How I met your mother

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

..Katy..
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Katy.. » 02. Jun. 2009 16:15

js sm glih učer pogledala zadnjo epizodo.. men je to ena najboljših nanizank, zravn "friends" :D upam da pride 5 sezona hmal.. :)
Teiiaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Teiiaa » 11. Jun. 2009 16:05

js jih obožujem :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Feb. 2010 0:33

A še kdo spremlja? Treba malce obnovit temo :)

Barney's Playbook

My penis grants wishes :rofl:
Only if you rub it hard enough :rofl:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2010 0:38

Jajaja, gledamo. :D

Sam..ne vem, zadnje čase se mi zdi neki tko "mlačna" serija, mislim, premal se dogaja okoli Teda (kar je nekak kao za pričakovat glede na naslov), ampak men so že tko, kot sama druščina, čist dbest!

Recimo prejšni del mi je bil čist hud, "Jenkins", ko Lily ni verjela Marshallu, da ga je una res kušnla..sam pol, ko je pa zvedla .. :rofl:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Feb. 2010 0:44

Mene pa ne mot, da se ne dogaja toliko okol Teda, čeprov me blazno nervira, ker še ne vemo katera je "mother". Upam da bo prej kot v 8. sezoni znano.

Barney je zakon!

Neil Patrick Harris je gej? :eek: Zdele brala spoilerje, pa bo njegov fant v enem od prihodnjih delov. Tega pa nisem vedla.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2010 0:49

Uf, stara novica..ena kolegica mi je čist zamerla, ko sem ji to povedala (mislila, da je vedla) :lach:

Glih zadnjič sem enmu razlagala - a bo potem sploh še "fora" serije, ko/če zvemo kdo je the mama?

(btw, a tle tudi neki postov manjka? Se mi zdi, da je blo več napisanega; plus tamle okoli Tammy_De in jullie_ očitno neki manjka)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Feb. 2010 0:55

Vidm, da sem čist out, da ne vem tega :D

Jp, definitivno manjka kar nekaj objav, ker vse nepovezano (pa še kao naj bi blo že 20 objav- sedaj 21; jih je pa 17 oz. sedaj 18).

Sej pol bo res izgubilo čar, ampak ker skoz neki namigujejo, da vsakič mislim da je to to :lach: Mora potem bit res nekaj posebnega, ko bo končno prikazano, ko pa X sezon čakali na ta trenutek.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 11. Feb. 2010 8:18

Pomoje se nič ne bo vedlo do konca. Me zanima, če smo to slavno žensko že kdaj vidli :) So pa zabavni :D
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2010 12:33

Vidl smo njen gleženj. :D
V tistem delu, ko Ted dejta eno bejbo, k je čist zafrustrirana, ker vsi palijo na njeno cimro (katera naj bi bla the mother). Pa v tistem stanovanju je potem tud "the rumen dežnik".
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Feb. 2010 14:08

men pa ta serija ni všeč. Sicer sem jo pogledal 4 sezone pa sem mel pol vlki premor, pa sem jo hoto dalje gledat pa mi je bla prav glupa. Raje še enkrat vse Friendse pogledam kot pa to.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 11. Feb. 2010 15:37

Itak, da gledamo! :cool: Družba so res fajn, samo se mi zdi, da se že malo ponavljajo. Kaj pa vem. Kokr je purple_rain rekla. Se pa še vedno v vsakem delu kej nasmejim.
Uporabniški avatar
Miss.A
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss.A » 11. Feb. 2010 19:23

oooo d best so. men res naaajbolšiii :D
To nije zemljotres,to nije zemljotres, moje srce pokušava da kuca! (*Partibrejkers)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 12. Feb. 2010 14:41

Meni so pa avtorji malo zasrali to serijo. Se se še najdejo prizori, katerim se od srca nasmejim, samo odkar so eno celo sezono delali na tem, da bi Barney in Robin prišla skupaj, samo za to, da so po 5. delih ugotovili, da, ne vem, majo Barneya rajši kot womenajzera in s tako brzino zaključli njuno zgodbo, je vse skupaj šlo še samo downhill. Najbolj žalostno od vsega pa je še to, da je Barney po 5. letih še zmeraj tam, kjer je bil v 1. sezoni. It's getting a little bit boring.

It's funny.. HIMYM sem začela gledat zaradi Barneya, ampak če bo šlo tak dalje, bom na koncu mela še ki Teda dosti rajše. Tip ma zadne čase take svetovne izpade, da se kotam po podu. :D
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
Phalaenopsis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Phalaenopsis » 13. Feb. 2010 9:44

Ful fajn serija! :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho