Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Meni mi gre na živce, ker zdej vse novejše grozljivke ki posnamejo so v zvezi z nekimi nadnaravnimi silami (duhovi iz preteklosti...).Js mam veliko raje take, ki delujejo 'resnično', npr.: Vem kaj ste storili lansko poletje, Krik.A ve kera za kako tako podobno, po možnosti novejšo?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Wrong turn.1.in 2.del.Svetovno.Nič nadnaravnega.Še preveč resnično
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
V bistvu če si gledla 1.del ti bo 2.še boljši,ker se itak navezuje Drugač pa kolko se mi zdi na koncu 2.dela nakazujejo nadaljevanje kao. Super je
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
lolitaa napisal/-a:Meni mi gre na živce, ker zdej vse novejše grozljivke ki posnamejo so v zvezi z nekimi nadnaravnimi silami (duhovi iz preteklosti...).Js mam veliko raje take, ki delujejo 'resnično', npr.: Vem kaj ste storili lansko poletje, Krik.A ve kera za kako tako podobno, po možnosti novejšo?
Mogoče ti bo všeč Prom night.
Use your head and follow your heart.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^Sem že pogledla.
Evo lih kar sem pogledla Wrong turn 2, ampak bi blo boljš da ga ne bi.U nulo ogaben film, še zdej mi dela slabo.Sploh un dojenček na koncu .Prvi del mi je bil boljši.
Sej pravim, novejše grozljivke so večinoma al kšni duhovi in prikazni al pa tko ogabni da konc.
Evo lih kar sem pogledla Wrong turn 2, ampak bi blo boljš da ga ne bi.U nulo ogaben film, še zdej mi dela slabo.Sploh un dojenček na koncu .Prvi del mi je bil boljši.
Sej pravim, novejše grozljivke so večinoma al kšni duhovi in prikazni al pa tko ogabni da konc.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Večina novejših grozljivk je precej žalostno sfaljenih Čeprov moram rečt da mi je biu Hills have eyes kr uredu. Osebno mi je pa najbolša Jeepers creepers Ubistvu je dosti hecn sam mene je blo ful strah. Pa krik je tud klasika =)
Ne maram pa unih tipa mesni narezek kjer je samo klanje brez zgodbe.. Like Žaga, Teksaški pokol, hostel...
Pol je pa itak trash od trasha: Chucky the murder doll, Killer tomatoe, Blob x)
Ne maram pa unih tipa mesni narezek kjer je samo klanje brez zgodbe.. Like Žaga, Teksaški pokol, hostel...
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
saarijarvi napisal/-a:Večina novejših grozljivk je precej žalostno sfaljenih Čeprov moram rečt da mi je biu Hills have eyes kr uredu. Osebno mi je pa najbolša Jeepers creepers Ubistvu je dosti hecn sam mene je blo ful strah. Pa krik je tud klasika =)
joj joj, morm te popravit-žaga ima eno super krasno zgodbo, ki poskrbi, da smo ob vskem delu cisto paf
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Sessa napisal/-a:saarijarvi napisal/-a:Večina novejših grozljivk je precej žalostno sfaljenih Čeprov moram rečt da mi je biu Hills have eyes kr uredu. Osebno mi je pa najbolša Jeepers creepers Ubistvu je dosti hecn sam mene je blo ful strah. Pa krik je tud klasika =)
joj joj, morm te popravit-žaga ima eno super krasno zgodbo, ki poskrbi, da smo ob vskem delu cisto paf
Ja, to pa je res. Žaga je vse več kot klanje. Točno se še spomnim kako impresionirana sem bila, ko sem prvič gledala prvi del. Uh!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov