Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaaaa, Rose Red, to je tist film, ki je v dveh delih, ane? Ful dober. The Diary of Ellen Rimbauer sem tud že gledala, Riding the Bullet pa še ne. Neki časa nazaj smo z Amazona naročil zbirko njegovih dvd-jev in razmišljam o še eni.
Knjig pa mislim da majo v Delavski knjižnici velik, sam če nisi iz Ljubljane, pol nima smisla.
Knjig pa mislim da majo v Delavski knjižnici velik, sam če nisi iz Ljubljane, pol nima smisla.
Let the good times roll.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Ja,Rose red. V bistvu je ta film v enem delu, samo po tv itd so ga vrteli v serijah ker je tako dolg. Meni je full srhljiv film. Zakon!
Kolekcijo dvdjev Stephena Kinga imaš? Oh,srečnica.
Me zanima če so vsi filmi srhljivke ali grozljivke. Najbrž ja. Glede knjig-nisem iz Lj
Kolekcijo dvdjev Stephena Kinga imaš? Oh,srečnica.
Me zanima če so vsi filmi srhljivke ali grozljivke. Najbrž ja. Glede knjig-nisem iz Lj
-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
učer sm pogledala hostel 2...pa morm rečt da je use mal prenegraužn za moje pojme ne maram glih takih grozliuk
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Pogledala zanč Gothiko pa mi je bla ful všeč...pa Rosmaryin otrok, ki pa v bistvu sploh ni tok strašen film sam mi je bil tut kul!
-
mycosmogirl - Kofetarica
angeo napisal/-a:Priporočam ogled grozljivke Skrivnost družine Bell...
hej, a ni to ena družina pri kateri je bil poltergajst prisoten?? Se mi zdi da sem za njih nek slišala!
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
mycosmogirl napisal/-a:angeo napisal/-a:Priporočam ogled grozljivke Skrivnost družine Bell...
hej, a ni to ena družina pri kateri je bil poltergajst prisoten?? Se mi zdi da sem za njih nek slišala!
an american haunting je orginaln naslov, jo, pa tud duhec naj bi bil v filmu..sam sm že večino pozabla o čem se gre
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
amital napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:angeo napisal/-a:Priporočam ogled grozljivke Skrivnost družine Bell...
an american haunting je orginaln naslov, jo, pa tud duhec naj bi bil v filmu..sam sm že večino pozabla o čem se gre
Zakon film! -} filmu, posnetem po resničnih dogodkih iz začetka 19. stoletja in edinem primeru v Ameriki, kjer so oblasti priznale udeležbo nadnaravnih sil, spremljamo družino Bell, katere člani pričnejo v svoji bližini zaznavati nenavadne dogodke. Nerazložljivi zvoki, prisotnost čudnega črnega volka in grozljivi napadi obsedenosti mlade hčerke nakazujejo stare zamere duhov, ki so prišli poravnat odprte račune
-
Muckica* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Že od malega nemorem gledat grozljivk ko sem pri 6 letih gledala neko grozljivko, ko je nek klovn jedo otroke, od takrat nisem več upala spati v temi in sem vedno mela lučko prižgano Pol pa sem še nehote gledala onega chuky-ja (al kak se že reče) pol pa je še hujši blo Tak da tega rajši ne gledam
-
mycosmogirl - Kofetarica
Jest sem enkrat gledala en dokumentarc, ko naj bi kao to hišo raziskoval! In pol so tam notr duhove klical, sam ni blo nič iz tega...bi blo pa zanimiv pogledat film, sam ko jest eno tako grozljivko pogledam se pol ful bojim it spat!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
girlie napisal/-a:Men je bil tud Skrivnost Družine Bell zakon film. Mam ful rada take vrste grozljivk.
Chucky mi je pa smešen.
chucky je grozljivka za otroke, za starejše pa komedija
men je kr neki.sej je zabaven, sam ni pa niti mal podobn grozljivki.
sicer pa dandanes ne znajo več delat grozljivk, vse kar nardijo je samo mesarsko klanje.sicer tud mesarsko klanje rada pogledam, sam tiste stare grozljivke so mi ble še zmeri boljše.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]