"Grozljivka" Chucky
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst bi jo pa še zmer tk rada mela tole lutko...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ma film niti ni neki grozen, sam čudne so te lutke not.
Sem pa ene tri leta nazaj tko okol 22ih hodila s prjatlco po Kočevju, pa sva šli lih po eni stranski ulici, blo je itak čist temno, pa sem tko pogledala na levo pa vidla eno malo lutko v izložbi, k me je na hitrco asociirala na tega Chucky-ja .. Takt sm pa sam zalavfala. + še cerkveni zvonovi so začel lih takrat bit
Kriza.
Sem pa ene tri leta nazaj tko okol 22ih hodila s prjatlco po Kočevju, pa sva šli lih po eni stranski ulici, blo je itak čist temno, pa sem tko pogledala na levo pa vidla eno malo lutko v izložbi, k me je na hitrco asociirala na tega Chucky-ja .. Takt sm pa sam zalavfala. + še cerkveni zvonovi so začel lih takrat bit
Kriza.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Ne odobravam!
Otroci so ga dejansko posnemali in zaradi tega je kar nekaj otrok na cesti umrlo! Npr. eden se je ulegel na črto na cesti, nato pa se mu je ena ženska peljala čez glavo!
Sicer sama filma nisem gledala, sem pa veliko brala in slišala o tem.
Otroci so ga dejansko posnemali in zaradi tega je kar nekaj otrok na cesti umrlo! Npr. eden se je ulegel na črto na cesti, nato pa se mu je ena ženska peljala čez glavo!
Sicer sama filma nisem gledala, sem pa veliko brala in slišala o tem.
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Ja, saj ne relčem, da je 6 letni otrok kriv, da je umrl! Starši so krivi, itak. Jaz mojemu otroku ne bi pustila gledat takšnih fulmov. otroci imajo preveliko domišljijo in dobijo preveč motivacije za razna početja ob gledanju televizije.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
šestletni otrok nima kej tega gledat halo no...
je pa huda grozljivka upam, da bo kak nov del
je pa huda grozljivka upam, da bo kak nov del
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
WhiTe_ŁaDy - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Maribor
jooooj toti film je svetovni !!! meni sploh ni bil grozni, celi čas sn se smejala tak hudo da me trebuh bolel
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
tale film je biu res tabolš in se ga ful spominjam iz otroških časov... sm gledla skor vse dele (izjema je bil zadnji), drugi mi je biu najtabol... sma si ga posnela z bratom na videokaseto in sma pol to nonstop gledla... sam pol me je blo strah edino to, da bo moja lutka tut oživela in začela pobijat... jaja sm mela kr bujno domišljijo pol
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov