Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a ste že gledali novo žago?
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
Včeraj sem se udeležila maratona grozljivk v kinodvoru. Vrteli so grozljivke od 7 zvečer pa do 7 zjutraj danes. Žal moje družbe nisem prepričala za več kot 2 filma. Sama sem navijala saj za 4. Tako smo si ogledali Odsev in Karanteno. Oba Filma sta vredna ogleda. Za ljubitelje grozljivk še posebej priporočam karanteno, pa po možnosti v kinu. Pri nas je skakala skoraj cel vrsta ob dogajanjau. Res fajn film!
A moment on your lips, forever on your hips!
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ja men se tud zdi da so dal preveč povdarka na to zgodbo iz prejšnjih delov...jst sicer ful cvikam in sm tud tuki ene parkrat poskočila...drugače pa ne vem..malo sem razočarana
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Včer sm gledala Rest Stop - Don't Look Back ... men osebno všečn film, vse sm dojela, sam zdj razmišljam, zakaj je konec tak kakršn je. To mi ni jasno. Ampak okej, bom že ugotovila V glavnem, priporočam vsem, k jim je bla že enka všeč
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz pa gledam malo za nazaj stare grozljivke. Kao kultne.
V nedeljo sem gledala A Nightmare on Elm Street (1984) -seveda dober film (pa ne zato ker Johnny igra ), včeraj Halloween (1978) . Tudi kul, vendar nič kaj preveč strašen.
Čakajo me pa še ta teden: Rosemary`s Baby, Poltergeist, The Exorcist, The Shining, pa ostali Halloweeni+Fredy vs. Jason. Zanimivo bo Imam že za cel teden plane kaj bom gledala
V nedeljo sem gledala A Nightmare on Elm Street (1984) -seveda dober film (pa ne zato ker Johnny igra ), včeraj Halloween (1978) . Tudi kul, vendar nič kaj preveč strašen.
Čakajo me pa še ta teden: Rosemary`s Baby, Poltergeist, The Exorcist, The Shining, pa ostali Halloweeni+Fredy vs. Jason. Zanimivo bo Imam že za cel teden plane kaj bom gledala
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Uf, sami najhujši Ti sam pol poročaj, ker bi si pol jst mogoče tut tak horror maraton privoščla
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hehe No, The Shining, Nightmare on Elm Street, Halloween 1, Carrie - to ti lahko povem da so kul filmi, ker sem jih že gledala. Je pa res, da se ful razlikujejo od današnjih grozljivk in mi morda niti niso tako grozne. So pa res ful dobre tak da...
Jaa, ti si tudi privošči maraton - da potem še meni svetuješ kakšne dobre grozljivke. Me pa skrbi kak bo pri Exorcistu, ker to mi bo pa ziher strašen film. Beginning sem že gledala, ampak original oz prvi del ki je bil zunaj, ta stari, pa ne. Glede na trailer mislim, da mi ne bo čist vseeno ko ga bom gledala
Jaa, ti si tudi privošči maraton - da potem še meni svetuješ kakšne dobre grozljivke. Me pa skrbi kak bo pri Exorcistu, ker to mi bo pa ziher strašen film. Beginning sem že gledala, ampak original oz prvi del ki je bil zunaj, ta stari, pa ne. Glede na trailer mislim, da mi ne bo čist vseeno ko ga bom gledala
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
končno sm našla nekoga ki je tak oboževalec grozljivk kot jst in ki si jih po vrhu upa gledat sam ponoči (tip je varnostnik in je enkrat varoval neko policijsko postajo ki so jo prenavljali in je gledal grozljivke ko je bil sam tam v tisti temni razpadajoči stavbi ) - moj bratranec .. yes, moreva se zmenit za en maraton
Let's swim to the moon .....
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Zanima me en film (moja mama je učeri na you tubu vidla trailer, sam je pozabla ku se kliče ker je biu video pod 'Promoted videos'), upam da bo vedla kera, js sem ga iskala pa ga nism mogla najdit.
Je pa od ene punce, ki ji prišijejo roke od morilca (oz. najverjetneje morilke) in se potem čudne stvari dogajajo.Naj bi bil nov film.
Edit:Najdla. The hand
Je pa od ene punce, ki ji prišijejo roke od morilca (oz. najverjetneje morilke) in se potem čudne stvari dogajajo.Naj bi bil nov film.
Edit:Najdla. The hand
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov