Heroes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst sm jih začela gledat lani ko so prišli na TV3 .. pa se mi pol ni dalo čakat po en teden na naslednji del in sm si kr pobrala celo prvo in drugo sezono in jo pogledala ... zdej pa 3. si poberem dol vsak pondeljek ko pride nov del
Jaqueline, a si pogledala že vse 4 dele 3. sezone?
Jaqueline, a si pogledala že vse 4 dele 3. sezone?
Let's swim to the moon .....
- fatima
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Novo mesto
ok 5. del že zunaj meni pa nekaj ni jasno, A ni Sylar vzel tudi moč eni ženski ki je imela zelo zelo dober sluh? Zato mi ni jasno kako to da ni slišal pogovora med Clair njenim fotrom in še nekom.... Lahko pa da so ustvarjalci malo pozabili katere moči ima vse Sylar pa Peter najbrž tudi.... :S:S:S
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
v 5.delu sej je slišav kao,sam da ni kazalo,kr pol je vedo zaka se je šlo..
drugač pa ja,kr opaziš par takih hecnih stvari ko si misliš-wtf?
je pa fuuuul dobra nanizanka..vsaka jim čast
drugač pa ja,kr opaziš par takih hecnih stvari ko si misliš-wtf?
je pa fuuuul dobra nanizanka..vsaka jim čast
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
A ni bilo tako, da je enkrat vmes izgubil vse moči in jih je nato šel zbirat jovo na novo? Takrat enkrat, preden je spoznal Mayo?
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- fatima
- Sramežljivka
Libido. napisal/-a:lihkar sm si povlekla dol 5. del wipiii
fatima, kerga pogovora med clair in njenim fotrom?
ko so se pogovarjali z unim k dela vrtince-da naj posesa sylera ko je pri avtu stal.
men je delovalo kot da na začetku nima pojma za kaj se je šlo, kerjepolpogruntal zaradi njegove moči da razume potek dogajanj.
sam tudi če je zgubil vse moči, kako je pol istenazaj dobil če so bili ti ljudje že mrtvi, ker se mi zdi da se moči redko podvajajo, kao vsak ma posebno moč...
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Slišu ni pogovora kr je zgubu moči predn je Mayo spoznal. Am mislim, da pa da jih je nazaj nekot obnovil...nwm. Sam ta fora z vrtinci je pa noro fajna!
So izverni.
Drugače mi mata pa naj moč (posamezno) Micah in pa Hiro.
Ne morm povedat kok sm se smejala ko sm prvič Hirota vidla; škoda ko ni več tk smešn, ko na začetk.
So izverni.
Drugače mi mata pa naj moč (posamezno) Micah in pa Hiro.
Ne morm povedat kok sm se smejala ko sm prvič Hirota vidla; škoda ko ni več tk smešn, ko na začetk.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
samo pomojem da peter lahko spet dobi moči .. ker npr. sylar in mr. petrelli jih odvzameta ljudem, peter jih pa samo 'kopira' ..
tako da pomojem bi jih lahko spet dobil (kopiral) od drugih, sej sylar jih je tudi že enkrat zgubil in pol dobil nazaj ..
tako da pomojem bi jih lahko spet dobil (kopiral) od drugih, sej sylar jih je tudi že enkrat zgubil in pol dobil nazaj ..
Let's swim to the moon .....
- fatima
- Sramežljivka
Libido. napisal/-a:samo pomojem da peter lahko spet dobi moči .. ker npr. sylar in mr. petrelli jih odvzameta ljudem, peter jih pa samo 'kopira' ..
sem bralana teti wiki da mu je predragi očka vzel tudi njegovo originalno moč - "kopiranje" moči. sm jst sem razumela da je očka ful bad guy....zanimivo, sm škoda da jesamo en del na teden grrrr
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov