Grey's anatomy
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Zadnja dva dela sta bla res
Sem čist not padla. Sicer cela sezona je bla bolj tak-tak, konec pa čist napet. Glede na to kak je blo bi si še želela kako sezono, edino če bi jo spet pokvarli pol ne bi blo kul. Tak da, še bo kaka sezona al je ta bla zadnja?

Yada, yada, yada...
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
Očitno bo nova sezona...poglejte tale intervju, kjer je tudi nekaj namigov glede naslednje sezone:
http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/21/greys-anatomy-season-finale-scoop/
http://ausiellofiles.ew.com/2010/05/21/greys-anatomy-season-finale-scoop/
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
OMG ker konec sezone
Tulk, ko sem pa v teh 2 delih solz pretočla, pa že dolgo nisem
(pa na koncu mi je blo tak škoda, da je Mer otroka zgubila
)
Pa po moje bi lahka v 7 sezoni naredl recimo sam kakšnih 5 delov
, da se pač do konca razvije kar se je zdej končal. Mam občutek, da če bo spet tam okrog 20 delov v sezoni, da bojo sam pokvarl vse 

Pa po moje bi lahka v 7 sezoni naredl recimo sam kakšnih 5 delov

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, bo naslednja sezona. potrjeno. Pač standardno število delov. Me pa čaka še zadnjih 20 min finala in mi grozno, ker nimam časa pogledat 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je bla pa cela 6ta sezona v primerjavi s 5. dost bolša. Ok, seveda morem bentit spet nad tem da sta Callie in Arizona pristale skupaj na koncu, ne vem kaj ni jasno Lexi, glede na to da je Alex v svojem blodenju klical Izzie , način kako je evil Mr. Clark pobijal vse po vrsti, še posebej Reed pa Alexa na začetku je blo totalno za v grozljivko, uspel se mi je prikpupt edino Avery ko je nesramneža pretental s tem da je odklopu EKG s Shepreda in enostavno ne morem verjet kako je Meredith hladnokrvno sprejela splav. Česar je bilo men tut škoda, ker sn že čakala na male Shepered with awesome hair.
Če je in tole pisanje z belo, sem pa še jaz :D Je bil pa awesome cliffhanger IMHO, nepredvidljiv, nepričakovan in dejansko me je pustil na trnih, kako se bo nadeljevalo v naslednji sezoni. Tak da *mala* reskiri tiste 20 minutk do konca, jaz sem norela že ko sem mogla preklopit iz 23. na 24. del tiste 15s vmes
Če je in tole pisanje z belo, sem pa še jaz :D Je bil pa awesome cliffhanger IMHO, nepredvidljiv, nepričakovan in dejansko me je pustil na trnih, kako se bo nadeljevalo v naslednji sezoni. Tak da *mala* reskiri tiste 20 minutk do konca, jaz sem norela že ko sem mogla preklopit iz 23. na 24. del tiste 15s vmes

-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Zdele pogledla zadnja dva dela - na vsakih pet minut sm bla: OMG! Tak nepričakovano dogajanje.....huh, mislim, da si grem kr še enkrat pogledat pa čeprav je zunaj tak lep sonček in sam dan zabijam v sobi, ampak vseen.
Jooj, zdej pa morm čakat do jeseni na naslednjo sezono (kolkr sm brala, majo GA ful dobro gledanost in jih še nebodo ukinli...)

Jooj, zdej pa morm čakat do jeseni na naslednjo sezono (kolkr sm brala, majo GA ful dobro gledanost in jih še nebodo ukinli...)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
tud jaz sem bla pozitvno presenečena nad finalom sezone. še celo un tip z visokim čelom se mi je ful zasmilil...
drugače pa se mi zdi da zna v prihodnosti kej biti med Cristino pa tistim tipčkom, ki je pomagal operirat Dereka
drugače pa se mi zdi da zna v prihodnosti kej biti med Cristino pa tistim tipčkom, ki je pomagal operirat Dereka
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
čaw. zanima me, če je kdo gledal zdaj ta čist zadnji del, ki je prišel ven včeraj. no, proti koncu, ko Avery mali Greyki govori kao o pacientu, v bistvu pa govori o sebi, je v ozadju neka pesem. besedilo gre tako:
i've got something i can never tell it's not evil but it's physical. (sometimes I feel like we're invisible)
za oni del v oklepaju nisem ziher.
KATERA JE TA PESEM???
i've got something i can never tell it's not evil but it's physical. (sometimes I feel like we're invisible)
za oni del v oklepaju nisem ziher.
KATERA JE TA PESEM???
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
KLIK za pesmi v tem delu. Upam da je med njimi
Sama sicer dela še nisem gledala, tako da težko povem.
Sicer pa, a še kdo gleda? Kak se vam zdi?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je obupna sezona. Tak krneki miks, da brezveze. Po tretji sezoni so se drastično poslabšal in je res tale sezona za moje pojme uber nazadnjaška.
Pogrešam Izzie, tole s Cristino mi je tako pretiravanje, premal kaže lepega Sheperda, Tedy, Owen, Avery in Kepnerjeva mi grejo še vedno na živce, Meredith je dosadna. Edino kar mi je blo všeč je da sem končno dočakala mini sparčkanje Callie in Marka
, men sta onadva tak popoln par, ampak pričakujem da se ne bo obdržal. In seveda sem bla vesela, ko je Arizona spokala
Največja carica je pa še zmer Bailey 

-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*mala* napisal/-a:KLIK za pesmi v tem delu. Upam da je med njimiSama sicer dela še nisem gledala, tako da težko povem.
I LOVE YOU.
kar se pa tiče te sezone: malo je na silo nareta in počasi dolgočasna. to s christino je res že malo preveč. mi je žal, da je arizona šla, mark pa bi mogo z malo greyko bit.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
softTouch napisal/-a:eh, meni je pa v redu sezona, mi je zanimivo, edino to s Christino mi ni všeč
Se čisto strinjam, sezona mi je celo ena izmed boljših. Avery mi je pa simpatičen, take lepe učke ima

A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov