Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
_BoSa_ napisal/-a:Ok...men je ta Proste sobe (Vacancy) obupen film...nobene zgodbe, ničesar....pa še konc, ki je bil kr neki...
Raje pogledam vse Žage, čeprav se mi dviguje ob vsemu mesarjenju...imajo pa vsaj zanimivo zgodbo....
Hehe, zgodba je čisto drugje, kakor prikazuje film. Je zelo psihološki in bistvo filma so zakonske težave teh dveh zakoncev, ki prideta v ta motel. Soba je prispodoba za "kamrico" njune zveze. Ko sta sama sta v najbolj intimnem trenutku in v najbolj intimnih trenutkih se med njima dogajajo grozne reči (celotno filmsko dogajanje v motelski sobi). Film je slikovit prikaz zakonske krize moža in žene, ki sta tik pred ločitvijo, a do nje ne pride. Na koncu celo razrešita vse težave. Žrtveno jagnje postane mož, ki ženi prizna, da jo ljubi, žena pa mu je na koncu sposobna odpustiti.
A je film zdaj bolj razumljiv?
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Mayikaaa napisal/-a:proste sobe je fajn film.. od začetka do konca je napet komi čakam da pride saw 4 vn ..
jst sploh ne vem od česa se bo nadaljeval saw 4!!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js drgač če začnem gledat grozljivko padem notr in jo gledam do konca....sam mi je fuul grozn..in js grozlivke gledam sam takrt k tip pr men prespi, da če slučajn mam ponoč nočne more pa se zbudim, da se lohk k njemu stisnem
Live your life like you want
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Ne gledam grozljivk. Spljoh. Raje gledam razvedrilne filme, ob katerih se nasmejim, pa tudi drame, samo da ni kakšnega "mesarjenja" in podobnih stvari, ker se mi to ne zdi normalno.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Mene pa neki zanima! A je čarovnica iz blaira pravi dokumentarec? Zato, ker jo mislm pogledat sam ne vem, če se upam, zato, ker če se je to res dogajal...scary
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Zadnjič sem gledala Wrong Turn 2. Mah ne vem...vse to klanje mi ni več grozno. Enostavno več ne vejo delati dobrih grozljivk!
Ena stran, ki sem jo btw našla
http://www.horrorfestonline.com/
Ena stran, ki sem jo btw našla
http://www.horrorfestonline.com/
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
^^ Jaz sem ta Napačni odcep gledala prvi del (vsaj mislim, da je bil prvi, ni bilo neke oznake) in mi je bilo kr neki. Ko sta se na koncu samo še dva skrivala po drevesih oz. lovskih hišicah pred tistimi "mesarji" (če je to ta del).
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
1408 ... všeč mi je film, čeprou ga eni kritizirajo.
Samo pr grozljivkah in srhljivkah mi ni všeč to, da delajo vse po istem principu ... na začetku dolgčas, pol se le začne dogajat in nekje pr 3/4 filma ne veš več, zakaj se gre, ne veš več, kaj je res in kaj ni, potem pa na koncu vidš, kaj je dejansko blo.
Drugač sm si pa dol potegnla Žago 3 (vem, zaostajam) in jo bom dons čez dan pogledala, ker zvečer me je strah
mycosmogirl: Čarovnica iz Blaira je film, ki je kao dokumentarc. Kažejo, kako so se trije študentje al kok jih je že blo, odpravl v gozd raziskovat in jih je potem neki lovilo pa strašilo pa tk. Te posnetke so kasnej našl in jihz spravl v dokumentarc in to nej bi blo to, kar mi gledamo. Če je pa resnično al pa ne, pa ne vem. Upam, da ne, ker drugač ne grem več v gozd
Samo pr grozljivkah in srhljivkah mi ni všeč to, da delajo vse po istem principu ... na začetku dolgčas, pol se le začne dogajat in nekje pr 3/4 filma ne veš več, zakaj se gre, ne veš več, kaj je res in kaj ni, potem pa na koncu vidš, kaj je dejansko blo.
Drugač sm si pa dol potegnla Žago 3 (vem, zaostajam) in jo bom dons čez dan pogledala, ker zvečer me je strah
mycosmogirl: Čarovnica iz Blaira je film, ki je kao dokumentarc. Kažejo, kako so se trije študentje al kok jih je že blo, odpravl v gozd raziskovat in jih je potem neki lovilo pa strašilo pa tk. Te posnetke so kasnej našl in jihz spravl v dokumentarc in to nej bi blo to, kar mi gledamo. Če je pa resnično al pa ne, pa ne vem. Upam, da ne, ker drugač ne grem več v gozd
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov