Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Tudi jaz sem pogledala À l'intérieur (oz. Inside). Če ti nekdo napiše: "This is one pretty sick movie, I recommend it if you think there are no scary horror movies..." te moreš film pogledat. Jaz sem namreč ena izmed teh, ki že dolgo niso gledali neki res v redi scary muvi. Ampak na žalost Inside ni nič spremenil na tem...
Ajde začetek, dokler se nisi navado na tisto psiho teto, je bil kinda scary. Pa ta tišina je bla tud ubijalska. Mislim, nič ni hujšega kot plain silence. Ampak prav kurjo kožo in solzne oči (tak kak mora bit, če te je res strah) pa sem dobla samo pri ovi sceni, ko je kazalo ovo psiho teto v temi, ko je ova nosečnica telefonirala s šefom.. Vse ostalo je blo pa just... blood. Niti sick ni blo ne vem kak. Vse kaj sem lahko jaz študirala polek tolko krvi je blo, kdo bo to gor spucal, kak dolgo bo trajalo predn bo spucano in kdo bo še sploh hoto tako bajto kupit. It was just 2 much.
Na koncu pa je zadeva še celo prav smešna postala.
Vsaj meni je šlo konkrento na smeh, ko je iz ove palce od sesalca naredla raztegljivo orožje za težko dostopna mesta, al pa ko je ovi kr na 1x vstal od mrtvih. Like WTF was that?
Ajde začetek, dokler se nisi navado na tisto psiho teto, je bil kinda scary. Pa ta tišina je bla tud ubijalska. Mislim, nič ni hujšega kot plain silence. Ampak prav kurjo kožo in solzne oči (tak kak mora bit, če te je res strah) pa sem dobla samo pri ovi sceni, ko je kazalo ovo psiho teto v temi, ko je ova nosečnica telefonirala s šefom.. Vse ostalo je blo pa just... blood. Niti sick ni blo ne vem kak. Vse kaj sem lahko jaz študirala polek tolko krvi je blo, kdo bo to gor spucal, kak dolgo bo trajalo predn bo spucano in kdo bo še sploh hoto tako bajto kupit. It was just 2 much.
Na koncu pa je zadeva še celo prav smešna postala.
Vsaj meni je šlo konkrento na smeh, ko je iz ove palce od sesalca naredla raztegljivo orožje za težko dostopna mesta, al pa ko je ovi kr na 1x vstal od mrtvih. Like WTF was that?
-
supeLLka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2008
- Kraj: MB ;3
Limonca.ena napisal/-a:sončk napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Okej jaz iščem eno grozljivko, ki me je blo blazno strah ko sem bla otrok.
Posneta je mogla bit pred 1996.
gre pa o punčkah v takih rdečih oblekicah, z noži hodijo okol (po hiši tud) in pobijajo ljudi... Oživijo...
spomnem se ene scene, ko v eni votlini enmu tipu s šivalnim strojem ena prešije roko...Pa mislim da se film konča tako, da jih v tej votlini vse razstrelijo.
In ne, niso Dolls (1987) in ni Chucky.
Šit, to se tut jst spomnem In prov te scene s šivalnim strojem pa roko.
Jaaa tega se tut jaz spomnim, čeprau sem bla res čist majhna takrat.
to bi jas glejala. xD
Daite spomnte se naslova...plisss.
ne čakaj na jutri če lahko storiš že danes...
-
Limonca.ena napisal/-a:sončk napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Okej jaz iščem eno grozljivko, ki me je blo blazno strah ko sem bla otrok.
Posneta je mogla bit pred 1996.
gre pa o punčkah v takih rdečih oblekicah, z noži hodijo okol (po hiši tud) in pobijajo ljudi... Oživijo...
spomnem se ene scene, ko v eni votlini enmu tipu s šivalnim strojem ena prešije roko...Pa mislim da se film konča tako, da jih v tej votlini vse razstrelijo.
In ne, niso Dolls (1987) in ni Chucky.
Šit, to se tut jst spomnem In prov te scene s šivalnim strojem pa roko.
Jaaa tega se tut jaz spomnim, čeprau sem bla res čist majhna takrat.
to bi jas glejala. xD
Daite spomnte se naslova...plisss.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
supeLLka**, tole so imele v mislih: http://www.imdb.com/title/tt0104119/
Siocer pa, danes sem pogledala The Orphanage (šp. film). Razočarana, pričakovala sem več strašljivih prizorov.
Siocer pa, danes sem pogledala The Orphanage (šp. film). Razočarana, pričakovala sem več strašljivih prizorov.
-
Hvala.
Pa je ta film drugač vredi?
Je fejst grozn?
Pa je ta film drugač vredi?
Je fejst grozn?
- manx.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2009
Seyfullah napisal/-a:Zdj bom gledala The last house on the left k mam cajt v službi hehehe
=) ta film je tut men dobr. sam nebi rekla d je lih grozlivka. k men ni blo nc tak grozn
js mam ful rada d se u grozliuki skos tko kj dogaja napetga..
recmo COMING SOON.. ta grozliuka mi je pa res najbl grozna od ush.
pa THE HAUNTING IN CONECTICUT..
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
manx. napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Zdj bom gledala The last house on the left k mam cajt v službi hehehe
=) ta film je tut men dobr. sam nebi rekla d je lih grozlivka. k men ni blo nc tak grozn
Se strinjam, da The last house ni grozljivka. Hvala za idejo glede Coming soon!
- manx.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2009
UG84 napisal/-a:manx. napisal/-a:Seyfullah napisal/-a:Zdj bom gledala The last house on the left k mam cajt v službi hehehe
Se strinjam, da The last house ni grozljivka. Hvala za idejo glede Coming soon!
nzk. ^^
-
Miss_S - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
Men je 1408 dober, ni neko brezvezno prelivanje krvi, pa še glavni igralec odlični igra
http://www.imdb.com/title/tt0450385/
http://www.imdb.com/title/tt0450385/
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Tud jst pogledala The Last House On The Left - se strinjam, da je ful dober film, fajn napet Čeprav na začetku mi ni deloval nekej obetaven. Sem pa pričakovala čist drugačno zgodbo (nisem prej nič brala o čem se gre), da bo v tej zadnji hiši na levi strašil al pa kej podobnega, pač tipična grozljivka Se pa tud jst strinjam, da je film skoraj vse drugo, samo grozljivka ne.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sirota (orphan)
danes pogledala. glede na to, da nisem ravno ljubiteljica tega žanra je bil film kr ok. sirota je odlično zaigrana, nekaj stvari je malce za lase prvlečenih (kot za žanr značilno).
splošni vtis: solidno
http://www.imdb.com/title/tt1148204/
glede srhljivk z malimi froci bolj priporočam el orfanato
http://www.imdb.com/title/tt0464141/
danes pogledala. glede na to, da nisem ravno ljubiteljica tega žanra je bil film kr ok. sirota je odlično zaigrana, nekaj stvari je malce za lase prvlečenih (kot za žanr značilno).
splošni vtis: solidno
http://www.imdb.com/title/tt1148204/
glede srhljivk z malimi froci bolj priporočam el orfanato
http://www.imdb.com/title/tt0464141/
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov