Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
MiLLy napisal/-a:Men je Vas ob gozdu eden najboljših filmov ever. Pa čeprav vem, da sem ena izmed redkih, ki se ji zdi naravnost čudovit. Je srhljiv, ma neko mistično zgodbo, ki te vleče naprej, čudovita fotografija in eden najbolj izvirnih scenarijev zadnjih let. Perfect
Mi pa ni jasno, kak eni ne ločijo krvave grozljivke, katere osnovni namen je zgražanje, strah in vreščanje, od srhljivke, ki poudari zgodbo.
Glede na to, da sem prava fanica grozljivk, bom še kasneje kej dodala...
jst se ne strinjam s tabo:
Po moji logiki je:
Srhljivka - zgodba, strah, kričanje, ti udari na psiho... (npr. the others)
Grozljivka - kri, ubijanje, serijski al pa fantazijski morilec... (npr. teksaški pokol z motorko)
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Nisem ravno ljubiteljica grozljivk in srhljivk, si pa pogledam kak tak film, če ga zasledim in mi je vsebina koliko toliko všeč. Ampak to so res redki, ker ponavadi postanem panična in prestrašena ... Me pa včasih "zdela" že kak normalen film in me napsihira do konca. Ko sem gledala DaVincijevo šifro še 3 noči nisem upala hoditi sama naokrog, ker se mi je povsod prikazoval tisti albin. Včasih sem res zmešana ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Žaga 1,2,3, Teksaški pokol z motorko;začetek(1ka je drek), Exorcist;začetek(tud 1ka sranje ), globoka modrina je res dobra srhljivka,, Dawn of the dead, The blair witch project 2!!!(1ka ponovno sranje), ubistvu pa filmi kot so 6čut, vsiljivci, št23(k se zdj vrti v kinu, včer gledala nor film) so bolj kot grozljivke al srhljivke trilerji. Vsebina, k se razkrije vedno na koncu in te čez cel film pusti nevednega. Kšne grozljive scene pa morjo bit sj gre največkrat v trilerjih za psiho in smrt.
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz tud mam rada grozljivke..pa se nebi ravno strinjala s tabo Neeah ...kr pomoje so vsi 2 deli slabsi od prvih, ko scenaristi skusajo narditi nadaljevanje pa ga tko zabluzijo, da vsi ze vemo kaj se bo zgodilo pa kdo ubija itd...pa vsebina se ponavlja (vcasih malo bol razvedrijo kao drugi igralci) ampak v vecini so prvi deli men vedno ostavi v spominu ...po novem pa druge rajsi ne gledam kr se samo razocaram...Tak sn pr zagi vedla kdo ubija, tak mi je bil ring 2 po istem kopitu, ....
Tudi jaz raje od grozljivk pa gledam res dobre trilere, kjer vso zgodbo neves kdo je komu kaj....pol pa si na koncu sokiran...ma obozujem presenetljive konce
tak mi je kot najboljsi film ever ostal v spominu Dont Say A word, Derailed itd... ta dva sta mi sicer ena najboljsih...
Tudi jaz raje od grozljivk pa gledam res dobre trilere, kjer vso zgodbo neves kdo je komu kaj....pol pa si na koncu sokiran...ma obozujem presenetljive konce
tak mi je kot najboljsi film ever ostal v spominu Dont Say A word, Derailed itd... ta dva sta mi sicer ena najboljsih...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hills have eyes men definitivno najbolš
So pa redke k niso čist sfaljene.. npr men je bla silent hill čist mim
So pa redke k niso čist sfaljene.. npr men je bla silent hill čist mim
-
DOra. - Debatorica
- Na forumu od: 12. 4. 2007
- Kraj: Maribor
Kmalu se izkaže, da vendarle niso povsem sami, saj se v bližnjih votlinah skrivajo čudni in krvoločni stvori, ki so nastali zaradi nekdanjih jedrskih poskusov na tem območju.
zaj ce se prav razumela fantazije niam rada
bom pa si ga vseeno priskrbela pa prekomentiram ko bom pogledla
zaj ce se prav razumela fantazije niam rada
bom pa si ga vseeno priskrbela pa prekomentiram ko bom pogledla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov