How I met your mother
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
saarijarvi, tud js se do zadnje pikice strinjam z reviewjem, ki si ga prilepila (in ne morem verjet, da sem ga šla celega prebrat ).
Meni se je zdel zaključek totalno posiljen in tole še najlepše opiše moje filinge ob/po gledanju finala:
Najbolj touching zadeva pri vsem skupaj se mi je zdelo pa to, da klape (ki so se prej 10+ let videvale vsak dan) dejansko tkole razpadajo
Meni se je zdel zaključek totalno posiljen in tole še najlepše opiše moje filinge ob/po gledanju finala:
Najbolj touching zadeva pri vsem skupaj se mi je zdelo pa to, da klape (ki so se prej 10+ let videvale vsak dan) dejansko tkole razpadajo
See I'm so far off the map the sun is shining...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js sm celo sezono trpela. gledala sem samo zato, ker sem gledala vse prejšnje...
res res slaba sezona, konec je bil tudi bolj tako tako, preveč fast forward na določenih delih in premalo fast forward na drugih.
ne vem zakaj zmeraj te nanizanke v patos vlečejo, če ti zmanjka idej pač zaključi pri 5. sezoni. brezveze uničit žmoht.
res res slaba sezona, konec je bil tudi bolj tako tako, preveč fast forward na določenih delih in premalo fast forward na drugih.
ne vem zakaj zmeraj te nanizanke v patos vlečejo, če ti zmanjka idej pač zaključi pri 5. sezoni. brezveze uničit žmoht.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jap. to kr malo uniči celoten pogled na serijo..Ne vem zakaj se večina serij tko sfiži..Edino Friendsi majo dobre še zadnje sezone.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov