Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tuki mate seznam odličnih in malo manj dobrih grozljivk
(Seveda sem jst že vse pogledala
)
Joooooooj, kok jst obožujem take psiho, nadnaravne, sick grozljivke, pri katerih te že ob naslovu srh spreleti
Recimo Jeepers Creepers je tak naslov, da se mi postavijo kocine pokonc
Njami!

Joooooooj, kok jst obožujem take psiho, nadnaravne, sick grozljivke, pri katerih te že ob naslovu srh spreleti

Let the good times roll.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Emina napisal/-a:It
Dark Water (japonski original)
Ghotika
From Hell
Dead Birds
Darkness
jast sem tud te vse gledala. meni osebno je bil IT full grozen. in sem mela kdaj sem bla še majhna zaradi tega pravi strah pred klovni.

dark water mi ni bil nevem kako strašen. sem bla razočarana. ker mi japonščina ni nevem kako dober jezik za grozljivke

gotika je sploh grozljivka???meni se ni zdela.

from hell pa mi je bil prav všeč (johny depp!!!

meni so bili dead birds zelooo grozni. ki so ble take scene, da si se zelo prestrašil.
pa darkness mi je bil strašen...

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
ja js sm tut mahnjena na grozljivke(=
najbol kripi pa so mi: blair witch project, the ring, kriki, i know what you did last summer pa i still know what you did last summer, hallowen pa hallowen 20 years later, zora živih mrtvecov, gothica pa še jih je blo ko sm bla mlajša sam nvm naslovov(=
lp
najbol kripi pa so mi: blair witch project, the ring, kriki, i know what you did last summer pa i still know what you did last summer, hallowen pa hallowen 20 years later, zora živih mrtvecov, gothica pa še jih je blo ko sm bla mlajša sam nvm naslovov(=
lp
daj koLegica da te zaLižem
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Luna C napisal/-a:the grudgemeni je pa kr nekaj toti film .. slaba kopija kroga
Se strinjam... pa niti ne ne vem kako močnega razloga, da bi v tisti hiši res blo to zlo ali karkoli že

Ja pa tista ženskica je res taka k Samara

HASTA LUEGO
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Evo jst sm se pa končn spravla nad novejšo verzijo The fog....sicer sem gledala dobre pol ure...sam zaenkrt me še ni navdušu
mi je starejša verzija veliko bolj všeč še zaenkrat!

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Men je bil pa prvi Scream ful dober, pol je blo pa vedno slabše in je tretji del totalno beden.
Vem, kaj ste storili lansko poletje in nadaljevanje z glupim naslovom sta mi tud bedni, ker sta čist isti kot morje večine grozljivk. 

Let the good times roll.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
Saw oz. Zaga (1&2)... fuuuul dobra filma, pa men so hude grozlivke se texaski pokol, house of wax, brez povratka 2, child's play(enka pa dvojka samo), pa kaksn noc carovnic, Kocka(prvi del) pa recimo se krog, ampak bl ne
drgac ene grozlivke so mi kr neki, sploh niso grozne... the grudge je biu men tud krneki
drgac ene grozlivke so mi kr neki, sploh niso grozne... the grudge je biu men tud krneki

Zadnjič spremenil Nadine, dne 23. Feb. 2006 12:46, skupaj popravljeno 1 krat.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
girlie napisal/-a:uf, sej res, Final destination 1 in 2 sta ful dobra filma
Men tud! Jst komi čakam, da pride še tretji del, ker sta mi bla prvi in drug del res zakon.
Sm preblala da pride 23. marca v kino. Itak da bo vsebina po istem sklopu kot pri prejšnjih delih, sam vseen moram it gledat

-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
trenutno sta mi ušeč SAW1&2 k jst sm čez ceu film čist drgač mislla..
zdej p nevem al sm jst čudna(ja to bo to)..
ampak men krog naprimr(1&2)..sploh ni biu gruzljiu..jst sm se pou filma režala
mi je bla pa huda čarovnica z blaira..ta drug del na konc pa
vem kaj ste naredili lansko poletje..1&2
zdej p nevem al sm jst čudna(ja to bo to)..
ampak men krog naprimr(1&2)..sploh ni biu gruzljiu..jst sm se pou filma režala

mi je bla pa huda čarovnica z blaira..ta drug del na konc pa
vem kaj ste naredili lansko poletje..1&2
umiram.</3
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Frenkie napisal/-a:girlie napisal/-a:uf, sej res, Final destination 1 in 2 sta ful dobra filma
Men tud! Jst komi čakam, da pride še tretji del, ker sta mi bla prvi in drug del res zakon.
Sm preblala da pride 23. marca v kino. Itak da bo vsebina po istem sklopu kot pri prejšnjih delih, sam vseen moram it gledat
Prvi del mi je bil res fuuul dobr, nad drugim sem bla pa mal razočarana... No, bomo videli kako bo s 3. delom...

- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Ne maram grozljivk...
Ker imam tako domišljijo, da vse prizore apliciram nase in se potem ne morem znebit teh grozovitih prizorov. To se mi je zgodilo prejšnji teden, ko sem sanjala tisto deklico iz Izganjalca hudiča. Meni je tako GROZNA
...mislim, da tistih oči ne bom nikoli pozabla. Kaka groza...ne morem vam opisat kakšen občutek je bil, ko sem se zbudila. Sem bila še pol ure v šoku...nisem vedla al naj se smejem al naj se derem. Že kar nekaj let je od tega, kar sem nazadnje gledala Izganjalca hudiča. In kar naenkrat se mi prikrade v sanje. Zato pa ne gledam več grozljivk!

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov