"Grozljivka" Chucky
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Meni je ta film bolj parodija kot grozljiovka.....Me ni nič prestrašlo, samo nasmejala sem se...
Brezveze!!!
Brezveze!!!
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
si sploh ne upam gledat, ker sem že neki let nazaj gledala eno njegovo svinjarijo k je bil pod zicom v avtu in me je zvečer skoz strah da mi bo izpod zica vn skoču
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Jst si tut ne upam gledat tega. Me kr zmrazi, sam da pomislm na ta film!
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
mene pa kr zmrazi k vidim faco od tele lutke!!!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Men je bolj smešen kot grozen, no. Ampak doma ga pa glih ne bi mela na polički v sobi.
- Molly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
- Kraj: Trbovlje
*Ela* napisal/-a:Bageera napisal/-a:Grozna grozljivka je Butterfly effect. Ta mi je pa res grozna, da je nism mogla gledat dolg časa.
am...ta film sploh ni grozljivka...kolko jas vem...vsaj meni se ni zdelo ko sem ga gledla...nima nobenih značilnosti grozljivke sicer sem ga jas gledla že enkrat septembra...skoraj pred 1 letom...nevem zakaj je komaj zdaj ven prišo pri nas...vglavnem super film, res mi je biu dober!
Ja men je tut ta film zlo uredu. Sam, če že je gruzlivka je bol na psihičnem področju..
Hold me, thrill me, kiss me...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Uaaaaaaaaaaaa je že eno leto od kar sem odprla to temo....
Joj spomini spomini....
Jah men je full dobra "grozljivka" bi bla prov vesela še kakega novega nadaljevanja...
Drugače si pa napolno želim lutko njegovo
Joj spomini spomini....
Jah men je full dobra "grozljivka" bi bla prov vesela še kakega novega nadaljevanja...
Drugače si pa napolno želim lutko njegovo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov