Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Sporoč pol, če se ga splača pogledat.
Čuj Bulma, a mogoč poznaš film Antikörper - Antibodies? Ma js sm si ga že dvakrat dol potegnala, pa obakrat je biu v španščino sinhroniziran, pa ga nikjer ne najdem...
Čuj Bulma, a mogoč poznaš film Antikörper - Antibodies? Ma js sm si ga že dvakrat dol potegnala, pa obakrat je biu v španščino sinhroniziran, pa ga nikjer ne najdem...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Bulma napisal/-a:Meni je pa od starih grozljivk dobra Carrie. Samo mi ni ne vem kaj grozna. V bistvu mi je Sissy Spacek bolj kot film Ona mi ima neko tako faco..ne vem..v tem filmu itak the best!
Ja ofkors! Carrie sm pa pozabla...Klasika. Se lahko primerja z Meglo. Sam Carrie je bolj srhljivka k pa grozljivka. Tut zarad tega filma sm mela traume u otroštvu, se sponm, da sm ga gledala k sm bla ene 10 let stara
-
gregalina napisal/-a:^^Nič kej ne bo. Od 28.2.2008 bo v Koloseju Ljubljana Megla.
No ja...Mist je drgač meglica, ne pa da dajo prevod Megla: Megla pripada samo Carpenterjevemu filmu, no ja in tistemu "ponaredku" izpred par let...
-
Še eno vprašanje - je ker gledala grozljivko Rottweiler?? Sm jo kupla zadnjič zravn Direkta...A je za kej?
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Darkness (2002) http://www.imdb.com/title/tt0273517/ - končno sem dobila ta film, pa moram povedat da sem bila bolj razočarana kot navdušena. Saj zgodba ni bila slaba, vendar ni neki bum. Plus vsega mi ni bil ravno strašen.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov