Heroes
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
na internetu najdeš trenutno dva dela druge sezone, jutri zgodaj zjutraj pa bo najbrž že tretji.
upam, da se kristen čimprej pojavi in da bo imela dobro vlogo. drugače pa sem jaz VM pogledala vse dele kolikor jih je, ampak vseeno še tu pa tam kakšen del pogledam na kanalu a . ne morem, da ne bi.
upam, da se kristen čimprej pojavi in da bo imela dobro vlogo. drugače pa sem jaz VM pogledala vse dele kolikor jih je, ampak vseeno še tu pa tam kakšen del pogledam na kanalu a . ne morem, da ne bi.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ka nathan umre al je v 2gem delu še????upam da ja ko drugač ni zabavno
sam kak sta si pa petrellija v resnici podobna ej, taprava so našli..oba mata lepe očke
sam kaka dobra zgodba vse skup, men so take zadeve tak svetovne..sploh si nemorš mislit da je vse tak povezano dokler ne prideš skor do konca sezone...face so da si to zmislijo eni ja..
lp
sam kak sta si pa petrellija v resnici podobna ej, taprava so našli..oba mata lepe očke
sam kaka dobra zgodba vse skup, men so take zadeve tak svetovne..sploh si nemorš mislit da je vse tak povezano dokler ne prideš skor do konca sezone...face so da si to zmislijo eni ja..
lp
-
ela85 - Cosmopolitanka
meni se pri vsaki seriji zgodi, da me dogajanje na začetku naslednje sezone ne "prime" takoj. ko pa gledam že nekaj časa, pa se čist v to poglobim . no, če smo že pri moških... saj tudi syler ni slab, le vloga ga popači.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Sm opazla ja
Recurring Role: Kristen Bell (Elle)
Recurring Role: Kristen Bell (Elle)
. A woman named Elle is searching for Peter. Ando looks for Hiro in the past.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
ela85 - Cosmopolitanka
super! pa ostane celo sezono ali bo samo v enem delu, dveh? upam, da bo postala ena izmed njih.
sem pogledala včeraj 4. del. fajn se je začelo zapletati, še posebej to z mattovim očetom. me zanima kaj je na tem. mislite, da so v to dvanajsterico vključeni starši vseh "herojev"? bila je mama od dveh petrelijev in s tem tudi babica od nathanove hčerke, hirojev oče in zdaj še mattov.
sem pogledala včeraj 4. del. fajn se je začelo zapletati, še posebej to z mattovim očetom. me zanima kaj je na tem. mislite, da so v to dvanajsterico vključeni starši vseh "herojev"? bila je mama od dveh petrelijev in s tem tudi babica od nathanove hčerke, hirojev oče in zdaj še mattov.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
em js pa 1.dela ne najdem za dov potegnit-mislim 2.sezone...hm...
ko me res zanima če je nathan še živ
ko me res zanima če je nathan še živ
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni je pa hecno, da so se moči začele ponavljat (npr. letenje) in me sedaj zanima ali jih je v bistvu omejeno število ali je naključje katero dobi kdo ali kako.
Kristen naj bi pa nastopala vsaj v 13ih epizodah.
Kristen naj bi pa nastopala vsaj v 13ih epizodah.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
ela85 - Cosmopolitanka
jap, kristen beil igra v tem delu . išče petra p. in ima moč kot ostali. kakšno, pa ne izdam, da ne boste jezne . me zanima kdo je njen oče, mislim, da eden, ki ga že gledamo v seriji. mogoče mattov oče. tukaj tudi postaja zapleteno. me prav zanima nadaljevanje. končno je serija na starih tirnicah, polna zapletov in prepletov. le hirojova zgodba me ne pritegne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov