Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Skoraj vse te "novejse" grozljivke so narejene po tem kopitu... mladina/druzina/skupina v gozdu, v hisi na samem najebe... meni je to ze cisto brezveze.
Malo poisci, nasla bos sigurno kaj
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
||MuCkAa napisal/-a:^^Skoraj vse te "novejse" grozljivke so narejene po tem kopitu... mladina/druzina/skupina v gozdu, v hisi na samem najebe... meni je to ze cisto brezveze.
Ja,samo ja Pa pol se zgubijo..pa jih pobijejo neki čudaki itd. Hehe
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
||MuCkAa napisal/-a:Dirty napisal/-a:Ja May, sm gledala.Bbbrrr...mam kr kurjo polt.Pa na koncu k si uč vn stakne....fuuuuck!
O jaaa, samo kaj je bilo na koncu? Ona lutka je ozivela? ne spomnim se vec tocno...
khm.. to se jaz tudi sprašujem . sem dvakrat gledala to "grozljivko" pa nisem ravno razumela. pomoje oživi, no ne vem.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
^^Ja... ker na koncu jo potem poboza, sem sla pogledat Pa vedno sem si mislila, da bo nadaljevanje, pa ocitno ni bilo... ker je mogoce bolj lowbudget varianta, pa ni nekega zanimanja ali kaj
And I''ll take you for who you are
-
Dirty - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
wwwaaa mam kr kurjo polt...Tist zvok ane?joooj...mene lubi včas s tem straši!Ta film je toooook grozn!Sploh tist k se una polomlena ženska dol vleče po stopnicah....bbbrrr
A je kera gledala Shutter?Tud japonski.Full grozn.En tip tko slika sam sebe, in tko na fotki je on pa ena ženska mu sedi za vratom pa ga drži okol vratu....wwaaa...Pa k ta mrtva punca(k pr krogu) leze po lojtri dol, ampak tko po vseh štirih na dol, pa uni lasje dol visijo...V glavnem...dobr film!heh
A je kera gledala Shutter?Tud japonski.Full grozn.En tip tko slika sam sebe, in tko na fotki je on pa ena ženska mu sedi za vratom pa ga drži okol vratu....wwaaa...Pa k ta mrtva punca(k pr krogu) leze po lojtri dol, ampak tko po vseh štirih na dol, pa uni lasje dol visijo...V glavnem...dobr film!heh
Zadnjič spremenil Dirty, dne 04. Avg. 2006 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
catty napisal/-a:ej, a je katera od vas gledala THE GRUDGE?
zamera, al neki takega , uglavnem, to mi je bil tko grozn film, da še teden potem, ko me je fant plašu stem jamranjem, mi ni blo prijetno....
huh ja, jst sm ga gledala ... sam mi ni bil neki ful grozn ...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
girlie napisal/-a:Jst sem pa učeri gledala Saw II pa morm reč, da mi je zgodba kr ena, sploh konec je beden.. Prvi del mi je veliko boljši.
Eh, konec je lih kul ker ne veš kaj bo naprej oziroma v tretjem delu. No,sicer pa je meti prvi del tudi boljši
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Tr|n|ty napisal/-a:huh ja, jst sm ga gledala ... sam mi ni bil neki ful grozn ...
Ja, men tud The grudge ni bil grozn. Ne vem česa je blih enih strah v tem filmu. Edino muzka je bla učasih mal spooky, sploh ko je una ženska lezla po tleh, pa po stopnicah. Men je bil tak 'bolan' film, ki se je na cajte ČIST PREVEČ vleku
Mene je do zdej najbolj ustrašu Krog!!!!! Uno tamalo sem ene dvakrat zapored sanjala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov