Heroes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
dans bi naj bla premiera nekje...tk da bo počas na netu za dol potegnit..jeeej...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Yeeeey, končno je spet na sporedu. Sta mi bla full dobra dela... komej čakam naslednjega.
Sam mal sm bla zgublena na začetku, ker sem čist pozabla kaj se je dogajalo v prejšnjih delih... ker je že dooolgo časa minlo od kar je blo 2. sezone konc.
Mislim, da še bo zanimivo...
Sam mal sm bla zgublena na začetku, ker sem čist pozabla kaj se je dogajalo v prejšnjih delih... ker je že dooolgo časa minlo od kar je blo 2. sezone konc.
Yada, yada, yada...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
kikyca napisal/-a:Yeeeey, končno je spet na sporedu. Sta mi bla full dobra dela... komej čakam naslednjega.
dva dela sta že zunaj?
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Aha, jaz sem tudi ugotovila šele potem, ko sem gledala, če bo naslednji del takrat, ko bi moral bit. Tako da hitro loadat. Mi je pa zaenkrat ta sezona všeč. Bomo videli kaj bodo naredili iz nje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ja zgleda, da je res tud njegova mama... no vsaj po njenih besedah, bomo vidli v naslednjih delih.
Mi je pa full dobro v tej seriji, ker nikol nevem kaj naj pričakujem. Kdo je dober kdo ne... me zanima kako se bo vse razpletlo
Mi je pa full dobro v tej seriji, ker nikol nevem kaj naj pričakujem. Kdo je dober kdo ne... me zanima kako se bo vse razpletlo
Yada, yada, yada...
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
kikyca napisal/-a:Ja zgleda, da je res tud njegova mama... no vsaj po njenih besedah, bomo vidli v naslednjih delih.
meni tudi. in dogajanje se hitro spreminja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov