Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
||MuCkAa napisal/-a:^^Jaaa, tisti zvokeec... to sem jaz tudi delala... se zdaj vcasih, ko hocem koga (in s tem tudi sebe ) prestrasiti
kakšn pa je ta zvok? Še nism gledala filma, pa me ful zanima
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Pa zvok je podoben kao "riganju" oz. tisto, ko ljudje ne morejo govoriti, ko nimajo sapnika, pa si na vrat dajejo oni aparat, ko se tak cuje... ne vem razloziti, vem samo pokazati
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
šečeru napisal/-a:kaj pa je kdo gledu film The Forgotten, Saw, The Grudge, Fabled, Cube?
The Forgotten, Saw (oba dela), The Grudge in Cube sem gledala. No,najbolj kul je itak Saw, pa tudi Cube je super! Ostali so pa vredi.
Drugače mi je pa the best srhljivka The Others + The Mothman Prophecies.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm učeri na dvd-ju gledala Hudič v Emily Rose.
Šiiiiiit kok je to grozn film To je res grozljivka v polnem pomenu!
Tisti ki še niste gledal vam ne priporočam ogleda Še dobr da nism šla v kino gledat, k bi me kap
Pol ko sm šla spat sem kr še o tem razmišljala, tko da sem pol še ene take bedarije sanjala
Sej drgač je vsebina filma ful dobra. Ampak zame je bil preveč spooky.
Tisti ki še niste gledal vam ne priporočam ogleda Še dobr da nism šla v kino gledat, k bi me kap
Pol ko sm šla spat sem kr še o tem razmišljala, tko da sem pol še ene take bedarije sanjala
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz sem pa gledala Emily Rose v kinu s kolegom (pa še 2krat doma) pol me je pa celo pot do stanovanja strašil da se bom ob treh ponoči zbudila in oh in sploh. Ma zakon film! Meni je tudi grozen bil,ali vseeno. Pa še po resničnih dogodkih naj bi bil :S
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Frenkie napisal/-a:Jst sm učeri na dvd-ju gledala Hudič v Emily Rose.
se strinajam. mene je ZELO ZELO težko prestrašiti. ampak ob tem filmu pa sem trepetala.
naslednji dan sem se točno ob treh zjutraj zbudila
tega filma definitivno več NE BOM gledala .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
Dirty - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
Un zvokec...Odpreš usta pa delaš aaaaaaaa... ampak tko brez glasu tko hripavo...
Pejt na tale link, pa pol dej zvočnike na glas, pa k klikneš kšn gumb na meniju slišiš tist zvok...scarrrry
http://www.juonthegrudge.com/
Pejt na tale link, pa pol dej zvočnike na glas, pa k klikneš kšn gumb na meniju slišiš tist zvok...scarrrry
http://www.juonthegrudge.com/
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Boo ---> Dogaja se na noč čarovnic, ko se par prjatlov odloči, da bodo punce peljali v neko zapuščeno umobolnico in jih prestrašili. Enega pošljejo tja, da naštima ene par trikov, da bojo kao punce vreščale . . .
Pol se pa izkaže, da tam niso sami . . .
Pol se pa izkaže, da tam niso sami . . .
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Uuuuu...Jaz sem popolna ljubiteljica grozljivk in srhljivk. The grudge je bil res najboljši film. Dobri so pa potem še Excorsist- The beggining, Skrivnostne skrivalnice (mmmmm), Krog, Final destination...
Pa še bi lahko naštevala, pa se jih trenutno ne spomnim...Bom pa v kratkem še 2 srhljivki gledala pa bom potem sporočila, če se jih splača gledat
Pa še bi lahko naštevala, pa se jih trenutno ne spomnim...Bom pa v kratkem še 2 srhljivki gledala pa bom potem sporočila, če se jih splača gledat
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov