Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jagodka85 napisal/-a:Ja no, sej veš, u bistvu standard ... sprehajajo se po gozdu, neki iščejo, postavjo šotor in pol se začne jst takim filmom pravm "psiho muviji", ker majo res psiho scene Je pa za moje pojme vredn ogleda, čeprou mi na koncu spet nč več ni blo jasn, ampak ok, sm se sprjaznla s tem, da mi pr grozljivkah nikol ni
jst pa temu pravim...klanje
Sploh so mi všeč ideje, recimo v Hostlu, ko mu v kolen vrta z bormašino
Počutim se kot en sadist, hehe...Ampak mi je kul grozljivke gledat, spoh kakšne take psiho variante..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Je že kdo gledal 120 dni Sodome? Najbolj zanimivo oz. strah vzbujajoč je podatek, da so režiserja tega filma (nek Italijan, se ne morem spomniti priimka) dva dni po premieri filma brutalno umorili.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
Tamala_mrha napisal/-a:Je že kdo gledal 120 dni Sodome? Najbolj zanimivo oz. strah vzbujajoč je podatek, da so režiserja tega filma (nek Italijan, se ne morem spomniti priimka) dva dni po premieri filma brutalno umorili.
ojoj o čem pa gre??? a se ubijajo tak ko butli al je kaj bol zabavnega
lp
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kravzlbavc napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:Je že kdo gledal 120 dni Sodome? Najbolj zanimivo oz. strah vzbujajoč je podatek, da so režiserja tega filma (nek Italijan, se ne morem spomniti priimka) dva dni po premieri filma brutalno umorili.
ojoj o čem pa gre??? a se ubijajo tak ko butli al je kaj bol zabavnega
lp
Mussolinijevi privrženci nekaj deklic in dečkov v palači ob Gardskem jezeru (zraven Gardalanda) posiljujejo in mučijo. Prizori so baje strašno odurni, skratka OGABNI, zato vsi s slabim želodcem raje izpustite ta film. Zgodba naj bi bila posneta po resničnem dogodku, kar je še bolj zastrašujoče. Več o filmu si lahko prebereš tukaj
-
Lara - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Tamala_mrha napisal/-a:Mussolinijevi privrženci nekaj deklic in dečkov v palači ob Gardskem jezeru (zraven Gardalanda) posiljujejo in mučijo. Prizori so baje strašno odurni, skratka OGABNI, zato vsi s slabim želodcem raje izpustite ta film. Zgodba naj bi bila posneta po resničnem dogodku, kar je še bolj zastrašujoče. Več o filmu si lahko prebereš tukaj
OMG, tole pa ne bi mogla gledat, pa ko marsikaj prenesem
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Joj ej, jest sem pa taka softička, k so mi full zanimive, pol pa celo noč ne morm spat, ker se zbujam zjutri sem pa jezna nase, ker morm pol 6h pokonc.
Zadnč sem gledala mestne legende1, pol sem hotla še dve, pa rajš nisem
Zadnč sem gledala mestne legende1, pol sem hotla še dve, pa rajš nisem
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
Lopatka - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men so grozljivke zakon. Ful hude so mi:
- Saw 1,2,3,4
- Krog 1
- Halloween H2O
- The grudge