"Grozljivka" Chucky
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ee men je film komedija dobesedno! sploh ta seed of chucky!
Ja tut js bi meu lutko:P sam je kr draga! 79$ :D:D:D
Ja tut js bi meu lutko:P sam je kr draga! 79$ :D:D:D
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jst sm gledala mislm da prve tri dele tega film in tega z nevesto...men je Čaki fajn
HASTA LUEGO
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Gledala sem oba dela te grozljivke.Ja res je mal grozno, ni pa take panike.Sta pa oba brez usmiljenja, to je pa res!!!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
bucka81 napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a:Jst sm gledala mislm da prve tri dele tega film in tega z nevesto...men je Čaki fajn
ja jaz sem 1. dva dela gledala že pred leti. Ni mi več tak zanimiv, mi je blo takrat bolj. Pa tudi grozn ni, njegove izjave so mi ful smešne
pa se ni bil ne vem kak grozn, samo konec mi je bil grozljiv, ko že skoraj ni blo vijat njegovega frisa ker je bil že tak iznakažen ampak še je vedno živel, dokler ga niso v srce trofli
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
grozn!!!!!!
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
waaaa ne takih groznih slikic gor limat, mene bo se strah ratal
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Nadine napisal/-a:ja jz sm gledala use dele, pa vedno več jih je, tem slabši so... vsaj jz tko mislm! najbolš je prvi del, pa tut najbolj grozn, ta zadnji je pa prov kr neki!
a res?hm.......moram jaz videt to
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
Bageera napisal/-a:Grozna grozljivka je Butterfly effect. Ta mi je pa res grozna, da je nism mogla gledat dolg časa.
am...ta film sploh ni grozljivka...kolko jas vem...vsaj meni se ni zdelo ko sem ga gledla...nima nobenih značilnosti grozljivke sicer sem ga jas gledla že enkrat septembra...skoraj pred 1 letom...nevem zakaj je komaj zdaj ven prišo pri nas...vglavnem super film, res mi je biu dober!
as if.
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
*Ela* napisal/-a:Bageera napisal/-a:Grozna grozljivka je Butterfly effect. Ta mi je pa res grozna, da je nism mogla gledat dolg časa.
am...ta film sploh ni grozljivka...kolko jas vem...vsaj meni se ni zdelo ko sem ga gledla...nima nobenih značilnosti grozljivke
Enako. Meni se tudi ni zdel grozen... je pa drugace fajni, da je drugace zasnovan.. pa tisti konci.. u super je res..
Drugace pa nimam nekega mnenja glede Chuckyja.. zadnji del je kr neki.. kot da vec ne vejo kaj si naj zmislijo; mislim, da bo pocasi dovolj z nadaljevanji..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
chucky je komedija... men je hecn... jz sm mela eno cist enako lutko doma, sam brez teh ran in brazgotin... sam je bla usen grda... drgac pa butterfly effect ni lih grozlivka... sploh se neda povedat kaj je...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov