Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
aha! Zanimiv...a pa je ful strašno, ker si ga mislm dans pogledat, ker sem lih sama doma
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
mycosmogirl napisal/-a:aha! Zanimiv...a pa je ful strašno, ker si ga mislm dans pogledat, ker sem lih sama doma
Wrong turn 2 boš gledala? No...jaz gledam full grozljivke. Pa mi ni niti tako strašno. Dosti je klanja+čreva ležijo vsepovsod
Srhljivke so boljše. Da čakaš da se ti samo enkrat vrata odprejo, ko boš sama doma. Hihihi.
Poglej si Beneath če imaš šanso.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ne, mislm, da ne no A pa je kej za kej film? nKer sm mal not v grozljivke padla, pa zbiram predloge za kakšnga dobrga ... ampak res dobrga Tko k tale Žaga 3, k sm gledala prvih deset minut, pa mi je blo že slabo, morm zdj nadaljevat it gledat
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Bulma napisal/-a:
Srhljivke so boljše. Da čakaš da se ti samo enkrat vrata odprejo, ko boš sama doma. Hihihi.
Meni tudi.
Drugace pa me ze en cas cakata Saw 3 in Wrong turn 2, a kaj ko ni casa...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
mycosmogirl - Kofetarica
hehe...sem misla drgač čarovnico iz blaira, sam si itak wrong turn 2 tut mislm pogledat!!
Čarovnice pol nisem pogledala, sem bla preveč mehkužna! Mejbi dans!
Hej, drugače pa prihaja nova grozljibka v kino-hallowen
Čarovnice pol nisem pogledala, sem bla preveč mehkužna! Mejbi dans!
Hej, drugače pa prihaja nova grozljibka v kino-hallowen
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Bulma napisal/-a:Aha. To je prvi del,ja Uf...tisto na drevah je pa bilo. Ko je tisti punci vrgel sekiro, da ji je obraz razpolovilo
Ja, to ja. No, meni so drugače tudi srhljivke boljše, ko ves presran čakaš kaj bo.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
Bulma - Cosmopsiho
Meni osebno so najboljše grozljivke:
- Devil`s rejects http://www.kolosej.si/film/satanov_klan/
- House of a 1000 corpses http://imdb.com/title/tt0251736/
Oba filma je režisiral Rob Zombie (prav tako tudi te Halloween ki je prišel ven). Vendar, ča bo katera gledala - House of a 1000 corpses je kao prvi del. Tak da ga je pametno pogledati prvega
Drugače pa...hm...katera grozljivka mi je zakon? No, Žage itak Drugo se mi pa full zdi preveč vsega-klanja, krvi, organov. Enostavno grozljivke niso grozljivke, ampak neko sranje za kozlati poleg.
Moti me tudi, da so skoraj vse nove po istem kopitu-se peljejo z avtom, kateri se jim pokvari v nekih čudnih krajih, ali se izgubijo itd. Wtf?
Priporočajte kaj napetega
- Devil`s rejects http://www.kolosej.si/film/satanov_klan/
- House of a 1000 corpses http://imdb.com/title/tt0251736/
Oba filma je režisiral Rob Zombie (prav tako tudi te Halloween ki je prišel ven). Vendar, ča bo katera gledala - House of a 1000 corpses je kao prvi del. Tak da ga je pametno pogledati prvega
Drugače pa...hm...katera grozljivka mi je zakon? No, Žage itak Drugo se mi pa full zdi preveč vsega-klanja, krvi, organov. Enostavno grozljivke niso grozljivke, ampak neko sranje za kozlati poleg.
Moti me tudi, da so skoraj vse nove po istem kopitu-se peljejo z avtom, kateri se jim pokvari v nekih čudnih krajih, ali se izgubijo itd. Wtf?
Priporočajte kaj napetega
-
mycosmogirl - Kofetarica
hmm, tale "house of 1000 corpses" pa more bit zanimiv! Ful mi je bolj grozen, če je satanizem v grozljivki,da ni samo tisto klanje!
-
jagodka85 - Cosmopsiho
Joj, jst sm čist padla not v te grozljivke Včer sm gledala Haunted Forest, dons sm šla v kino gledat Žago 4 in res ne vem, zakaj je dobla tko slabe ocene pa kritike take trapaste, ker si ta film zasluž 5+ Ampak, da gledaš ta film, morš vse prejšnje dele gledat, ker drugač pojma nimaš, zakaj se gre, kdo je kdo in kaj je kej. V glavnem, noro dobr film, res.
-
Bulma - Cosmopsiho
jagodka85 napisal/-a:Joj, jst sm čist padla not v te grozljivke Včer sm gledala Haunted Forest, dons sm šla v kino gledat Žago 4 in res ne vem, zakaj je dobla tko slabe ocene pa kritike take trapaste, ker si ta film zasluž 5+ Ampak, da gledaš ta film, morš vse prejšnje dele gledat, ker drugač pojma nimaš, zakaj se gre, kdo je kdo in kaj je kej. V glavnem, noro dobr film, res.
Jaz tudi Vendar še nisem uspela pogledati Žage 4. Mater! Btw-Haunted Forest? Kak je? Dober film? Full grozen?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
Ja no, sej veš, u bistvu standard ... sprehajajo se po gozdu, neki iščejo, postavjo šotor in pol se začne jst takim filmom pravm "psiho muviji", ker majo res psiho scene Je pa za moje pojme vredn ogleda, čeprou mi na koncu spet nč več ni blo jasn, ampak ok, sm se sprjaznla s tem, da mi pr grozljivkah nikol ni
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov