Grozljivke + srhljivke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mja js bi bl rekla da je kinda 'shocker movie' kot grozljivka.. od druzga dela pa ne prčakujem kej dosti.. sej vsi vemo kašna so ponavad nadaljevanja
Mau prej sm gledala remake Psychota.. Žalost! Anne Heche, Vince Vaughn, Viggo Mortensen, Julianne Moore, William Macy.... od filma pa nič.
V nedelo grem gledat 300, bojda je raj za ženske mnja temni špartanci v koviskih spodnjicah
Mau prej sm gledala remake Psychota.. Žalost! Anne Heche, Vince Vaughn, Viggo Mortensen, Julianne Moore, William Macy.... od filma pa nič.
V nedelo grem gledat 300, bojda je raj za ženske mnja temni špartanci v koviskih spodnjicah
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz pa zopet izšečm grozljivko z naslovom IT je pa to klovn k je bil grozn in se je plazu tudi pod odtokih....
Ga mi mogoče lahko katera pomaga najti?
Mislim, da je 90 letnik...
Se spomnim da ga je bivpi zelo težko najdu takrat na na netu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Tigi napisal/-a:Jaz pa zopet izšečm grozljivko z naslovom IT je pa to klovn k je bil grozn in se je plazu tudi pod odtokih....
tigi, js ga mam doma. če hočeš lahko pošljem..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
DOra. napisal/-a:Jaz pomnim eno grozljivko iz otrostva, kjer je bil klovn morilec...in nikol nisem marala klovnov...ze od otrostva...tak da vam povem, da grozljivke puscajo posledice
sam res... js se tud spomnem in mam od takrat travme pred klovni...
Always look on the bright side of life!
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
amital napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaz pa zopet izšečm grozljivko z naslovom IT je pa to klovn k je bil grozn in se je plazu tudi pod odtokih....
tigi, js ga mam doma. če hočeš lahko pošljem..
Jaz imam tudi IT. V bistvu pa imam ogromno filmov posnetih po knjigah Stephena Kinga. Jaz sem si ga potegnila preko DC++. Probaj...
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Pookie napisal/-a:Men so bli zanimivi:
-- Hudič v Emily Rose
- Krog 1
- Stigmata
-- Kocka
te sm clo gledala...so dobri ampak js s principa nism za grozliuke, me usak jez k lomast po grmovju u strah spravla
Zivljenje je piskotek!
- pikica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
Pookie napisal/-a:
- Koča strahu
- Obroč groze
- Noč smrti
Pookie...a te lahko prosim samo za kratko obnovo teh treh filmov al pa vsaj originalne naslove, da si obnovo preberem, sam tok da bom vidla, če je kateri po mojem okusu, ker slišijo se prov fajn.
-
Pookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
pikica19 napisal/-a:Pookie...a te lahko prosim samo za kratko obnovo teh treh filmov al pa vsaj originalne naslove, da si obnovo preberem, sam tok da bom vidla, če je kateri po mojem okusu, ker slišijo se prov fajn.
Ti bom skopirala vsebino z DVD-ja. Torej:
1. Obroč groze:
"Ring Around The Rosie" je nadnaravni triler o Karen Baldwin, ženski, ki se je odpravila na družinsko posest, kjer je obsojena na hišo, polno zakopanih skrivnosti iz preteklosti, ki grozijo in oblegajo njeno sedanjost. Ko sliši poslednjo željo svoje bolne babice, da "očisti družinsko lastnino na planini in jo proda, denar pa lahko obdrži", se Karen s fantom odpravi do stare družinske hiše, kjer spozna Piercea, ki skrbi za konje v staji, mračnega, skrivnostnega, močnega in ukazovalnega moškega...
2. Koča strahu:
Prijatelji s kolidža, Jeff, Karen, Paul, Mercy in Bert so najeli kočo v gorah za teden seksa, alkohola in droge. Toda načrtovanih šest dni dekadence pred vstopom v resni svet službe se je spremenil v moro. Natančneje v virus, ki razjeda meso! Ko dojamejo, da je lahko vsak izmed njih naslednji, se obrnejo drug proti drugemu in proti vsemu mestu. Toda virus predstavlja še najmanjšo težavo!
Napisana po grozljivih zgodbah o resničnem virusu, ki razjeda meso, najdemo v Koči strahu elemente klasičnih hororjev iz sedemdesetih in osemdesetih z medicinskim terorjem današnjega časa.
3. Noč smrti:
Film, ki presega svoj žanr. Odročna avtocesta je nepojasnjeno zaprta in pet študentov, ki skupaj potujejo na noro zabavo v puščavi, se znajdejo ujeti v nedavno zapuščenem prenočišču. Ne dovolijo, da bi jim nove okoliščine pokvarile zabavo, ter se nekako namestijo, a takrat se začnejo strašne vizije razkosanih teles popotnikov. Videnja so verjetno vzrok, zakaj je prenočišče zapuščeno, toda prihod upokojenca, čigar žena je izginila, samo potrjuje njihove najbolj črne sume.
Pod vodstvom slepega študenta, čigar čutila so mnogo bolj izostrena, poskušajo preživeti noč in se soočiti z breznom med svetom živih in mrtvih...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov