Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
krog 1
halloween iz leta 1974 al 73 od carpenterja
halloween iz leta 1974 al 73 od carpenterja
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Danes sva s fantom gledala The Amityville Horror pa morem rečti, da sem kar presenečena, no.
V angleščini:
In December 1975, George and Kathleen Lutz and their children moved into 112 Ocean Avenue, a large Dutch Colonial house in Amityville, a suburban neighborhood located on the south shore of Long Island, New York. Thirteen months before the Lutzes moved in, Ronald DeFeo, Jr. had shot and killed six members of his family at the house. After 28 days, the Lutzes left the house, claiming to have been terrorized by paranormal phenomena while living there.
Ni slab no, boljši od povprečne grozljivke, vendar me vseeno ni 100% prepričal.
V angleščini:
In December 1975, George and Kathleen Lutz and their children moved into 112 Ocean Avenue, a large Dutch Colonial house in Amityville, a suburban neighborhood located on the south shore of Long Island, New York. Thirteen months before the Lutzes moved in, Ronald DeFeo, Jr. had shot and killed six members of his family at the house. After 28 days, the Lutzes left the house, claiming to have been terrorized by paranormal phenomena while living there.
Ni slab no, boljši od povprečne grozljivke, vendar me vseeno ni 100% prepričal.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Meni je biu 4.del tko ogaben, da sploh nism mogla več gledat.Se pa strinjam da je prvi del najboljši.Sposodla sem si ga v videoteki (prvi del se imenuje Sestavljanka groze) in se takrat res čudla ku je dobra grozljivka.Prou res me je presenetu.Potem je pa itak biu vsak del slabši.Sej pomoje 5.del bom pogledla iz firbca, sam itak vem da bo beden.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
žaga je bedna jst sm šla 4. gledat v kino (pred tem nism gledala nobenega od prvih 3 delov, sm jih pogledala kasneje) in sm se smejala cel film, kolegice so pa pod stole lezle oh ja ... tole 5. si bom pa z neta pobrala, samo zato ker me firbec matra kaj so zdej nardili, ker vidim da jim je že pri 4. čisto zmanjkalo originalnih idej .. za kino mi je itak škoda denarja za tak film
Let's swim to the moon .....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Sessa napisal/-a:jaz sem zadnic gledla Shutter in je nenormalno grozen film podobno je kot kak ring pa the grudge
http://www.imdb.com/title/tt0482599/
lihkar sm ga pogledala ... omg, nevem če bom danes kej spala
no, spala sem, čeprav malo manj .. zmotil me je vsak zvok, ki ga ponavadi sploh ne slišim in mela sm neke čudne sanje, tako da sm se parkrat zbudila ponoči sm pa preživela noč
aja, zadnji prizor v filmu me je pa prav nasmejal
Zadnjič spremenil Libido., dne 23. Sep. 2008 9:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov