Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Sessa napisal/-a:jaz sem zadnic gledla Shutter in je nenormalno grozen film podobno je kot kak ring pa the grudge
http://www.imdb.com/title/tt0482599/
Sej mislim da je režiser isti kot pri The Ring in The Grudge Ta dva sta edini grozljivki, ki sta mi res grozljivi, tk da je tud Shutter na moji listi filmov, ki si jih morm obvezno ogledat
Kaj pa je gledala katera A Tale Of Two Sisters (Zgodba o dveh sestrah)? Na podoben japonski/korejski način ...
Use your head and follow your heart.
-
black - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Silent Hill mi je kolega priporoču dans, si moram še ogledat. Ta zadnja, ki me je, pa tudi če samo za moment, prestrašla, je bila pa The Descent http://www.imdb.com/title/tt0435625/ ... ena sekvenca sanj notr je kr intenzivna, pa tud ambient dobr postavjo, pa te je kr mal strah
Če se rab kakšna stisnt h komu pr gledanju grozljivk sm na voljo
Če se rab kakšna stisnt h komu pr gledanju grozljivk sm na voljo
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem gledala ravno včeraj Saw 4
Prejšnji deli so bili boljši. Drugače pa Gotica al kako se že napiše je tudi kul.
Prejšnji deli so bili boljši. Drugače pa Gotica al kako se že napiše je tudi kul.
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
jaz najrajši gledam grozljivke, kjer ni vse takoj vidno. ponavadi v kakih mesarijah je. exorsist mi je najboljši, megla je tudi carska (original, ne remake), tudi čarovnica iz blaira mi je bila kul, ker čisto nekaj novega.
japonske zadeve so tudi super-ameriških poflov, posnetih po japonskih, sploh ne gledam.
japonske zadeve so tudi super-ameriških poflov, posnetih po japonskih, sploh ne gledam.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Meni tile special efekti niso bli bog ve kaj. Drugače pa res dobro, da nisva tega s fantom gledala ponoči, ker verjetno nebi mogla spati . Ponavadi me grozljivke sploh ne prestrašijo, samo tale me je kar, ja.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Aha. Jaz je tudi nisem gledala v temi, vendar ne za to da bi me bilo strah, ampak zato ker nisem zdržala do noči da bi jo gledala
Sicer pa najbolj obožujem grozljivke kjer so kaki paranormalni pojavi, duhovi itd., ker so bolj "resnične", pa strašne. Saj tisto klanje je zdaj že skoraj v komedijah, tak da ga v grozljivkah ni treba.
Sicer pa najbolj obožujem grozljivke kjer so kaki paranormalni pojavi, duhovi itd., ker so bolj "resnične", pa strašne. Saj tisto klanje je zdaj že skoraj v komedijah, tak da ga v grozljivkah ni treba.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
Sam vprašala bi za naslov ene grozljivke.
Nekaj časa nazaj sem jo zasledila na tv3.
So 4je srednješolci ( 2 punci- rdečelasa rokerica in blondinka) in so zaprti v eno klet pod zemljo nasredi gozda in ful žurajo in vse, in na koncu ko naj bi pršu njihov prijatelj jim odpret kovinska vrata, ga ni od nikoder, Nakonc preživi samo ena punca, mogoče we naslov filma ? prooosm
Nekaj časa nazaj sem jo zasledila na tv3.
So 4je srednješolci ( 2 punci- rdečelasa rokerica in blondinka) in so zaprti v eno klet pod zemljo nasredi gozda in ful žurajo in vse, in na koncu ko naj bi pršu njihov prijatelj jim odpret kovinska vrata, ga ni od nikoder, Nakonc preživi samo ena punca, mogoče we naslov filma ? prooosm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov