Heroes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
^^ja bomo videli Who's the father??!?!! Po moje oče od Claire ali pa kdo drug iz tiste slike
Claire pa ni tokrat nic pokazalo ne?No glavno, da je Milota
Claire pa ni tokrat nic pokazalo ne?No glavno, da je Milota
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
ja, tokrat ni kazalo claire, prejšnji teden pa hiroja. se mi zdi, da ne folgajo vse v en del stlačiti.
tudi jaz sem pomislila, da je od kristen (kako ji je ime v seriji?) oče clairin oče, ampak malo dvomim. možno tudi, da tisti z očalmi, za katerega dela mohinder. bomo videli.
tudi jaz sem pomislila, da je od kristen (kako ji je ime v seriji?) oče clairin oče, ampak malo dvomim. možno tudi, da tisti z očalmi, za katerega dela mohinder. bomo videli.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
ela85 napisal/-a:ja, tokrat ni kazalo claire, prejšnji teden pa hiroja. se mi zdi, da ne folgajo vse v en del stlačiti.
Ja na tega sem tut jaz takoj pomislila
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
ela85 napisal/-a:bomo videli...
sicer pa, jaz sem morala včeraj gledati na TV3, je bil ravno tisti del, ko syler ubije navijačico. nisem mogla prestaviti na drug program dokler ni blo konec
js tud nism mogla prešaltat programa pa sem gledla že ene parkrat ta del
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
ela85 - Cosmopolitanka
ta mi je bil prvič najbolj grozen. pa nasploh, ko jim je "rezal" glave. ko sem gledala prvo sezono, ene dve noči prav spati nisem mogla, ampak ker sem trmasta, sem seveda pogledala do konca. zdaj nimam "težav" s tem . je pa res, da so nekateri prizori prav grozljivi.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
^se totalno strinjam...
sam fak ej mn nč jasno, zaka more bit 1 tedn vmes do drugega dela!!!pol si čist živčn ka bo v naslednem delu...js bi to kr vse v 2h dneh pogledla...tak nas mučijo
lp
sam fak ej mn nč jasno, zaka more bit 1 tedn vmes do drugega dela!!!pol si čist živčn ka bo v naslednem delu...js bi to kr vse v 2h dneh pogledla...tak nas mučijo
lp
-
ela85 - Cosmopolitanka
novi del marsikaj pojasni, saj je dogajanje postavljeno 4 mesece nazaj, kjer se "nadaljuje" zadnji del prve sezone. tudi kristen igra in njen oče je... petru se vrne spomin, v bistvu se vsega tega za nazaj spominja on.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
o kul komaj čakam da pogledam zaj pol to
lp
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov