How I met your mother
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 126 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
^^JOOOJ KAAAAAAAAAAJ kera grda poročna obleka na koncu eww drgač pa se mi je kr zdelo, sam mi je ful škoda - z belo naprej: vedno sm hotla, da bi bla Robin pa Barney skupi, ampak Quin mi je tud ful k srcu prirastla zdj no
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^lol, obleka je pa res krena.
Jp, dokaj pričakovano, čeprav jz sem tud upala da ne, ampak iz drugačnih razlogov. Pač ne. Čeprav..sort of makes sense, I guess? Mah, ne vem. Mal sem razočarana. Še vedno luštni epizodi, sam tole..kaj pa vem.
Aja, in pač best middle name ever, ane!!
Jp, dokaj pričakovano, čeprav jz sem tud upala da ne, ampak iz drugačnih razlogov. Pač ne. Čeprav..sort of makes sense, I guess? Mah, ne vem. Mal sem razočarana. Še vedno luštni epizodi, sam tole..kaj pa vem.
Aja, in pač best middle name ever, ane!!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jebemti naj že končajo nooooooooooooooo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
strawberry00 - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2012
Pomoje Victoria tudi ni ta prava Zdej me pa že res daje radovednost, katera je mama
-
purple_rain - Cosmopsiho
V. ni bi smela bit mama, ker mamo naj bi (uradno) spoznal na tisti poroki, ki je bla na koncu (ker videl jo je pa že večkrat; na St.Patrick's day v nekem baru je mela rumen dežnik; vidli smo gleženj ko je dejtal eno bejbo (ne vem imena) in je bla njena cimra; bila je v predavalnici v katero je po nesreči zašel ..ampak vprašanje kolk se bodo ustvarjalci tega še spomnili al bodo pa kar zavrgli vse te namige ).
Je pa tud men sicer luštn lik, ja.
Je pa tud men sicer luštn lik, ja.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne noo a sm sam js PROTI navezi Barney + Robin? sploh mi ne pašeta skup. Niti mal.
Drgač mi je pa kul da serijo še vedno znajo popestrit z kakimi mini, oftopik vstavki (kot recimo tale s 'skrivnostnimi vrati', itd.) ker jo lih tile nardijo tko šarmantno, imho
Drgač mi je pa kul da serijo še vedno znajo popestrit z kakimi mini, oftopik vstavki (kot recimo tale s 'skrivnostnimi vrati', itd.) ker jo lih tile nardijo tko šarmantno, imho
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^+1 proti.
Jaaa, lol, sej res, tale z vrati mi je bla huda!
Jaaa, lol, sej res, tale z vrati mi je bla huda!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hm, ni serij v slovenščini, samo podnapise slovenske lahko poiščeš..
It was forever..but it didnt last long..
Prvi neprebran prispevek • 126 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov