Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Bulma napisal/-a:El Orfanato - meni zakon film! Sem ga dala med srhljivke, ker ga pod grozljivke ne morem, ker ni grozen. Je pa scary vmes, ja
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Iščem naslov filma, ki naj bi spadal med grozljivke. Gledala sem ga že ful let nazaj. Gre pa za to, da se v neko hišo preseli družina s hčerko (spomnim se, da je imela črno paž frizuro), ki je ful zamorjena. Pol pa jo začne ustarhovat kao nek duh . Spomnim se, da je imel oblečeno črtasto pižamo. Ona začne raziskovati in pride do zaključka, da je bil ta duh fantek, ki je živel v hiši in je umrl v prometni nesreči v nekem lesenem tunelu- se ne spomnim točno, mogoče je bil tudi umorjen v tem tunelu.
Če kdo ve naslov, naj napiše... Hvala
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
PeggySue* napisal/-a:Orphan,sem pravkar pogledala tudi jaz in moram reči,da je uredu.Pester in zanimiv,skozi cel film.
podpis
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
meni se je film zdel smešen in niti malo grozen. Brezveze.
- Bonnie.*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2009
Pravijo da je res grozen film..jst si ga bom pogledala..
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
o fak o fak o fak tole ni dobr da sm gledala sej sm sam do tm pršla ko nekdo začne v postlo lezt jao, jz sm čist preveč preplašen človk za grozlivke
Our passion is our strength <3
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
lihkar sem hotela vprašat, če ga je katera že gledala
sem slišala namreč ful različna mnenja - od tega da je najbolj strašen film vseh časov do tega da je beden in smešen ...
trailer sem pogledala, pa nevem če bi šla gledat film ... mi je tak - tak
Let's swim to the moon .....
-
Ellaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2009
Moje najljubše grozljivke:
Saw I, II, III, IV, V, VI
Hostel I, II
The hills have eyes I, II
The Texas Chainsaw Massacre
Dawn of the dead
Halloween I, II
In še in še...
Naj povem da je mene tudi bilo na zacetku full strah gledat grozljivke ampak sem se navadla pa me nic vec ne gane
Edina grozljivka zaradi katere nisem spala je bila Dawn of the dead, pred njo se nisem gledala nobene grozljivke z Zombiji ker me ni zanimalo, in naj vam povem da sem film gledala v kinu in me je tako sokiral da sem eno leto vsako noc pred spanjem razmisljala kaj bi naredila oz. kam bi se skrila ce bi res prislo do tega da bi nastali Zombiji in nisem upala iti ven iz hise sama, zvecer nisem upala gledati skozi okno Zdaj ko se spomnim na to mi je smesno To pa sem premagala tako da sem se prisilila in sem kakih 5-krat gledala ta film v enem tednu, in mi je postal kmalu smesen
Saw I, II, III, IV, V, VI
Hostel I, II
The hills have eyes I, II
The Texas Chainsaw Massacre
Dawn of the dead
Halloween I, II
In še in še...
Naj povem da je mene tudi bilo na zacetku full strah gledat grozljivke ampak sem se navadla pa me nic vec ne gane
Edina grozljivka zaradi katere nisem spala je bila Dawn of the dead, pred njo se nisem gledala nobene grozljivke z Zombiji ker me ni zanimalo, in naj vam povem da sem film gledala v kinu in me je tako sokiral da sem eno leto vsako noc pred spanjem razmisljala kaj bi naredila oz. kam bi se skrila ce bi res prislo do tega da bi nastali Zombiji in nisem upala iti ven iz hise sama, zvecer nisem upala gledati skozi okno Zdaj ko se spomnim na to mi je smesno To pa sem premagala tako da sem se prisilila in sem kakih 5-krat gledala ta film v enem tednu, in mi je postal kmalu smesen
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
jst pa nonstop gledam grozljivke sama zvečer (ponoči), preden grem spat
in je bla edina grozljivka zradi katere nism mogla spat The grudge .. sm pogledala vse 3 dele v enem večeru, enega za drugim, in potem sem šla v posteljo s prižgano lučjo, pa nonstop sm v kot gledala če je slučajno kdo tam
in je bla edina grozljivka zradi katere nism mogla spat The grudge .. sm pogledala vse 3 dele v enem večeru, enega za drugim, in potem sem šla v posteljo s prižgano lučjo, pa nonstop sm v kot gledala če je slučajno kdo tam
Let's swim to the moon .....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
jaz bom pa verjetno dns spet gledala The descent. Ena najboljših grozljivk vseh časov, tud ocena na imdb je tud dobra- 7.4
It was forever..but it didnt last long..
-
desigual - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2009
- Kraj: Lj
spice girl napisal/-a:Iščem naslov filma, ki naj bi spadal med grozljivke. Gledala sem ga že ful let nazaj. Gre pa za to, da se v neko hišo preseli družina s hčerko (spomnim se, da je imela črno paž frizuro), ki je ful zamorjena. Pol pa jo začne ustarhovat kao nek duh . Spomnim se, da je imel oblečeno črtasto pižamo. Ona začne raziskovati in pride do zaključka, da je bil ta duh fantek, ki je živel v hiši in je umrl v prometni nesreči v nekem lesenem tunelu- se ne spomnim točno, mogoče je bil tudi umorjen v tem tunelu.
mislim da je ta film z naslovom The shining je pa fantek namesto punce.. če mislimo na isti movie. Je kar dober ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov