo odkar so eno celo sezono delali na tem, da bi Barney in Robin prišla skupaj, samo za to, da so po 5. delih ugotovili, da, ne vem, majo Barneya rajši kot womenajzera in s tako brzino zaključli njuno zgodbo, je vse skupaj šlo še samo downhill. Najbolj žalostno od vsega pa je še to, da je Barney po 5. letih še zmeraj tam, kjer je bil v 1. sezoni. It's getting a little bit boring.
It's funny.. HIMYM sem začela gledat zaradi Barneya, ampak če bo šlo tak dalje, bom na koncu mela še ki Teda dosti rajše. Tip ma zadne čase take svetovne izpade, da se kotam po podu.
It's funny.. HIMYM sem začela gledat zaradi Barneya, ampak če bo šlo tak dalje, bom na koncu mela še ki Teda dosti rajše. Tip ma zadne čase take svetovne izpade, da se kotam po podu.

.: Living is easy with eyes closed :.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Da mal oživim tole..
Nov promo
Men zgleda obetavno.
Nov promo
Men zgleda obetavno.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov