Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
mycosmogirl napisal/-a:Poglejte si ta trailer! Tole more bit pa scary!! Komi čakam, da pride v kino!
quarantine
2
ta film je angleška verzija filma REC, tko da alhko si tudi to pogledaš
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
lolitaa napisal/-a:Js sem gledala.Ni neki posebnega, ampak ni slab.Meni je biu kr uredu.A to boš sama gledla?Dobra si da se ponoči spraviš sama gledat grozljivko, js vem da ne bi .
ne bi smela gledat sej ponavadi me sploh ni strah grozljivk, ampak prom night pa ... ko sm bla mlajša (do polovice OŠ) sm mela nenormalno velik strah pred tem da bi kdo ponoči vlomil v hišo in pobil celo mojo družino (tako me je blo strah da sm cele noči jokala in nič spala, luč je mogla bit vedno prižgana in pomožnosti kdo od staršev bedet zraven mene) .. in zdej ko sm film pogledala .. komej sm se rešla tega strahu in pol lih to v filmu
Let's swim to the moon .....
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
POgledala še trailer REC in morm rečt, da je 100x bolj strašen! Res bolj Blair witch feeling daje!
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
ja men se smili, pa mi je bedn konc zarad tega. Drugac pša legenda film-edino ni mi jasno glede tistega pisma, ki ga je njen moz poslal claire, o tem, da vanessa kao ne bo vec dolgo zivela...se pravi, sta jo dejansko nameravala ubit?? in zakaj je ubila svojo tasco?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov