Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
*Krog 1...Jooooj nism mogla spat en tedn(in tko je bla še sestrca za maškare una tamala Samara full dobr)
*House of wax....Creepy,tko full dobre lutke
*BlairWitch project 1....Una scena s šotorom pa otroškim jokom sred gozda
*30 Days of night....Full dobr film hehe
*Wrong turn 1...Psihoti!!
....
*House of wax....Creepy,tko full dobre lutke
*BlairWitch project 1....Una scena s šotorom pa otroškim jokom sred gozda
*30 Days of night....Full dobr film hehe
*Wrong turn 1...Psihoti!!
....
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- Poltergeist
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2009
- The Blair Witch Project oba dela (glede kako je posnet mi je nekak 2 del boljši, pa tud vsebina je na nek način men osebno bolša)
- The Devil's Chair (mal psihopatsko, ampak mi je ful dobr k se čist nemogoča stvar obrazloži z zlo mogočo - sice psihopatsko)
- The Midnight Meat Train (čist kul film, nekak se mi zdi da ne preveč znan)
- Midnight movie (zanimiv prepletanje filma ki se u temu filmu vrti na platnu, pa dogajanja v kinu)
- The Texas Chainsaw Massacre usi deli, čeprou so mi remaki bolši od originala (pokol pa pou men je supr)
- Saw usi deli (ni sam klanje, ampak je v to upletena še dodatna zgodba)
- Shrooms (tud dost kul film, nekak se mi ne zdi lih preveč grozljiv, drgač pa uredu)
- 1408 (čist psiho film, sm ga mogla pogledat 2x da sm use vedla zakaj je kej)
- Helloween (ta je zanimiv, k pokaže že na začetku kaj je ubistvu vzrok za tak ravnanje unga fantka)
- Martyrs (en boljših filmov men osebno, ampak je treba met zlo dobr želodc)
- Stay Alive (klasika, ampak ful dobr film)
Beda od grozlivke mi je pa ta nova, k je pršla u kino neki caita nazai - V žrelu pekla. jst sm se ceu film presmejala, ker so not take scene, k so tok bedaste, da se sam smejiš lah.
- The Devil's Chair (mal psihopatsko, ampak mi je ful dobr k se čist nemogoča stvar obrazloži z zlo mogočo - sice psihopatsko)
- The Midnight Meat Train (čist kul film, nekak se mi zdi da ne preveč znan)
- Midnight movie (zanimiv prepletanje filma ki se u temu filmu vrti na platnu, pa dogajanja v kinu)
- The Texas Chainsaw Massacre usi deli, čeprou so mi remaki bolši od originala (pokol pa pou men je supr)
- Saw usi deli (ni sam klanje, ampak je v to upletena še dodatna zgodba)
- Shrooms (tud dost kul film, nekak se mi ne zdi lih preveč grozljiv, drgač pa uredu)
- 1408 (čist psiho film, sm ga mogla pogledat 2x da sm use vedla zakaj je kej)
- Helloween (ta je zanimiv, k pokaže že na začetku kaj je ubistvu vzrok za tak ravnanje unga fantka)
- Martyrs (en boljših filmov men osebno, ampak je treba met zlo dobr želodc)
- Stay Alive (klasika, ampak ful dobr film)
Beda od grozlivke mi je pa ta nova, k je pršla u kino neki caita nazai - V žrelu pekla. jst sm se ceu film presmejala, ker so not take scene, k so tok bedaste, da se sam smejiš lah.
-
punk´s not dead - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
Saw
Wrong Turn
Halloween
trenutno meni najljubše grozljivke
Wrong Turn
Halloween
trenutno meni najljubše grozljivke
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
À l'intérieur lih pogledala pa mi paše sm, če bi lih kera pogledala.
Men je bil hud, čeprov zlo sick movie...ni lih za ljudi k nimajo dobrga želodca, ampak take mam rada
Čeprav ga sama nebi uvrstila lih med grozljivke, ampak glede na to da je pod horror vpisan na imdbju, sm ga poač dala sm
Men je bil hud, čeprov zlo sick movie...ni lih za ljudi k nimajo dobrga želodca, ampak take mam rada
Čeprav ga sama nebi uvrstila lih med grozljivke, ampak glede na to da je pod horror vpisan na imdbju, sm ga poač dala sm
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Men je dobra Urban Legend
Sem pa nazadnje gledala v kinu Krvavo valentinovo 3D pa mi je bila tako dolgočasna grozljivka, da bom samo še romantične komedije hodila gledat v kine.
Sem pa nazadnje gledala v kinu Krvavo valentinovo 3D pa mi je bila tako dolgočasna grozljivka, da bom samo še romantične komedije hodila gledat v kine.
- Poltergeist
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2009
krvavo valentinovo je res brez vezn film .. najbol brez veze pa je, da so ga predelval v 3D, ker itak skor nobenga 3D učinka ni ..
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Še dve...
Let the right one in (2008) - Švedski film, ni glih običajna grozljivka, če mate radi samo ameriške zadeve, vam verjetno ne bo všeč. Brrrr.
The last house on the left (2009) - Hudaaa, priporočam.
Let the right one in (2008) - Švedski film, ni glih običajna grozljivka, če mate radi samo ameriške zadeve, vam verjetno ne bo všeč. Brrrr.
The last house on the left (2009) - Hudaaa, priporočam.
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
sončk napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:Okej jaz iščem eno grozljivko, ki me je blo blazno strah ko sem bla otrok.
Posneta je mogla bit pred 1996.
gre pa o punčkah v takih rdečih oblekicah, z noži hodijo okol (po hiši tud) in pobijajo ljudi... Oživijo...
spomnem se ene scene, ko v eni votlini enmu tipu s šivalnim strojem ena prešije roko...Pa mislim da se film konča tako, da jih v tej votlini vse razstrelijo.
In ne, niso Dolls (1987) in ni Chucky.
Šit, to se tut jst spomnem In prov te scene s šivalnim strojem pa roko.
Jaaa tega se tut jaz spomnim, čeprau sem bla res čist majhna takrat.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
- mymoon
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2009
KiLLyKa napisal/-a:À l'intérieur lih pogledala pa mi paše sm, če bi lih kera pogledala.
Super film. Sem gledala. Sam ni mi jasno u čem je fora k un tip sred filma kr oživi al kaj je blo z njim sploh k pol zgleda kt zombi??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov