Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Ko jagenjčki obmolknejo, Hanibal, Rdeči zmaj
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Zdej je v kinu ena grozljivka ki naj bi bila "po resničnem dogodku".
Kr neki majo s temi 'resničnimi dogodki' Tud pri filmu Čarovnica z Blaira in pri Teksaškemu pokolu z motorko so uporabili enako tezo. Jst v to nč ne verjamem, saj to producentske hiše uporabijo samo, da bi se njihovi filmi dobro prodajali.
Kr neki majo s temi 'resničnimi dogodki' Tud pri filmu Čarovnica z Blaira in pri Teksaškemu pokolu z motorko so uporabili enako tezo. Jst v to nč ne verjamem, saj to producentske hiše uporabijo samo, da bi se njihovi filmi dobro prodajali.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Teksaški pokol z motorko je navdihnil resnični serijski morilec Ed Gein, drgač so pa ful velik spremenili. On npr. ni pobijal z motorko, ampak s pištolo.. Jst sem dolg nazaj gledala eno oddajo o njem pa iskala njegove podatke na netu... Sam je bil pa ta človek res sick.. Pa navdihnil naj bi tudi Hitchcockovega Psihota in Ko jagenjčki obmolknejo.
Neki piše tudi na tejle strani.
Let the good times roll.
- * muza *
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2006
- Kraj: Gorenjska
girlie napisal/-a:Teksaški pokol z motorko je navdihnil resnični serijski morilec Ed Gein, drgač so pa ful velik spremenili. On npr. ni pobijal z motorko, ampak s pištolo.. Jst sem dolg nazaj gledala eno oddajo o njem pa iskala njegove podatke na netu... Sam je bil pa ta človek res sick.. Pa navdihnil naj bi tudi Hitchcockovega Psihota in Ko jagenjčki obmolknejo.
Jz sm se pr temu filmu cel čas smejala. Ker v bistvu mi niti ni bil tok strašen .. Samo na koncu, tiste fotografije.. Ok, tist me je pa res stisnlo
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Frenkie napisal/-a:Zdej je v kinu ena grozljivka ki naj bi bila "po resničnem dogodku".
Verjetno misliš Prekletstvo družine Bell (An American haunting). Film govori o prvem primeru v ZDA, ko so mogle celo uradne oblasti priznat, da so vzrok smrti duhovi/paranormalni pojavi. Tak da neki že bo na tem.
Glede Teksaškega pokola je že tko ena povedala, da ta morilec dejansko je obstajal. So pa seveda zadevo dost spremenil, drugač ne bi bla niti pol tok strašna.
Pa neki me zanima, a na začetku Blairwitcha piše, da je po resničnih dogodkih??? Js se namreč ne spomnim, mislim pa, da je sam film tak narejen, da folk misli, da se je vse v resnici dogajal tak kot prikazuje film. Čemur pa js ne verjamem
...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
jagodka85 napisal/-a:^^ aaaa, lih ta film sm šla dons gledat... prou najhujši mi je... tak fajn... pa grozn... tak psiho film se mi zdi... sam konca nism prou dojela drgač je pa dobr film... ga priporočam
Zakon! Končno spet ena dobra grozljivka. Juhu! Komaj čakam da si film ogledam.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
MiLLy napisal/-a:Pa neki me zanima, a na začetku Blairwitcha piše, da je po resničnih dogodkih???
mislim, da ja. jaz se tudi čist dobr ne spomnim, samo mislim, da piše.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
skinny napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Pa neki me zanima, a na začetku Blairwitcha piše, da je po resničnih dogodkih???
piše piše... in na koncu tudi... sam mene res zanima kolk je res...
My dreams are my reality...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*pupika* napisal/-a:skinny napisal/-a:MiLLy napisal/-a:Pa neki me zanima, a na začetku Blairwitcha piše, da je po resničnih dogodkih???
piše piše... in na koncu tudi... sam mene res zanima kolk je res...
Fora Blairwitcha je bla v tem, da še preden je film prišel ven, je blo tko spromovirano in tudi na spletni strani razloženo, kao da so našli posnetke nekih študentov ki so šli po sledi te legende o čarovnici. In tudi film je tako narejen, kao da to oni sami, amatersko snemajo in na koncu jih pač nekdo potolče in posnetki se končajo.
Seveda je to zgolj marketinška poteza, nič takega se ni zgodilo, drugi del recimo je narejen že čisto normalno, pač kot grozljivka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov